راستی سورپرایز اصلی اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که میتونی 2 سال گارانتیه مجانیه پارس کامتل یگیری.
Printable View
راستی سورپرایز اصلی اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که میتونی 2 سال گارانتیه مجانیه پارس کامتل یگیری.
دوستان ببخشید که می پرسم
می گم برای استفاده از جی پی اس این گوشی کسی چیزی میدونه؟
من نمی دونم چطوری کار می کنه
نقل قول:
سلام
به فاروم ما خوش اومدی :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :11::40:
در بالا جستجو در تاپیک رو بزن و عبارت GPS رو جستجو کن... ماشالله کلی پست دربارش هست! :دی
آقا مسعود عزيز شما كه بهتر ميدوني سايت اول يا همان youtube توي اكثر مراكز ارتباطي ايران فيل تره پس لطفا از يه جا مثل آرشيو همين سايت يا جاي ديگه اونو بزار تا همه استفاده كنن :46:نقل قول:
اما مسئله دوم سايتهايي كه در گزينه دوم و تورنت بود معرفي كردي براي دانلود نياز به پرداخت حق عضويت داره كه اونم در ايران تعطيله پس :19:
اما از شما خواهش مي كنم پستهاي قبلي آقا داريوش در صفحات قبل رو ببيني ( در مورد نصب تم )
و يه ويرايش روي اون بكني البته اگر شما خودتون تونسي تم را نصب كني چون آقا داريوش اين گوشي رو نداره و طريقه نصب يك ترجمه هست كه تا الان كسي نگفته از اون طريق نصب كرده پس نياز به ويرايش شخصي كه اينكار رو كرده داره :10:
بنده و كليه اعضاء دارنده اين گوشي منتظر نتيجه و اعلام چگونگي نصب تم از سوي شما هستم :11:
اولا اقایی از خودتونه:20:نقل قول:
آقا مسعود عزيز شما كه بهتر ميدوني سايت اول يا همان youtube توي اكثر مراكز ارتباطي ايران فيل تره پس لطفا از يه جا مثل آرشيو همين سايت يا جاي ديگه اونو بزار تا همه استفاده كنن :46:
دوما چشم.
شاید باورتون نشه اما من این گوشی رو ندارم :41:نقل قول:
بنده و كليه اعضاء دارنده اين گوشي منتظر نتيجه و اعلام چگونگي نصب تم از سوي شما هستم
خیلی دوست داشتم این گوشی رو بخرم .
حتی حاظر شدم با صدای کمش و فلش بدش و نداشتن سیستم عاملش و در اون موقع نتونستن ریختن تم و نداشتن صفحه ی
کیبورد کامل برای بازی بعضی از برنامه هاش بسازم.
اما وقتی دیدم که بعضی از مواقع برای انتخاب رو گزینه ای باید دو یا چند بار کلیک کنی ازچشم افتاد.
اینو دیگه نتونستم تحمل کنم .
حتی فکرشم نمیشه کرد که داری جلویه چند نفر از دوستات کار می کنی بعد مجبور بشی هی رو گزینه ی back کلیک کنی اون
وقته که حسابی ضایع می شی و ....
خلاصه سرتو درد نیارم منتظرم gc990 بیاد.
شرمنده که نمیتونم کمکتون کنم.
با عرض سلام وخسته نباشید
من حدود دو ماه است که این گوشی رو خریدم و مشکلی که برخورد کرده ام اینه که وقتی اس ام اس میاد صدای زنگ اس ام اس نمیاد و یا صدایی بسیار کوتاه از یک ثانیه هم کمتر به گوش می رسه و برای حل این مشکل انواع صداهای زنگ اس ام اس خود گوشی وغیره را امتحان کردم ولی فایده نداشت1
ضمنا سایر زنگ ها مثل زنگ هشدار و زنگ گوشی به خوبی کار می کند
البته وقتی گوشی در حال شارژ شدن است چنین مشکلی وجود ندارد و صدای زنگ اس ام اس هم به خوبی می آید
از دوستان اگر کسی با چنین مشکلی بر خورد کرده ویا راه حلی برای آن به نظرش می رسد خواهش می کنم دریغ نفرمایند . متشکرم
فکر کنم از فلش باشه! :31: اساتید نظری ندارن...؟نقل قول:
راستی... برو توی تعمیرگاه مجازی گوشی های ال جی مطرح کن ببین چیزی پیدا می کنی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=339368
سلام دوستان من از این رنوار جدید خیلی خوشم اومده وقتی بیاد خیلی سری میخرمش فقط اینکه ایا محافظ لنز دارد یا نه ممنونم
قربون قد و بالات رفیق! :10::31:نقل قول:
این گوشی الآن بیشتر از یه ساله که توی بازار ایرانه...! :8: قیمت علاءالدینیش هم بالای 390 هست ( من 410 قیمت دارم :13:)
....
راستی بچه ها، امروز با دوستم عباس رفته بودیم فروشگاه اتکا شعبه حسن آباد، در بخش فروش موبایلش، یه رنوار دیدم؛ از یارو پرسیدم چند؟ گفت: 250 تومان :18::18::18::18::18::18::18:
( البته این رو هم بگم که یارو نمی دونست رنوار چیه؟ چون با هزار بدبختی بهش نشون دادم که قیمت کدوم رو می خوام :31: )
سلام داریوش من این جدیدرو میگم KC910i renoir ایا محافظ لنز داره یا نه ممنون