و بله ! بالاخره من هم دارم 100 درصد می کنم بازیو ! الان 98.6 هست ، 4 تا bounty رو که بگیرم میشه 99 درصد ، بعدش یک دست پوکر تو blackwater هم ببرم ، میشه 99.5 ، با بردن این یک لباس آزاد میشه که اونم 0.5 درصد میشه 100 درصد ! ایشالا فردا فردا تموم میشه!
Printable View
و بله ! بالاخره من هم دارم 100 درصد می کنم بازیو ! الان 98.6 هست ، 4 تا bounty رو که بگیرم میشه 99 درصد ، بعدش یک دست پوکر تو blackwater هم ببرم ، میشه 99.5 ، با بردن این یک لباس آزاد میشه که اونم 0.5 درصد میشه 100 درصد ! ایشالا فردا فردا تموم میشه!
پوکر برنده نمیشدم ، شانسی دیدم فقط یکی دور میز نشسته ، سریع نشستم ،شانسی همون دست دوتا دو بهم رسید !! همه چیپ هامو ( 1000 !! ) تا گذاشتم اون دست ، اونم شاخ بازی در آورد همشو گذاشت ، بعد دستو بردم و تموم ! به همین راحتی! الان فقط یک bounty مونده تا صددرصد تموم بشه ! به خاطر این پیروزی هم 4 تا لیوان ویسکی نوشیدم !! ( البته تو بازی! )
سلام من دو تا سوال داشتم.....
1. couger کجا پیدا می شه؟
2.چطوری rank 10 sharpshooter رو بگیرم؟؟:31:
نقل قول:محتوای مخفی: این جاهایی که Cougar پیدا میشه
لول 10 رو قبلا اینجا گفتم برات نقل قول میکنم:
نقل قول:
اون رنک آخر رو حتما با یه کلت برو moonshine هم بخور. برو تو دل 3تا دشمن با دقت اصلحه ها رو هدف بگیر وقتی خون بیاد اشتباهه باید reload کنی از نو، 5 تا خون رو هم داشته باش باید مدام استفاده کنی
بالاخره 100% تموم شد!
اولش وقتی می بینید که این همه کار باید کنی فکر می کنی غیر ممکنه ، بعدش یکم می گذرونی خسته میشی ، بعدش اعصابت خورد میشه ، ولی لذت آخرش که صددرصد بازیو تموم می کنی واقعا به همه اینا میارزه ! تشکر از همه اونایی که کمک کردند.!
آره انصافا میچسبه من با 100% کردن اینجور بازیها موافقم ولی با 100% کردن بازیهایی مثل assassin creed که باید پرچم بگیری حال نمیکنمنقل قول:
آقا اینجا چند نفر این بازی رو online بازی میکنن؟
رفیق من این روحیه ی مبارزه طلبیتو تحسین می کنم .:31: :10:نقل قول:
اصلا بچه ها بیکار نیستند!! :دی
صبح تا شب همه دارن بازی میکنن!!
آمار 60 ساعت در هفته برایه خارجی هایه! برا ایران رو حساب کنن 90 ساعت رو رد میکنه :دی :27:
این DLC بازی به نام Undead Nightmare هم منتشر شده که حدود بیش از 6 ساعت گیم پلی برای بخش تک نفره و دو مد چند نفره رو داره.
IGN هم در یک حرکت خیرکننده به بازی نمره 10/10 رو داده !!
نمره 10 برای یک DLC واقعا یکم ناجوره!!
راکستار هم تایئد کرده که این DLC در 28 نوامبر به صورت دیسک عرضه میشه و برای بازی کردنش احتیاج به نسخه اصلیه بازی نیست!
بقیه نمرات:
VideoGamer 9/10
Game Informer 8/10