وقتی میری تو پروفایل و مثلا نرمال رو انتخاب میکنی ، اون بالا سمت راست نوشته incoming ... یه منو هست ... میزنی میاد پائین مسیج رو انخاب کن .
یکم دقت کنی پیدا میشه ...
راستی دوستان گوشی شما هم کند میزنه ؟
یعنی وقتی موسیقی روشنه نمایش تصاویر و کار کردن در منوها کند میشه ؟
برای من اینجوریه ... بدجوری هم هست .
و اینکه توی تصاویر با کج کردن گوشی تصاویر خود بخود چپ و راست میشه ... این قابلیت برای موسیقی هم هست ؟
این گوشی اصلا بدرد نرم افزار یا بازی نمیخوره . من تقریبا با نصف بازی ها مشکل دارم . همینطور نرم افزار ها . مثلا فایل منیجر برای این گوشی ندیدم بخوره بهش !!
کلا کسانی که تعلق خاطر به بازی و نرم افزار دارن بهتره این گوشی رو فراموش کنن تقریبا !
---------------------------------
راستی دوستان اون لینک نقاشی روی مه رو من رفتم ، لینکش خراب بود ... اگه کسی تونست یه جای خوب اپلود کنه من بگیرم .
مقایستون جالب بود ... الان من استار دارم احساس میکنم کار کردن باهاش کنده ... یعنی کلا اینترفیسش کند هست ... بعد شما میگی کوکی کندتره ... اونوقت چطور قابل تحمله !!
و اینکه از نظر من استار طراحیش قشنگتره (شخصیه دیگه !) ... و اینکه اینترفیس استار واقعا جالبه و بسیار بسیار کاربر پسند . ساختن دسکتاپ هم براش سخت نیست . من میتونم با سه تا عکس در عرض یک دقیقه براش پس زمینه بسازم . اول یه عکس پایه طراحی کردم و بعد هم بر اسا نمونه انجام میدم . خیلی راحته ، پیشنهاد میکنم دوستان اینکار رو تست کنن .
مثلا دوتا از اونایی که ساختمو گذاشتم توی ضمیمه ها ، یه تست یکنید روی گوشیتون .