الان من این فایل رو دانلود کردم اجراش منم بایوس آپدیت می شه؟؟ تا حالا از این کارا نکردم یه کوچولو راهنمایم می کنید؟ به مشکل بر نخورم؟
کد:http://www.giga-byte.co.za/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=16447
Printable View
الان من این فایل رو دانلود کردم اجراش منم بایوس آپدیت می شه؟؟ تا حالا از این کارا نکردم یه کوچولو راهنمایم می کنید؟ به مشکل بر نخورم؟
کد:http://www.giga-byte.co.za/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=16447
آپدیت بایوس کار ساده ولی مهم و حساسهنقل قول:
در صورتیکه تو اجرای آپدیت توسط سیستم کوچکترین مشکلی پیش بیاد دیگه سیستم بالا نمیاد و باید بفرستینش گارانتی (البته اگه داشته باشه)
پیشنهاد میکنم در کنار یه نفر که وارد باشه این کارو انجام بدید
مراحل کار:فایل دانلودی رو که حجمش خیلی هم کمه روی فلاپی میریزید وبعد سیستم رو بوت میکنید بعد از ری استارت f8 رو میزنید و وارد مرحله آپدیت میشید اونجا دستور العمل ها رو که یکیش شامل جستجوی فایل دانلودیه اجرا میکنید و تا آخر پیش میرید
بعد از ری استارت سیستم با بایوس جدید بالا میاد
اما بازم تاکید میکنم این کار درسته که بنظر ساده میاد اما ریسکه
موفق باشید
با سلام
هارد پر سرعت ساتا3 چی پیشنهاد میدید؟ سرعت برام خیلی مهمه ولی ظرفیت نه.
سلام
من یه هارد 1TB دارم ، می خواستم بدونم آیا در تعداد و مجموع ظرفیتهای نصب شده روی سیستم محدودیت وجود داره؟
مثلا میشه 3 یا 4 تا هارد 1TB روی سیستم نصب کرد؟
اگه منظورتون ساتا 3 (3 Gb/s) یا همین هاردهای معمول خودمونه که اطلاعاتش تو پستهای قبلی دوستان قابل دسترسیهنقل قول:
و اگه منظورتون ساتا 6 (6 Gb/s) هست که در حال حاضر خبری ازش نیست...
باید دفترچه مینتون رو بخونیدنقل قول:
برای بردهای مختلف تعداد نصب ابزارات جانبی متفاوته
ولی نصب 3 یا 4 هارد تقریبا بلامانعه
ممنون.نقل قول:
من بیشتر منظورم مجموع ظرفیتهای هاردهای سیستم است.
تو دفترچه مادربوردم چیزی جز متن زیر پیدا نکردم:
Due to the Windows XP/ Vista limitation, the RAID array with the total capacity over 2TB cannot be set as a boot disk.
A RAID array over 2TB can only be set as a data disk only.
این مربوط به رید کردن هاردهاست که تا 2 ترا محدودیتی ندارهنقل قول:
معمولا برای مجموع استفاده تا 3-4 ترا مشکلی پیش نمیاد...
هاردهای Sata3 6 GB/S هنوز تو ایران نیومده اند؟
ظاهرا برای وارد کننده ها عرضه هاردهای موجود اولویت بیشتری داره...:13:نقل قول: