من یه سوال جالب دارم . این 88نفری که به مخابرات رای دادند واقعا چی تو سرویس دهی نت مخابرات دیدند که اینقدر مشتاق سرویس های مخابرات شدند؟ مخابرات ایران یه دزد به تمام معناست و هیچ شکی توش نیست . از قدیم گفتند هر قدر پول بدی همون قدرم آش میخوری . با اینکه شرکت های خصوصی قیمت هاشون نسبت به مخابرات بالاتره ولی سگش شرف داره به مخابرات .
میخوای بری یه نت از مخابرات بگیری باید پای طرف رو لیس بزنی تا یه 128 ذغالی بهت بده اونم با هزار تا منت و قیافه گرفتن . زمانی هم که برگردی خونه فکر کنم اینقدر تو رو اینور و اونور بردند 30کیلویی وزن کم کردی . جالبه برداشتند رپیدشیر هم ریدند توش ادعای پیشرفت هم می کنند .
اون مخابرات سلمان فارسی هم که انگار قشنگ وسط بیابون هستش . بویی از اینترنت نبرده تا میتونه ، میخواد از ملت پول دیل آپ بکشونه . هنوزم دست بردار نیستند . میری اونجا یه لیست هستش اسمتو مینویسی که مثلا جون عمشون اگر پورت خالی شد بهتون زنگ بزنند . من اسمم رو فکر کنم قبل از میلاد مسیح نوشتم ولی هنوز خبری نشده .
همه دارن به سوی خصوصی شدن پیش میرن خیلی جالبه که ما داریم دوباره بر می گردیم سر پله اول . من که واقعا نمیدونم چی دیگه باید گفت ....
اسم خودشون هم گذاشتند دولت الکترونیک