سلام .
اول یه چیزی بگم که کلا این بحث کرک در این تاپیک جمع بشه . موافقید که ؟!!
تمام دوستانی که از اول بازی با درب های بسته مشکل دارند ( مثل خود من ) با این کرک مشکل شون حل می شه !
( البته این کرک رو یکی از دوستان گذاشته بود در چند صفحه قبل ولی انگار توجه نشده بود ! )
حتی لازم به از اول بازی کردن هم نیست و هر جا کرک رو بریزن مشکل حل می شه !
کلا دو در بسته در بازی داشتیم که با پنل روی زمین ( در اول ) و دستگیره روی هوا ( در دوم ! ) باز نمی شدند !
این کرک رو در قبل از هرکدام استفاده کنید ، جواب می ده !
( خود من همین الان بازی رو تموم کردم با همین کرک و بدون استفاده از ترینر ! )
[HTML
http://rapidshare.com/files/403659240/crackfix_repack.rar.html][/HTML]
حجم : 6 مگا بایت
طریقه استفاده :
بعد از دانلود ، از حالت زیپ خارج کنید تا حجمش حدود 20 مگ شود .
ابتدا همه فایل های داخل کرک رو در محل نصب بازی کپی و جایگزین کنید ( یعنی این فایل ها روی فایل های هم اسم خود جایگزین می شوند ! )
حالا دوباره دو فایل ubiorbitapi_r2.dll و skidrow را در محل نصب ubisoft game luncher ( در درایو ویندوز ) کپی و جایگزین کنید ....
حالا می تونید با خیال راحت وارد در های باز شده شوید و از بازی لذت ببرید !!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما می ریم سراغ خود بازی(یه چیزی تو مایه های نقد !:31: !:31:!:31:)
برای دیوانه های 3 گانه شن های زمان ( مثل من !) این بازی حکم یک اثر ماندگار و خارق العاده را دارد .
بازی با سکو بازی های معروف و متداول امروزه بازی ها آغاز و با یک ریتم مناسب به سمت اوج خود حرکت می کند !
زمان بازی خیلی طولانی نیست و اگر در 3 گانه شن های زمان مهارت داشته باشید ، این بازی برای شما دیوانه کننده خواهد بود و شاید مثل من حتی مسابقه های فوتبال رو هم نبینید و در حالی که چشماتون داره می سوزه بازی رو تموم کنید !!!!!!!!!!!
دموی آغازین بازی زیبا ست و گرافیک خوبی را عرضه می دارد .
اما به محض شروع بازی متوجه خواهید شد که به هیچ وجه تمرکز گروه بی نظیر سازنده ی (( شن های فراموش شده )) روی گرافیک نبوده است ! چیزی که شاید اکثر گیمرهای امروزی به آن توجه می کنند ! اما برای من که هنوز برای بار نوزدهم دارم شماره 1 پرنس رو می رم ، این موضوع اصلا مهم نبود !! دوست داشتم باز هم حرکات نرم شاهزاده رو ببینم !
البته اعتراف کنم فقدان سیستم خارق العاده free form fighting system که با 3 گانه شن های زمان خلق شد و بعدا بسیار از آن تقلید شد ، در این بازی یه خورده ناراحت ام کرد و این باعث شده اصلا ازدیدن آن کمبو های دیدنی شاهزاده در ww محروم بمانیم !!! قدرت های جدید شاهزاده واقعا باور نکردنی هستند !
همه چیز در این بازی فوق العاده طراحی شده و انگار تمام تجربیات 3 گانه شن های زمان در این بازی جمع شده و با یک سکو بازی تمام عیار طرف هستیم !!
در حین زدن تک تک دکمه ها در حین سکو بازی گروه سازنده رو ستایش خواهید کرد و شاید کم تر کسی وقتی در بین زمین و هوا باید یک سکو رو جلوش آماده کنه و بعد سریع روی یک آبشار یخ زده بپره و بعد خود رو بچسبونه به یک پرنده ی بدبخت ، به فکر گرافیک و جزییات بازی باشه !!!!
گیم پلی در شماره جدید شاهزاده حرف اول رو می زنه و شاید تنها عاملی که باعث می شه داستان نیم بند ( نسبت به ابهت داستان 3 گانه شن های زمان و مخصوصا شماره دوم آن ) و گرافیک و موسیقی متوسط در حاشیه قرار بگیرند ، گیم پلی است !
بازگشت اسطوره با حرکات خارق العاده همیشگی اش ( که پایه گذار اصلی سبک سکو بازی بود ! )
و اضافه شدن المان های جدید و کاربردی به گیم پلی ، شاهزاده رو دوباره به اوج برگردونده ! :31:
این موضوع برای دیوانگان پرنس واقعا خوشحال کننده است !!!
این مطلب شاید شبیه یک نقد بود ولی اصلا یک نقد نبود ! سعی کردم احساساتم رو در مورد بازی براتون بنویسم و شاید شما رو با جنبه های زیبای بازی آشنا کنم !!!
تقریبا تو این چند هفته مطلب هر مجله یا سایت یا روزنامه ای رو که خوندم از این بازی تعریف کرده و یک سری مشکلات در مورد گرافیک و موسیقی و ... بیان کرده ولی سرانجام
گیم پلی بازی رو ستوده !!
حتی خود گیم اسپات هم که به بازی 7.5 داده (
انصافا اوج نامردی گیم اسپات است و اثبات این مطلب که نقد نویسان این سایت فقط به ظاهر بازی توجه می کنند ! ) در مورد این بازی از مشکلی جدی حرف نزده و یه چیزای پراکنده ای در مورد همین گرافیک گفته !! حالا نمی دونم چرا 7.5 داده ؟!!! :13::13::13:
------------
در ادامه ی این مطلب
نتیجه گیری یکی از معتبرترین مجلات ( روزنامه ! ) کشور رو در مورد این بازی می خونیم که اتفاقا جالب بود که این نقد به دست سخت گیرترین نقد نویس این مجله یعنی سردبیر آن ،که در بد گفتن از بازی ها مشهور است ، نوشته شده است .
با هم می خونیم :
شاهزاده ایرانی با شن های فراموش شده بعد از سال ها بازگشته است . داستان بازی بسیار ساده و خطی است و نکات فارسی آن شاید فقط برای ما جالب باشد . گرافیک بازی به کمک موتورهای پایه آنویل و جید حتی در حد assassins creed2 هم نیست . و می توان بازی را در این حد بسیار متوسط خواند . موسیقی هم چنگی به دل نمی زند و بازی کلا کوتاه است و غول آخر سخت ندارد و کلا سیستم مبارزات خیلی ساده است ....
ولی
شن های فراموش شده یک بازی جمع و جور است که روند بازی و سیستم سکو بازی آن
یکی از بهترین هایی است که در یک دهه اخیر بازی کرده اید و اصلا نمی توان یک بازی در حد آن مثال بزنم ! :31:
تجربه این بازی را هرگز فراموش نخواهم کرد .
معلوم است که سازندگان از ابتدای پروژه تکلیف خود را مشخص کرده اند .
آن ها تصمیم نداشتند که یک بازی بزرگ و پر زرق و برق بسازند و دشمنان فراوان نشانتان بدهند و با روش های مختلفی که آن ها را می کشید ، به هیجان بیاورنتان !!! !!!! ( درست مثل AC2 یا GOW3 ) برای همین بازی فقط یک غول آخر دارد ( صرف نظر از بچه غول هایی که در سرتاسر بازی ول اند ! ) و تعداد دشمنان و هوش ان ها در حد خیلی ضعیف است .
سازندگان بازی مشخصه اصلی و نقطه قوت بازی را هوشمندانه انتخاب کرده اند و این انتخاب را بسیار خوب پیاده سازی کرده اند .
انتخاب آن ها چیزی نیست جز مشخصه و امضای اصلی سری شاهزاده ایرانی از زمان جردن مکنر تاکنون یعنی :
سکو بازی
شن های فراموش شده ( باز هم تکرار می کنم به قدری انجان آن برایم لذت بخش بود ! ) یکی از بهترین تجربیات سکو بازی در چند سال گذشته است .
طراحی بسیار خوب مراحل آن نشان از دقت نظر سازندگان برای تکراری نشدن بازی دارد !
مشخص است که هیچ کدام از مراحل سرسری ساخته نشده اند . منحنی سختی بازی بسیار خوب بالا می رود.
معماهای نه چندان سخت اما در آمیخته با سکو بازی در خدمت مشخصه اصلی بازی است .
معرفی عناصر و قدرت های جدید شاهزاده در طول بازی همیشه سکو بازی رو تازه و جذاب نگه می دارد . چیدمان درست چک پوینت ها و دشمنان در خدمت ساخت یکی از بهترین بازی های سکو بازی است .
از انجام تک تک پرش ها و سکو بازی های شاهزاده لذت خواهید برد !
شک نکنید !
-------------------------------------------------------
خلاصه این که گیم پلی سراسر سکو بازی با زیر مجموعه های خود بار اصلی موفقیت بازی را به دوش می کشد و بازی را به یکی از ماندگارترین شماره ها در سری شن های زمان تبدیل می کند !
امیدوارم لذت برده باشید .
در پناه حق .