خوب منم یه چند ساعتی بازی کردم(یکی دو تا مرحله رفتم جلو)در کل بازی خوبیه ولی به نظر من یکی دو تا مشکل داره:
1-اول از همه نحوه فریم دهی در این بازیه با اینکه گرافیک این بازی با MW2 از بسیاری جهات مشابه هست و اگه خوب توی بحر بازی بریدمتوجه می شیدکه این دو بازی از تکستورها بسیار به هم نزدیک هستند(قبول دارم در خیلی از جهات این بازی از نظر گرافیک از MW2 سر تره...البته نه خیلی زیاد)ولی توی فریم دهی این دوبازی اختلاف بسیار فاحشی دارند به طوری که توی این بازی ممکنه شما حتی تا بیش از نصف فریم دهی رو نسبت به MW2 داشته باشید!!
جدا از این مسئله به نظر من بعد از بازی crysis این دومن بازی از نظر غیر ثابت بودن فریم دهی هست به طوری که خود من در بعضی صحنه ها ماکزیمم 60 فریم می گرفتم ولی در بعضی جاها حتی وقتی روی medium میگذاشتم با گرافیک HD3870 فریم به زور به 25 میرسید!!که واقعا اعصاب خورد کن بود...البته می دونم این بازی از اون بازیهای هست که شدیدا به آخرین درایور گرافیک احتیاج داره ولی خود من چون اینترنت زغالی دارم این گیر کردن ها رو به دانلود 70-60 مگابایت ترجیح دادم:31::13:
2-دومین نکته ای که در این بازی می تونم بهش اشاره کنم من یکی شخصا اعتقاد دارم این بازی از نظر سطح هیجان وسرعت عمل اصلا به پای بازی نظیر MW2 نمی رسه توی MW2 یکی از عوامل هیجان بازی سرعت تقریبا بالا به همراه دیالوگهای زیبای در حین بازی بود ولی این بازی به نظر من به جای اینکه به MW2 شباهت داشته باشه بیشتر به بازیهای real war شباهت داره یعنی اینکه شما دیگه نمی تونید مثل سری COD مستقیم بزنید به قلب دشمن و باید تقریبا باید حساب شده برید جلو چون اگه فقط چند قدم رو بی حساب جلوتر از یارانتون برید کلکتون کندست و شهید میشید :31: و این به نظر شخص من یک کم از هیجان بازی کم میکنه به طوری که باعث میشه این بازی یک کم نسبت به MW2 کسل کننده تر برشه(البته این یک نظر کاملا شخصیه!!)
3-از نظر داستان هم همینطور که گفتم من دو سه تا مرحله بیشتر نرفتم و دقیق نمی تونم درباره داستان نظر بدم ولی تا همینجا هم که رفتم حدس میزنم که از نظر داستان حداقل به پای داستان MW نمی رسه البته بایدبیستر برم تا بهتر بشه نظر داد...
چون من معمولا به طور متوسط یک هفته طول میکشه تا یک باز رو تا آخر برم به خاطر همین گفتم فعلا یه نظراجمالی درباره بازی داده باشم تا ببینم چی میشه:46:
موفق باشید...