شما مثله اینکه فروم رو اشتباه اومدینقل قول:
نقل قول:
یه سرچ تو فروم بزنی جوابتو میگیری
Printable View
شما مثله اینکه فروم رو اشتباه اومدینقل قول:
نقل قول:
یه سرچ تو فروم بزنی جوابتو میگیری
ببخشید میشه دقیقتر بگین این سوال رو باید کجا مطرح کنم و جواب بگیرم؟
مگه این تایپیک مربوط به fifia manager 10 نیست؟
[QUOTE=danial86;5255363]تا جایی که من میدونم نقل انتقالات با پچها درست نمیشه.اگه هم بشه من نمیدونم.ولی تغییراتی که ایجاد میکنه رو میتونی اینجا بخونی :
[HTML]http://games.softpedia.com/get/Patch/FIFA-Manager-10-Patch.shtml[/HTML]درضمن حجمش همن یک گیگ یا 999مگابایت هستش
اسمش اینه : FIFA World Cup™ Update
شما که اطلاع نداری چرا بیخودی اظهار نظر می کنی؟
این فایلی که اسمشو گذاشتی دانلود کردم به حجم 1گیگ که حروم شد رفت!
چون وقتی می خوام نصبش کنم میگه نسخه نصب شده جدیدتر از این نسخه است!
واقعا خسته نباشی.
گند زدی.اه اه اه....
[QUOTE=shahram_10;5265874]شما هم خسته نباشی عزیز.قبل از دانلود باید یه تحقیقی میکردی.اگه یه سرچی تو همین تاپیک بزنی خواهی دید که بعضیها مشکل تو رو داشتند.و جواشون رو هم گرفتن.درضمن بهتره یه بار دیگه بخونی من چی نوشتم.و بازم من از شما تشکر میکنم که من راهنماییت کردم.نقل قول:
ببین عزیز تو همین تاپیک.مشکل شما اینه که احتمالن فایل manager10.exe شما کرک شده است.باید فایل اورجینال رو اول بریزی.یه چند صفحه بری عقب یه جا در مورد طریقه نصب پچ توضیح داده شده.احتمالن مشکلت با اون حل میشه.خوش باشی.نقل قول:
آپدیت نسخه 4 که کرک شده درسته؟
همه ی آپدیتها کرک شدننقل قول:
کسی فیفا منیجر 2010 رو رو ویندوز سرور 2003 نصب کرده؟ امکانش هست؟منو راهنمایی کنید لطفا
این چیزیه که تو سایت رسمیش نوشته.پس احتمالن ساپورت نمیکنه.ولی میتونی ویندوز مجازی نصب کنی!من خیلی از چیزا که ویندوزم ساپورت نمیکنه رو اینکارو میکنم.نقل قول:
پوستر فیفا منیجر 2011.البته این پوستر آلمانه.اما فرقش احتمالن با جاهای دیگه کلمه ی فوسباله که میشه فوتبال.کد:Supported software:
Microsoft XP SP3 (Microsoft Windows 95, Windows 98/ME, Windows 2000 and Microsoft Windows NT are not supported), Microsoft Windows Vista™, Microsoft Windows 7
تو سایتش تایمرش واسه 6 روز دیگه ست.ولی من فکر میکردم پاییز میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم 6روز دیگه بیادش
بابا یعنی چی
من 7گیگ دانلود کردم نسخه 10رو حالا 11داره میادش؟:دی
ویرایش:من خبرا رو چک کردم همه گفتن که توی پاییز میادش
منم شنیدم پاییز میاد.اصلن تو همین سایتی که تایمر گذاشته خوندم.لعنتی زبونشم آلمانیه.قسمت انگلیسی هم تایمر نداره.
من حدس میزنم اگه بازی نباشه تا 5 روز دیگه دموی بازی بیاد.یا شایدم قرار 5روز دیگه بیاد آلمان.
[HTML]http://fm09.de/publish/en/home/news/news.html[/HTML]
یه سوال
مربیای تیمای مختلف توی این نسخه 2010 لیسانس شدن یا همچنان مثل 2009 اسم سرمربی تیمای بزرگ،همون مربی اصلیشون نیستش؟