راستی نرم افزار facefx رو از کجا دان کنم؟
Printable View
راستی نرم افزار facefx رو از کجا دان کنم؟
مثل اینکه شما Epic رو دست کم گرفتی:31:. شما کلا دو جا با FaceFX کار داری، یکی تو نرم افزار مدلینگت، یکی هم توی خود UDK. برای UDK که توش یکپارچه شده و جای خاصی لازم نیس بری. برای مدلینگ هم یه سری پلاگین هست که Epic تو شاخه های خود UDK گذاشته.:5: برو حالشو ببر.نقل قول:
FaceFX یه پلاگینه که می تونی روی 3Ds Max, Maya, MotionBuilder و XSI نصبش کنی. برو توی شاخه ای که UDK نصب شده، بعد توی شاخه ی Binaries ، شاخه ی FaceFXPlugins رو باز کن. الان بسته به نرم افزاری که می خوای و ورژنی که نصب داری، پلاگینش رو نصب کن. همین.
فعلا.:8:
سلام. کسی می دونه Widget توی UIInterface دقیقا چی هست؟
خوب واسه خود یو دی کی چی؟ درضمن اونجایی که گفتی واسه تری دی مکس فقط یه فایله با پسوند عجیب و غریب کپیش کنم تو محل نصب تری دی مکس؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من Max کار نیستم، فکر کنم باید کپیش کنی تو شاخه ی Plugin مکس. با این همه اگه نتونستی بگو که از مدل کارمون بپرسم.
برای UDK هم کاری نداره. روی اون Skeletal Mesh که می خوای واسش FaceFX درست کنی، توی Content Browser کلیک راست کن و گزینه ی Create New FaceFX Asset رو انتخاب کن. همین.
خود FaceFX رو هم باید با ویدئوش یا داکیومنتاش یاد بگیری.
تا بعد.
eskeletal mesh و 3d Buzz چیه؟ راستی داکیومنتاش رو از کجا دان کنم؟ همون موارد که گفته مثل user interface , simple level , geometry mode و غیره که ویدئوهاش لیست شده کافی نیست؟
Skeletal Mesh به مشی گفته می شه که استخوان بندی شده و پوسته هم داره (Rigging & Skinning). هر مدلی که یه قسمتیش متحرکه، باید Skeletal باشه. مثل آدم، پارچه، جسم ژله ای و خیلی از مدلای دیگه. می تونی توی Content Browser نمونه هاشو ببینی.نقل قول:
اون ویدئو های Skeletal Mesh که تو اون سایته گذاشته، طرز ساخت و کار کردن با Skeletal Meshها و انیمیشن کردنشونو آموزش میده، توی هیچ کدوم از آموزشای دیگه پیدا نمی کنی. بگیرش حتما. راستی روی مدل مارکوس Gears آموزش میده.:5:
3D Buzz هم شرکتیه که اون ویدئو های رسمی رو ساخته، Zak Parrish (همون دیوونه هه که ویدئو ها رو پر کرده:31:) هم مدیر عملیاتی شرکته و اکثر ویدئو های Unreal و Maya و یه سری دیگه رو خودش پر می کنه. من خیلی با ویدئو هاش حال می کنم.:10:
کلا 3D Buzz سه سری ویدئو آنریل داره، یکی همون که داری دانلود می کنی که مال UDK هست، یکی مال UE3 و توصیه می کنم بعدا اونو هم ببین. یه سری هم اسمش هست How Do I که دسته بندی نشده و باید تو سایتش ببینی. اینا همش رایگانه و می تونی تو سایتش ببینی ولی نمی زاره دانلود کنی.
البته بگم دیگه هیچ ویدئویی به جالبیه این سری که داری دانلود می کنی نیست.:41:کد:http://www.3dbuzz.com/vbforum/sv_home.php
--------------------------------------------------
باباجان Google رو ساختن واسه این وقتا.:13:نقل قول:
اینجا ویدئو های رسمی سازندش:
اینم داکیومنته مرجعشه:کد:http://www.facefx.com/video-tutorials
یه 6-5 تا ویدئوی FaceFX خوب هست، رایگان، که من گرفتم، برا شروع خیلی خوبه، با مکس هم کار کرده اتفاقا. توی سایته FilePlanet هست (قابل توجه دوستان، همین دیروز سر قضیه ی IGN صحبت FilePlanet بود). البته الان رفتم دیدم ف.ی.ل*ت.ر شده. دیوانه ها، آخه سایت بازیو چه به -----. با این همه یه جوری برو تو سایتش، بعد سرچ کن FaceFX میاره واسه دان. کمتر از نیم گیگه.:20:کد:http://www.facefx.com/documentation/2010/W18
--------------------------------------------------
بابا جان خوبه شما اصفهانی نیستی.:13: همش روی هم، قیمته یه کیلو گوشت هم نمیشه، اونوقت شما می خوای همینم کمترش کنی؟نقل قول:
نه، کلا هیچ آموزشی کافی نیست، ولی هرچی بیشتر ببینی، چیزای بیشتری دسگیرت می شه. هر کدوم یه سری چیز جدید رو وسط حرفاشون اشاره می کنن، و تکراری ها رو هم به روشای مختلفی میگن. همه رو بگیر، وقتی این سری 3D Buzz تموم شد، بشین پای سری Gnomon. به این بزرگی نیس، 5-4 ساعته ولی خیلی خوبه واست. کسی هم که پر کرده، یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست.:5: برو حال می کن مگو چیست حال.
عجب پستی شد این.:8: فعلا بای.
با سلام خدمت دوستان
من یه پیشنهاد دارم
من توی سه چهار روز تمام 68 صفحه ی این تاپیک رو خوندم و یکم سردرگم شدم
به نظر من کسایی که در کار با این موتور دستی دارن هر اطاعاتی کم هم که از این موتور دارین را به صورت pdf در بیارید تا بشه راحت
ازشون استفاده کرد حتی اگه یه صفحه باشده مثلا همین اموزش نور پردازی یا خروجی گرفتن از بازی و غیره اگه اینا به صورت pdf
دربیاد راحت مشیه خوند و استفاده کرد
باز هم تشکر از اموزشاتون
خوب pdf نمیخواد که. نور پردازی که کلی pdf تو همین فروم واسه دانلود گذاشتیم.خروجی رو هم که یه بار انجام بدی حفظ میشی.نقل قول:
بعدشم چند بار آقا محمد گفت برید این ویدیو هارو تهیه کنید :13:
خوب اگه نمیتونید دانلود کنید یه 7-8 تومن بزارید بخریدشون واقعا دیگه نیازی به اینpdf پیدا نمی کنید. خود من دیگه واسه این آموزش pdf نمیسازم.چون اگه این ویدیو ها رو ببینید (حتی اگه زبانتون خوب نباشه)میتونید کلی تو کار باudk جلو بیفتید .ونیازی به pdf پیدا نمیکنید.
به هر حال اگه با پی دی اف حال میکنی این کتابای mastering unreal رو دانلود کن وبخون کلی از مشکلاتت حل میشه .
به به خیلی خوش اومدی .نقل قول:
مثل اینک که خیلی به درد کار ما میخوری :21:
خوب تا حالا با آنریل کاریم کردین .(منظورم کار خاصیه که جالب باشه؟)
من زیاد با us کار نکردم بیشتر وقتمو رو طراحی مراحل و (مپ) تو موتور میگذرونم. به هر حال خوش اومدید و امیدوارم فعال باشید تو این فروم.