سلام.
دوستان چطوری میشه فهمید که یک بازی پچ LT3 هستش یا LT2 ?
با نرمافزار ABGX360 میشه؟
ممنون.
Printable View
سلام.
دوستان چطوری میشه فهمید که یک بازی پچ LT3 هستش یا LT2 ?
با نرمافزار ABGX360 میشه؟
ممنون.
خب چرا راه سخت رو انتخاب میکنی؟نقل قول:
بزار تو کنسولی که میدونی چی روش نصبه
اگه رو کنسولت LT2 بود و بازی اجرا شد خب پچ LT2 هست دیگه:11:
البته این یه چیز منطقی بود که من گفتم
شاید اون راه سخته که شما گفتید راحتتر باشه:31:
این راه رو میدونم.نقل قول:
ولی مشکل اینجاست که من بازی هامو دانلود میکنم و یه فایل ISO دارم.
عاقلانه نیست که رایتش کنم بعد اگه LT3 بود باید دوباره به LT2 تبدیلش کنم بعد رایتش کنم، اینطوری یه دی وی دی تلف میشه :31:
با ABGX نمیشه؟
ممنون:11:
دوستان من این سه تا بازی رو گزفتم هیچ کدوم اجرا نمیشه ، تو همشون پیغام Disk is unreadable رو میده
witcher2
max payne 3
ghost recon
اشکال از چیه؟ باید ببرم LT 3 بریزن برام؟
silent hill downpour ولی اجرا شد
سلام دوستان.عمه ي من 19 تير قراره بياد ايران(سوئد زندگي ميكنه) و منم ميخوام بهش بگم واسم از اونجا يه ايكس باكس بياره.اولا اينكه از لحاظ خراب نشدن و دوام اين جديد ها(اسليم) با دوام تره يا همون سري قبل ها؟(چون يه بار آركيد گرفتم 9 ماه بعد سوخت)دوم هم اينكه وقتي بياره آكبند مياره،من خودم ميتونم هكش كنم تا بازي هاي كپي اينجا رو باز كنه؟يا بيرون بدم ميكنن اين كارو واسم؟(من اروميه هستم و اينجا هم آنچنان سر در نميارن ها!) اگه آره خرجش چقدره؟فكر ميكنين سوئد قيمتش چقدر باشه اسليم 250 گيگ؟(بدون كينكت)دركل بگين من به عمه م بگم چي بگيره بياره ؟(مثلا رجيونش پال باشه و ...)خودتون نكات ايمني رو بگين ديگه آخه من يه بار شكست خوردم :)
اگر امکانش هست و دوست دارید بگید براتون Ps3 بیاره - یک قیمتند ! .نقل قول:
در مورد سوالاتتون هم پاسخ مثبته ولی بدید بیرون بهتره . قیمت اسلیم هم حدو ۲۹۹ یورو هستش - به کرون باید بشه حدود ۲۹۹۰ کرون . اسلیم هم عمرش زیاده خیالتون راحت .
سلام دوستان من میخوام ایکس باکسمو -- کنم ولی هر کاری میکنم jungle flasherدرایو رو شناسایی نمیکنه درایومم lite-onهستش پورت port i/oایکس باکسم نصب کردم
مادربوردم asus m5a97هستش و chipset amd 970/sb950
لطفا کمک کنید.................
دوستان من می خوام کنسولمو جیتگ کنم کسی توی تهران جای مطمئن و با انصاف سراغ داره؟
راستی کنسولم اسلیم هستش ...
بچه ها يه سوال داشتم.توي اروپا همه ي دسته هاي ايكس باكس همراه يه رسيور دسته واسه استفاده در كامپيوتر فروخته ميشه؟(روش ميدن؟)حدود قيمتش نميدونين چنده؟(چون عمه م قراره تيرماه از سوئد بياد اينجا)چون اينجا رسيور رو جدا و خيلي گرون مي فروشن!--------شرمنده پست لطفا حذف بشه.تاپيك اشتباهي اومدم