علاءالدین طبقه آخر یه فروشگاه کوچیک هست که کارش فقط ال جی و سامسونگه. ببر پیش اون. پسر خوبیه :46:نقل قول:
علاءالدین طبقه آخر یه فروشگاه کوچیک هست که کارش فقط ال جی و سامسونگه. ببر پیش اون. پسر خوبیه :46:نقل قول:
سلامنقل قول:
شما گوشیتو چند وقته که اوردین و اگه میشه قیمت هم بگین
من حدود یه سال پیش که می خواستم ویوتی بخرم گفتم که از خلیج برام بیارن
هم سپردم از قطر (دوحه) و هم سپردم از دبی برام قیمت بگیرم
جالب این که قیمتی که به من دادن هر کدوم حدودا 30 یا 40 تومن از قیمت ایران بیشتر بودش البته احتمال کمی وجود داشت که منظور دیگر ورژن های این گوشی بوده که باز هم توجیه ناشدنی بود.
کسایی هم که برام قیمت گرفتن اقوام نزدیک بودن (مثل پدربزرگ یا عمه یا شوهر خاله) که از قیمتی که بهم دادن مطمئن هستم(حتی اگه برام میگرفتم مطمئن بودم پولشو ازم نمیگرفتن) حتی یکی از اشنا ها که البته ادم خیلی مطمئنی نبود تو شارجه موبایل فروشی داشت 50 تومن از اینجا قیمت بالاتر داد
سوال من اینه که چرا اینهمه فرق قیمت بود .شاید به علت استقبال کم ایرانی ها از ویوتی وکلا گوشی های لمسی گران قیمت بوده!؟
ممنون که به سوالم جواب دادید.
Signature:A.R.S
دوستان با اینکه کسی جوابمو نداد بگم گوشیمو خودم با اخرین فرمویر فلش کردم درست شد بدون یک قرون خرج!! عجب سرعتی داره این فریمویر جدید!! گوشیمو 2سال پیش داداشم از امریکا فرستاده بود قیمت -- کادو . ولی خودش400 دلار اخ کرده بود !!
سلام به دوستان عزیز خوب ما هم به جمع شما لبته با تحقیق پیوسیتم
ke990 مشکی کامتل 210000 فکر نمیکنم کمتر از این قیمت جایی پیدا بشه!
از اول تاپیک اومدم جلو
میخوام برم سراغ تم برام دعا کنید!
راستی مموری ترنسند 2 گیگ مشکل فیلمبرداری نداره؟120fr
یا سیلیکون کلاس 6 2 گیگ
و یه سوال دیگه این افراش کیفیت عکس حقیقت داره؟اگه من ببرم 10g کنم دیگه نیازی به این کدها نیست؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3722320&postcount=246
سلامنقل قول:
خوش اومدی
دعا لازم نیست اگه دقت کنی
درباره مموری نظری ندارم
اره حقیقت داره البته اونی که دوستان گفتن فقط در همان منو قابل استفاده بود ولی من یه راه خیلی ساده
پیدا کردم که این تنظیمات همیشگی شه که امروز یا فردا میزارم
شما اگه فریمورتو اپدیت کنی فقط یه سری از ویژگی های گوشیتو ارتقا دادی ولی این تنظیمات به هیچ وجه در هیچ فریموری اورده نشده و شما درهمان فریمور هم نیاز به کد داری
موفق باشی
سلام دوستان
دیدم این تایپیک یه کم بی روح شده گفتم یه حالی بدم اساسی ...
می خوام براتون نحوه عوض کردن keylock گوشیتون رو به همراه اموزش تصویری (عکس)
و همچنین یه پک keylock که شامل چندتا زمینه ارم معروفترین باشگاههای فوتبال دنیا مثل منچستر
بارسا میلان ...و چندتا زمینه با موضوعات ورزشی و چندتا زمینه خوشگل دیگه از جمله ویستا....
keylock همون صفحه ای که موقعی که دکمه قفل صفحه(سمت راست کنار)میزنیم میاد که ساعت و تاریخ رو بهمون نشون میده .
اما چند نکته مهم:
1. کار خیلی راحتیه ولی باید به ریزترین نکات هم توجه کنید
2.فریمور گوشی من ورژن a هست پس ممکن است یک تفاوت جزئی با فریمور گوشی شما داشته باشد
مثلا شاید اگر در فریمور من گزینه ای به نام device mode باشد در حالی که در گوشی شما
device type نام گذاری شده باشد که با کمی دقت این مشکل نیز حل خواهد شد
3.اموزش به صورت کاملا ابتدائی تهیه شده تا دوستانی که برای اولین بار می خواهند چنین کارهایی
انجام دهند گنگ نباشد
4.در اکثر موارد شما باید با حروف بزرگ تایپ کنید پس دقت کنید که در تعویض نام ها با حروف
کوچک تایپ نکنید
5.این اموزش و عکس ها توسط خودم تهیه شده پس اگر مشکلی بود مانند بی کیفیتی عکس ها یا بد استفاده کردن از واژه ها و یا ... به بزرگواری خودتان ببخشید
6.برنامه lg pc suite که همراه سی دی گوشی شما در جعبه گوشی قرار دارد را نصب کنید.
7.برای اینکه مطالب طولانی نشود انها را در چند پست قرار داده ام
موفق باشید
در این بخش دوفایل جهت دانلود قرار داده شده است
نکته:هر دو فایل فشرده شده می باشد که با برنامه winrar می توانید به حالت اولیه برگردانید
فایل اول برنامه EFS می باشد.
کد:http://rapidshare.com/files/273781493/EFS-new-_dehcadeh.com_.rar.html
این برنامه جهت هک کردن گوشی لازم است یعنی شما برای انجام کلیه تغییراتی که می خواهیدکد:http://rapidshare.com/files/273796811/KEYLOCK_FOR_VIEWTY_.rar.html
بر روی گوشی اعمال کنید از قبیل نصب تم تعویض کی لاک تعویض صفحه کلید و ...
به این برنامه نیاز دارید.این فایل به صورت اماده هست ونیازی به نصب ندارد.
فایل دوم شامل 10 تا کی لاک متفاوت می باشد که هر کدام جذابیت های خود را دارند.
در ضمن در هر کدام از این 10 تا پوشه عکس ان کی لاک قرار داده شده است.
تصویر تمام کی لاک ها به صورت یکجا پایین امده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب در این قسمت شروع می کنیم به اموزش تعویض کی لاک :
1.ابتدا گوشی را در حالت data service قرار دهید برای این کار ابتدا وارد منوی گوشی شوید
سپس گزینه phone setting را انتخاب کرده سپس وارد گزینه connectivity شده
گزینه usb connection mode را انتخاب کرده در نهایت گزینه data service را انتخاب کنید.
2.کابل گوشی را به گوشی وصل کنبد.
3.برنامه efs را اجرا کرده سپس گزینه EFS FILES EXPLORER را کلیک کنید
مطابق شکل زیر
نکته:در تمامی تصاویر به کادرهای صورتی رنگ توجه نمایید
4.در پنجره ای که وارد شده اید پس از اینکه گوشی شما را شناخت گزینه CONNECT را بزنید.
5.در پنجره بالا پنجره سمت راست شاخه LGAPP را با حروف بزرگ به TOTO تغییر نام دهید
6.سپس در همان پنجره راست کلیک کرده و گزینه REFRESH را بزنید سپس گزینه
DISCONNECT را در پنجره سمت چپ کلیک کنید تا گوشی شما ریستارت شود
نترسید ...!
بعد از انجام مراحل بالا گوشی شما ریستارت شده سپس صفحه گوشی شما زرد رنگ می شود.
بعد از زرد رنگ شدن صفحه در برنامه EFS گزینه CONNECT را که کلیک کنید
همان گزینه ای که در مرحله قبل به نام DISCONNECT بود.اگر پنجره ای مطابق با مرحله 4 باز شد
ان مرحله را (فقط همان مرحله 4)تکرار کنید
7.مطابق شکل شما در پنجره 4 بخش دارید بخش 1و2 مربوط به گوشی و بخش 3و4 مربوط به سیستم
شما می باشد.فقط شماره ها را در زهنتان داشته باشد تا مراحل بعد راحت تر ادامه دهیم
8.به شکل زیر دقت کنید
در پنجره شماره 2 گزینه TOTO را باز نمایید سپس در شاخه های باز شده در پنجره 1 زیر شاخه
PXO را باز نمایید.حالا به توصیف حروف های ابی رنگ می پردازیم
a:اینجا شامل ادرس بار است که شما با مقایسه این قسمت می توانید به صحت انجام تغییرات در
گوشی خودتان پی ببرید
b:همان زیر شاخه pxo است که شما باز کرده اید دقت کنید که با باز کردن (کلیک کردن)این گزینه
پنجره شماره 2 که حاوی فایل هایی که در این زیر شاخه است تغییر می کند
c:شما باید در پنجره شماره 3 که مربوط به سیستم شما می باشد به یکی از پوشه هایی از کی لاک ها
که دانلود کرده اید بروید.بعد از باز کردن یکی از پوشه ها (مثلا در شکل پوشه ویستا باز شده)در
پنجره شماره 4 محتویات ان پوشه به نمایش در می اید
نکته: تمامی 10 پوشه حاوی 4 فایل هستند که در زیر توصیف شده اند
1.slika.jpg این فایل همان تصویر کی لاک می باشد که هیچ نقشی در تغییرات ندارد
2.keylockmenu.pxo که فایلی است که شما در این قسمت (مرحله 8)با ان کار دارید
که چهارچوب کلی کی لاک است
3و4: keylock_bg.paf و keylock_button_ani.paf این دو فایل حاوی تصاویر کی لاک
می باشند که در مراحل بعدی از انها استفاده خواهیم کرد
خب بعد از این که زیر شاخه pxo را باز کردید و در پنجره شماره 3 نیز شاخه مربوط به
کی لاک انتخابی شما باز کردید طوری که ان 4 تا فایل بالا مشاهده شد فایل keylockmenu.pxo
را انتخاب کرده سپس گزینه write را بزنید تا فایل کپی شود