سلام دوستان اینا که میخندیم خیلی خوبه ولی میدونین پشت این خنده ها جقدر داره متلک میندازه چون هیچ طنری نیست که نخواد مسائلی اجتماعی و سیاسی را یعنی معضلاتشون را نگه
این بار که خواستین بخندید یکمی مقایسه کنین با مسائل امروز بیشتر جال میده
Printable View
سلام دوستان اینا که میخندیم خیلی خوبه ولی میدونین پشت این خنده ها جقدر داره متلک میندازه چون هیچ طنری نیست که نخواد مسائلی اجتماعی و سیاسی را یعنی معضلاتشون را نگه
این بار که خواستین بخندید یکمی مقایسه کنین با مسائل امروز بیشتر جال میده
من ۹ دستگاه آپارتمان برنده شدم،همشونو لازم ندارم،هر کی میخواد پیغام بزنه،
بعضی صحبتها برام عجیبه
من خودم جشنواره فجر چند فیلم رو دیدم و 2 تاش که کاملا تیکه های سیاسی توش بود رو از همون اول به همه گفتم
یکیش دموکراسی تو روز روشن بود که حدود 1 ماهه اکران شده
یکی هم پسر آدم و دختر حوا
بقیه خیلی بار سیاسی به اون معنا نداشت.اما این قهوه تلخ تا جاییکه من دنبال کردم تیکه های سیاسی نمیندازن.نمی دونم چرا شما سعی دارید سیاسیش کنید.شایدم دوست داشتید که اینطور باشه
من 3 قسمت تا الان دیدم و در مقایسه با سریالهای ایرانی خوب بود ولی هنوز به نظرم به مثلا مرد 1000 چهره یا شبهای برره نرسیده
بین این و قلب یخی فکر کنم تا الان قلب یخی جلوتره
همه شو با لحن شاه بابا بخونید.
من که قلب یخی رو ندیدییم که نظر بدییم ولی قهوه تلخ از قسمت چهارم به بعدش خیلی قشنگتر شده............... چی!! چی گفت!!؟؟:31:
این مردک صاحب خونه چقدر ساندیس میخورد؟ کوفتت بشه...نقل قول:
الله اعلم...
من تنها فرد سینمای ایران رو که کاملا قبولش دارم، همین مدیریه...
اما این سریالش هم مثه بقیشون، یه سری چیزای تکراری داره که واقعا باعث افت سریال میشن...
نمونش همون "کی بود" که اولش جالب بود اما دیگه رو اعصابه! ادم احساس میکنه اون گذاشته شده تا 40 دقیقه پر بشه!!
بازیها هم کاملا در حد خود مهران..بزرگ نمایی در حد بادمجون!: دی
+
3تا تیکه خیلی ناب داشت این 3 قسمت..
اولی رو دوستان گفتن اما خب:
محتوای مخفی: ...
و این:
این یکی هم 30 یا 30 بود:
و این یکی:
یه سری چیزا دیگه هم بود که حالا ترجیح میدم نگم...
سلام واقعا که یعنی شما اصلا سریال را ندید که اینطوری میگین داداش نباید که داد بزنه پیام سیاسی بده که یکم دیالوگ را داشته باش دستت میاد
طنز سیاسی خوبه اما طنزی که واقعا سیاسی باشه ! طنزی که سیاسی نیست رو خوب نیست هی بگیم سیاسیه ، موضوع طنز رو که خودشونم گفتن حالا من نمیدونم چه اصراریه ....
در مورد سریال هم به نظرم فقط تکراره و نکته زیاد جالبی نداره ، شاید هر قسمتش فقط 5 دقیقه قسمت جالب داشته باشه ، این همه تبلیغ و ... زیادی بزرگ نمایی کردن
من خودم همیشه کارهای مدیری رو دوست داشتم اما خوبه یکم به فکر کار خوب باشه نه اینکه مثل اون سریال مزخرف باغ مظفر فقط به فکر تبلیغ و پول ...
قهوه تلخ هم تا الآن تعریفی نداشته امیدوارم بعد از این بهتر بشه
یکم سریال های طنز خارجی رو نگاه کنید متوجه تفاوت بار معنایی میشید ، توی قهوه تلخ فقط خواستن با تیکه انداختن و دیالوگ مردم رو بخندونن و موضوعش اصلا جالب نبوده تا الآن ... اگه قسمت بعدی هم همینطور باشه منکه قسمت های بعدش رو حتما کپی میخرم چون دوست ندارم با شعورم بازی بشه ...
دوست عزیز ببخشید ظاهرآ شما خبر نداری کجا زندگی می کنی تا همین جا هم که گیر ندادند خیلیه از این به بعد را داشته باشید که گیر ندهند چون یکی از علتهایی که از سیما پخش نشد همین گوشه زدنها توی سریاله ...
چه ربطی داره ؟نقل قول:
من میگم سریال قشنگ نیست ! چیکار به گیر دادن دارم عزیز دل ؟