ممنونم:n02:نقل قول:
Printable View
ممنونم:n02:نقل قول:
ایشاللهنقل قول:
منم فردا حتما پیگیری میکنم و خبرشو اطلاع میدم
داداش سرعتم خوبه از نظر سرعت مشکلی ندارم. ولی وقتی هیچ سایتی رو باز نمیکنه و همونطوری که اوندوستمون هم گفتن باید از وی پی ان استفاده کنم تا سایت هارو باز کنه (حتی سایت های داخلی) چه فایده ای داره این سرعت؟ سرعت خوبه ولی وقتی پینگ روی 400 چطوری آنلاین بازی کنم ؟ همه چی که سرعت نیست برادر من.نقل قول:
در مورد اسیتا که توضیح دادم سایت گوگل مشکل داره همین الان گوگل باز نمیشه ولی سایت های دیگه باز میشهنقل قول:
به چیز خیلی خنده دار میگی مگه امکان داره سایت هایی که سرور ایرانی داره باز نشه و با فیلتر شکن باز بشه:n08:
در مورد اینکه شما میخواین بازی کنید بهتون توصیه میکنم که همون سرعت 10 مگ بگیرید با این شرایط با سرعت 1 مگ برای بازی جواب نمیده
کسی ادرس جدید سایت مخابرات داره بده
ماکسیس جاننقل قول:
خبری از ثبت نام نیست هنوز؟ بعدش چقد طول میکشه که راه اندازی شه؟میشه امیدوار بود به2-3 روز؟ بعد خط من الان رانژه پارس انلاینه نمیشه خود مخابرت موقع درخواست جمعش کنه که زید طول نکشه؟
دومگ الان ماهی چنده؟
دوست گرامی منظور بنده از کیفیت پایین سرویس اینترنت مخابرات اینه که همش time out داره! یعنی نوسان داره،پایدار نیست، هروقت time out میده یعنی ارتباط قطع شده. در نتیجه = کیفیت سرویس مخابرات پایین است! حالا باز بیا بگو ما نفهمیم و سرویس مخابرات هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
اینم مدرک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر منظورت سامانه اینترنتی باشه:نقل قول:
دوستانی که لیست کامل تعرفه ها و قیمت هارو میخوان به آدرس زیر مراجعه کنن :
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم چه ساعاتی دانلود رایگئانه و از حجممون کم نمیشه؟