دوست من تصمیم گیری با خودتونه اما اگه من جاتون بودم فعلا خرید نمیکردم:27:
مخصوصا سینمای خانگی:10:
کلا سعی کنید دستگاهی رو بگیرید که علاوه بر داشتن کیفیت پخش مناسب اکثر فرمتها رو ساپورت کنه و usb هم بخوره:10:
Printable View
دوست من تصمیم گیری با خودتونه اما اگه من جاتون بودم فعلا خرید نمیکردم:27:
مخصوصا سینمای خانگی:10:
کلا سعی کنید دستگاهی رو بگیرید که علاوه بر داشتن کیفیت پخش مناسب اکثر فرمتها رو ساپورت کنه و usb هم بخوره:10:
این سینماهای خانگی قابلیت آپگرید ندارن؟
مثلا وقتی یه فرمت جدید میاد بشه آپگریدشون کرد و فرمت جدید رو هم باز کنن
بازم به خاطر بلوری؟:46:نقل قول:
این که انتخاب کردم همه فرمت هارو داره به غیر از mkv و ... و usb هم می خوره. تا ghahremanimehdi عزیز هم نظرش رو بگه.
بله بعضی هاشون مثل همین فیلیپس داره.:8:نقل قول:
نه هیچ کم و کسری نسبت به 5996 نداره(5986 هم که از 5996 پایینتر هست)نقل قول:
5996 فرمت WMV رو پخش نمیکنه (البته یکی از دوستان تو تاپیک یادمه گفته بود تو مدل جدیدش پخش میکنه هرچند در مشخصات فنیش ذکر نشده و من خودم 5986 دارم WMV رو پخش نمیکنه) ولی این مدل سینمای خانگی WMV رو هم ساپورت میکنه.
یک نکته ی دیگر رو هم اضافه کنم و اون اینکه معمولا پلیرهای سینمای خانگی از پلیرهای معمولی از جهت پشتیبانی کدک ها قویتر هستند یعنی اینکه اگر تصمیم به خرید سینمای خانگی داری میتونی برندهای دیگه مثل پایونیر- سونی -جی وی سی و ... رو هم مد نظر داشته باشی.
قابلیت آپگرید دارند . مثلا همین مدلی که دوستمون لینکش رو قرار داده (فیلیپس 3378) هرچند معمولا آپگرید ها به منظور رفع مشکلات نرم افزاری هستش تا اضافه کردن ساپورت کدکهای جدید. بطور مثال :نقل قول:
مشکلات مربوط به سازگاری با دیوایسهای USB، مشکل سازگاری دیوایسها با پورت HDMI ، بهبود اینترفیس کار با دستگاه (منوها و ...)
دوست من آپگریدم داشته باشه چه فاید های دارهنقل قول:
وقتی نمی تونه mkv بخونه 100 % با آپگریدم نمیتونه بخونه
آپگرید فقط یه سری تغییرات خیلی کوچک به دستگاه اضافه می کنه:27:
اولا دوست من مطمئنا دستگاه های پخش dvd قادر به پردازش فایل های فول hd نیستند کما اینکه تو کامپیو تر خودمم به درستی اجرا نمیشن :27:
اگه نظر منو میخوای اون دستگاهی که دوستمونghahremanimehdi گفت بسیار عالی هست شاید خودممم وسوسه شدم وخریدم
تمامی فرمتها رو پشتیبانی میکنه حتی mkv
در مورد فرمت فرمت (متروسکا)mkv یه تو ضیحی بدم این فرمت داره به یکی از محبوترین فرمتها تبدیل میشه یعنی داره از divx جلو میزنه والگوریتیم فشرده سازیشم واقعا پیشرفتس و کیفیت تصویر در این فرمت فوق العاده بالا هست ومثلا یه فیلم دی وی دی 4.7 گیگو با همون کیفیت شایدم بیشتر به اندازه 300 یا 400 مگ تبدیل می کنه:18:
یعنی شما می تونید 10 تا فیلم دی وی دی رو ، با فرمت mkv روی یه دی وی دی بزنید :11:
سلام دوستان عزیز،یک سؤال داشتم.
این فیلمهای HD رو که بر روی دی وی دی های معمولی Rip میکنند میشه با دی وی دی پلیرهای معمولی مانند dv -610 pioneer تماشا کرد یا باید با کامپیوتر نگاه کرد؟
با تشکر
خیر .DVD -Player ها قابلیت پخش کدکهای H.264 و AVC رو ندارند.نقل قول:
اما دستگاهایی مثل WD قابلیت پخش این کدکها رو دارند.
کاملترین پلیری که من دیدم این هستش (البته هنوز فکر کنم در ایران موجود نیست) ولی از لحاظ اجرای کدکها ، به تحقیق کاملترین دستگاه هست (البته مانند WD ، دیسک نمیخوره و فقط هارد اکسترنال یا USB بهش وصل میشه)
قیمتش هم 114 دلاره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CinemaTube is 3-in-1: a full 1080p HD media player/streamer/torrent downloader, with up to full 1920X1080HD (1080p) resolution. NOW Mac formatted HFS+ supportive!"
It supports multiple Video formats in VCD 1.0/2.0, SVCD, MPEG1 (DAT/MPG/MPEG), MPEG2 (MPG/MPEG/VOB/ISO/IFO/TS/TP)/M2TS, MPEG4 (MP4/AVI/MOV) , DivX 3/4/5/6, Xvid (AVI/MKV), H.264/AVC (TS/AVI/MKV/MOV)/M2TS, VC-1 (TS/AVI/MKV/WMV)/M2TS, WMV9 (WMV), FLV, Real Video 8/9/10 (RM/RMVB * up to 720p); multiple Audio formats including DTS and Dolby Digital. It can play media files off USB storage devices (in NTFS, EXT-3, FAT and HFS+) or on computers on the same network. It's also UPnP enabled! See the tab for supported video formats.
It supports ISO files, so you can navigate the DVD menu and watch your video as if there was a regular DVD!
With built-in torrent engine, you can share/download media files on the Internet and enjoy them on your TV, PC free.
Information on Max Bitrate
- Mpeg1: Ok / Max Pixel 720x576
- Mpeg2: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 60m Bytes
- H.264: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 40m Bytes
- RealVideo8/9/10: Ok / Max Pixel 1280x720p,Max bitrate 1m Bytes
- Xvid: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
- Divx3.x: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
- Divx4.x: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
- Divx5.x: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
- Divx6.x: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
- Vc-1/Wmv9: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 40m Bytes
- WMV: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 40m Bytes
- Mp3 Layer1: 8-48khz,32Kbps-448kbps
- Mp3 Layer2: 8-48khz,32Kbps-384kbps
- Mp3 Layer3: 8-48khz,32Kbps-320kbps
- Mpeg2.5: 8-48khz,32Kbps-160kbps
- Wma: 8-48khz,32Kbps-192kbps
- Pcm,Lpcm: 8-96khz,8/16/24 bit
- Pcm,Ima-Adpcm: 8-96khz,4 bit
- Pcm,Ms-Adpcm: 8-96khz,4 bit
- Pcm,A-Law: 8-96khz,8 bit
- Pcm,U-Law: 8-96khz,8 bit
- Ac3: 32/44.1/48khz
- Jpeg/Jpg Photos with resolutions up to 8000x8000
- Bmp Photos with resolutions up to 8000x8000
- Tiff Photos with resolutions up to 8000x8000
- Png Photos with resolutions up to 8000x8000
- Gif Photos with resolutions up to 8000x8000
به جرات میتونم بگم تمام کدکهای موجود رو اجرا میکنه.
مطمئنی تو ایرن نیست من که بد جوری عاشقش شدم:40: تو را خدا اساتید واقع در تهرون یکم تحقیق کنن ببینن موجود هست یا نه :11:
وای خدا بینظیره تمام فرمتا رو اجرا میکنه دوست من زیر نویس چی ؟منظورم زیر نویس فارسی هست.
من که رفتم واسه order now :27:
عجله نکن.نقل قول:
البته میتونی سفارش بدی از اونور برات بفرستند (Shipment غیر مستقیم) البته هزینه اش حدودا دو برابر میشه. بهتره صبر کنی شاید وارد ایران هم شد.
من اگر گذرم به جمهوری یا پاساژ ایران خورد میپرسم ولی فکر نکنم در حال حاضر موجود باشه.
زیر نویس Sub/idx فارسی رو که اجرا میکنه ولی زیرنویس فارسی سایر فرمتها رو نمیدونم.
تمام کدک های صوتی و تصویری رو اجرا میکنه. و 1080p هستش.
حتی پورت شبکه (LAN) هم داره و میتونه مستقیما از اینترنت پخش کنه...