شک نکن که بدرد نمیخوره.
دوست عزیز باور کنید اینا همش بازی با اعداده.شرکتی مثل فیلیپس که اعلام می کنه سینما با صدای 1100 وات تولید کرده به نظرت وات واقعی اعلام می کنه؟می دونید 1000 یا 1100 وات یعنی چی؟؟؟اصلا به نظرتون این سیستمایی که توی بازارند می تونند همچین خروجی صدایی تولید کنند؟من یه سیستم ضبط خونگی سونی داشتم،یکی از بهترین مدل هایی که سونی توی صدا تولید کرده بود با حداکثر خروجی 480 وات،بقدری صدای وحشتناکی داشت که اصلا امکان بردن ولوم تا نصف هم نبود.حتی یادمه یسری تا آخر زیادش کردم همسایه طبقه بالا ضعف کرد دو روز افتاد تو رختخواب(بنده خدا فکر کرده بود زلزله اومده:31:)حالا تصور کنید 1000 وات باید چقدر باشه.
شرکتی مثل پایونیر مدل های rs خودش رو تولید کرده با حداکثر خروجی 800 وات.حالا شرکت سامسونگ میاد سینما میزنه میگه 1000 وات که وقتی گوش میدی 200 وات هم نیست.ال جی هم همینطور و یا ....
ببخشید زیاد حرف زدم.کلا اینارو گفتم که بدونید فقط به اعداد تکیه نکنید،اینا همه تبلیغاته.من صدای اکثر مدل های توی بازار هم تست کردم و بدون تعصب میگم که فقط پایونیر و چنتا مدل از شرکت سونی هست که حجم صداش به حداکثر قدرت خروجی که توسط شرکتش اعلام کرده می خوره.
شما خودت یبار صدای سری های rs پایوینر که 800 وات هستش تست کن و با 1000 وات فیلیپس مقایسه کن ببین کدوم قدرت و حجم بیشتری داره.سینماهای فیلیپس صدای خیلی خوبی داره ولی به نظر من صدایی در حد 787 پایونیر داره و اندازه همون 600 وات هست.
مدل 282 پایونیر با قدرت خروجی 360 وات صدای بلندتری از مدل های TZ سامسونگ که به گفته شرکتش 1000 وات خروجی داره تولید می کنه،اگر قبول ندارید برید امتحان کنید.