نقل قول:شما مطمئن هستید کابل ساتا معمولی وصل میشه من که نتونستم وصل کنم مجبور شدم تبدیل ساتا به usb خریدم ..
Printable View
نقل قول:شما مطمئن هستید کابل ساتا معمولی وصل میشه من که نتونستم وصل کنم مجبور شدم تبدیل ساتا به usb خریدم ..
سلام.من بالاخره تصمیم گرفتم که 1135 بگیرم.الان 1030 دارم.حدود 5 ماهه که خریدمش.خیلی عالیه.حالا هم به خاطره اینکه کارت گرافیک 1135 بهتره تصمیم گرفنم که عوضش کنم.به نظر شما 1135 از پس بازی هایی مثل need for speed undercover و یا crysis بر میاد؟ این بازی ها رو با چه رزولوشنی می تونم بازی کنم؟
نقل قول:
من نگفتم سوکت ها دقیق مشابه هم هستند و این رو وردارید بزنید به e-sata !!! گفتم استاندارد یکی هست ... برای این کار باید کابل e-sata ، 7 پین بخرید
Drawing of internal connectors, not to be used for external designs!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مطالب رو بخونید در مورد e-sata کمک زیادی بهتون می کنه :10:
کد:http://www.satacables.com/html/sata_external_cables.html
کد:http://www.sata-io.org/esata.asp
نقل قول:حتما همون اول دی وی دی ریکاوری را بگیرید.برای dv5-1135 2 تا dvd لازم میشه –من اول فکر میکردم هر وقت مشکل پیش اومد میشه از ریکاوری روی هارد، سیستم رو به حال اول برگردوند ولی ریکاوری روی هارد bootable نیست:18: (حتی وقتی boot از هارد رو انتخاب میکنی) و فقط با دی وی دی ریکاوری میتونی بوت کنی و بعد از بوت میتونی گزینه نصب از روی هارد رو انتخاب کنی تا سریعتر سیستم برگرده –به خاطر پارتیشن بندی دو بار سیستممن ایراد پیدا کرد و 2 بار ریکاوری رو استفاده کردم _ بعد از برگشتن سیستم ممکنه کلیدهای تاچ درست کار نکنند که از ریکاوری منیجر باید add hardware رو انتخاب کنید و quick touch رو دوباره نصب کنید
باهاتون موافقم دوست عزیزنقل قول:
توی سایت HP در مورد Recovery DVD یک مطلب کامل داره:نقل قول:
نکته مهمی که تو این متن هست اینه که توصیه کرده که حتما برای این کار از DVD+R استفاده بشه.کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/fastFaqLiteDocument?lc=en&cc=ie&docname=c00882383&dlc=en&lang=en&printable=yes&encodeUrl=true&
همچنین توضیح داده که به خاطر کپی رایت مایکروسافت، با هر کامپیوتر فقط یک سری دیسک ریکاوری میشه درست کرد.
در پایان متن هم اشاره شده که وقتی هارد مشکل داره و قابل بوت نیست، میشه از دیسک های ریکاوری یک کامپیوتر دیگه استفاده کرد، به شرطی که دقیقا همون مدل باشه، اما بعد از اون دیگه نمیشه دیسک ریکاوری درست کرد و هر دو کامپیوتر باید از همون یک سری دیسک استفاده کنند.
:happy:
سلام دوستان من 3 ماهی هست که HP dv5-1060 خریدم البته از دبی نه از اینجا
در مورد مشکل داغ کردنش درسته داغ می کنه به نظرم به 2 دلیل یکی بحث بدنه استیل اونه و دوم محل فن هست که زیر لپ تاب هست من دقت کردم دیدم که فن سونی در کنار دستگاه و عمل خنک کردن مسلما بهتر انجام می شود من که برای دستگاهم مجبور شدم cooler بگیرم کلا دمای سیستم بالاست(اونم به خاطر کارت گرافیک بالاش هست ) اما خوب از نظر ظاهری زیباست و نمونه نداره !!
کلا در جایی که خودتون کمی احساس گرما کنید دستگاه بعد از نیم ساعت داغ می شود که یا باید cooler استفاده کنید یا پشتشو کمی بالا بدید!
همه لپ تاپ ها دریچه کناری (بغل یا پشت) دارند برای دمیدن هوا و دریچه زیری با فن برای مکش هوانقل قول:
در مورد مشکل داغ کردنش درسته داغ می کنه به نظرم به 2 دلیل یکی بحث بدنه استیل اونه و دوم محل فن هست که زیر لپ تاب هست من دقت کردم دیدم که فن سونی در کنار دستگاه و عمل خنک کردن مسلما بهتر انجام می شود
این چیزی که گفتید صحت نداره
به نظر من به جای کولر گذاشتن با لپ تاپ متعادل کار کنید و یا روی سطحی بزارید که دمندگی اش دچار مشکل نشه
سونی سری FW
اچ پی DV5t
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
I recommend that you raise the back up to increase air flow under the notebook and decrease the temperature.
نقل قول:
به نظر من نوآور و همراه پردازش گارانتی هاشون در یک حد هست چون هر دو وارد کننده هستن ولی ایران اچ پی فقط فروشنده است و دستگاههاشم از همین دو شرکت تامین میکنه و گارانتی اون هم براساس گارانتی این دو شرکت هست
از دوستان کسی جواب منو نداد ...نقل قول:
می دونید برای چی این سوال رو پرسیدم؟
من به یه مشکل این سری از hp ها پی بردم ... سری های 11xx ...
اونم اینه که تو این مدل ها نمی دونم به خاطر سهل انگاری مونتاژ کارا یا به هر علت دیگه
بین LCD و محافظ LCD آشغال دیده می شه ... این رو من تو دو مورد دیدم ... یکی مال خودم و یکی مال یکی
از دوستام که به سفارش من 4 روز بعد از من این مدل رو خرید ... واسه ی من وسطای LCD یه آشغالی مثل
کاه به طول 4 میلیمتر و عرض 0.1 میلیمتر افتاده، واسه دوستم هم یه ذره ی کوچولو ... اول فک کردم مشکل
LCD شه ... اما دقت که کردم دیدم مثل اینکه بین LCD و اون محافظش یه آشغال افتاده ...
حالا می خواستم بدونم می شه این محافظ رو برداشت و اون آشغال رو پاک کرد و دوباره محافظ رو گذاشت سر جاش؟ چون به نظر می رسه می شه ! ولی چون مطمئن نبودم سعی نکردم.
مشکل خیلی جدی نیست ولی به هر حال تو روح و روان آدمه !!! مخصوصاً تو صفحات سفید تابلو اه.
می دونم این مورد رو اینجا نباید مطرح میکردم و باید می ذاشتم تو تاپیک مشکلات ... اما برای اینکه بقیه هم بدونن که یه همچین مشکلی ممکنه داشته باشه اینجا مطرح کردم و هم به این خاطر که اینجا بالاخره تخصصی تر روش بحث می شه.
بازم از قبل از همگی تشکر می کنم.