به هر حال شد دیگهنقل قول:
نمیدونم این مرکز لعنتی ما هم چشه
چند وقت پیش زنگ زدم که خرابه
فرت گفت کجام!!!:31:
الآن چند شبی یه که خوبه
ولی اون اتفاق کذایی همچین کم هم تکرار نشد:27:
Printable View
به هر حال شد دیگهنقل قول:
نمیدونم این مرکز لعنتی ما هم چشه
چند وقت پیش زنگ زدم که خرابه
فرت گفت کجام!!!:31:
الآن چند شبی یه که خوبه
ولی اون اتفاق کذایی همچین کم هم تکرار نشد:27:
سلام دوستان .
این سرویس نامحدود128 سپنتا چطوره ؟
با چه سرعتی دانلود میشه کرد ؟
از این تیریپاست که چند گیگ دانلود کنی سرعتش کم میشه ؟
کلا من که حجم دانلودم خیلی بالاست به نظرتون از این سرویس نامحدود سپنتا بگیرم یا نه ؟
نه کم نمیکنهنقل قول:
ولی سرعتت از 16 کیلو یک سر سوزن هم بالاتر نمیره
اگه حجم دانلودتون بالاست با 16 باید صبر ایوب هم داشته باشید!:31:
با سلام من قصد خرید ای دی اس ال دارم از نوع حجمی به دلیل تعریف هایی که شنیدم از سپنتا انتخابش کردم زنگ زدم به اپراتور شرکت خیلی ادم فهمیده ای بود! ازش پرسیدم سرعت دریافت و ارسال سرویس حجمی 256 چقدره گفت بین 25 تا 32 کیلوبایت حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که این 256 چه معنی داره پس؟ میشه مثل سرویس EDGE موبایل!
سوال بعدی اینکه ایا کیفیتش تضمین شدس در مقابل سایر رقبا؟
لطفا یه خورده سریع جواب بدید...
با تشکر
دوست عزیز واحد اون 256، کیلوبیت بر ثانیه هست. شما برای به دست آوردن سرعت دانلود و یا آپلود ایده آل بر حسب کیلوبایت، باید اون سرعت رو تقسیم بر 8 کنید. در این حالت سرعت شما در حالت ایده آل چیزی حدود 32 کیلوبایت بر ثانیه میشه.
معمولا سرعت سپنتا حدود 29-30 هست.
ای بابا سرعت 1 مگش چقدره؟نقل قول:
به نظر من بهترین شرکت همین سپنتا هست یکی از اقوام داره کمترین مشکلات و نوسان سرعت رو داره فقط تنها موردی که هست اینه که یه مقدار نسبت به بقیه شرکت ها گرون تر هست البته خیلی محسوس نیستنقل قول:
بگیر و مطمئن باش نسبت به بقیه شرکت ها کمترین مشکلات رو داره
سرعت 1MB ، حداکثر 128kB هستنقل قول:
اگه این طوره 1 مگش زیاد به صرفه نیس 256 هم سرعتش مثل EDGE ایرانسله درسته؟نقل قول:
سلام ببخشید تاپیک مرده رو بالا میکشم اما میخوام بدونم سرویس هاش الان در حال حاضر چطوره هرکی هر سرعتی داره لطفا بگه میزان دانلودشم بگه!من سرویسهای نامحدودش واسم مهمه!مثلا از 762 کیلو تا 2مگ میخوام یه سرویس خوب بگیرم وهر چی نیاز داشتم از اینترنت بگیرم!سرویسهاش بین چند نفر شیر میشن؟! شبهاش چطوره؟!
سلامنقل قول:
ببینید سرعت دانلود سپنتا واقعیه مثلا 2 مگ در حالت ایده آل 256 کیلو دان دارید
معمولا از سپنتا راضی هستند واسه دانلودش
قطعی هم زیاد نداره (اینها البته مرکز به مرکز فرق داره که میدونید خودتون)
ولی آپلودش حداقل واسه من داغون بوده (32 برای 256!)
هرچند الآن چند وقنی یه 64 شده!!!:21:
هرچی هم زنگ زدم ترتیب اثر ندادن و گفنن از مخابراته و از این دری بری ها (طبق قانون من با اونا طرفم اونا با مخابرات)
نشون به اون نشونی که یه دفه شانسی آپ من 160 شد!:31:
اگه ایراد از طرف من بود که هی پشتیباتی اش می گفت نویز دارید اصلا نباید 160 می شد دیگه در صورتی همه چیش رو که نگاه کردم مثل قبل 32 ایش بود!:27:
در هر حال با این قیمت های سرسام آور سرویس های سرعت بالاترش ، به نظر من ارزش دانلود خیلی کمتر از این پولی یه که میدین.
خود دانید.