شما باید به این قسمت مراجعه کنیدنقل قول:
یا بهشون تل بزنینکد:http://www.shatel.ir/content/section/3/41/lang,fa_IR/
اون قسمتی که شما رفتین واسه سرویس های حجمیه یا کسایی که کارت تلفن یا اینترنت دارن که چک کنن چقدر از موجودیشون باقی مونده
Printable View
شما باید به این قسمت مراجعه کنیدنقل قول:
یا بهشون تل بزنینکد:http://www.shatel.ir/content/section/3/41/lang,fa_IR/
اون قسمتی که شما رفتین واسه سرویس های حجمیه یا کسایی که کارت تلفن یا اینترنت دارن که چک کنن چقدر از موجودیشون باقی مونده
توي قرار داد ذكر شده. اگه باز هم پيدا نكردي زنگ بزن به 23099 بعد داخلي 620 رو بگير شماره تلفني كه روش ADSL هست رو بگو بهت ميگن. (پسورد رو تغيير نداده باشي همون شماره تلفن هست)نقل قول:
قرارداد رو نگاه کنی شناسه کاربری رو نوشته رمز عبور هم شماره تلفنه زنگ هم لازم نیست بزنی.نقل قول:
سلام
به نظر شما قیمت سرویس یک شرکت با Reseller اون یکسانه یا بیشتره یا کمتره؟
تصور من اینه که باید یکسان باشه ولی ظاهرا اینجا اینطور نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فن آوا روی داتک هم سفید کرده:نقل قول:
هزينه رانژه مخابراتي 10000 نصب و راه اندازي سرويسهاي تك كاربره 10000
معمولا 1 ساله شامل تخفیف میشه
با سلام خدمت دوستان
چندی پیش مطلبی میخواندم که سئوالی را در برای من بوجود آورد در مورد+adsl2در آن مقاله ذکر شده بود تفاوت سرعت آپلود و دانلود در مورد adsl و+adsl2از سرعت 1.5MGبه بالا مفهوم پیدا میکند که در عبور از این حد به تفاوت این دو سیستم پی میبرید و البته در زمانی که شما بجای سیم مسی از فیبر نوری که پهنای باند بسیار بالاتری از سیم مسی را داراست استفاده کنید .سئوال من این است به چه صورت میتوان از +adsl2برروی سیم مسی استفاده کرد و اگر +adsl2از سرعت یاد شده در بالا مفهوم پیدا میکند چطور ispها اعلام میکنند +adsl2از سرعت 64و128و256و...با نازلترین قیمت؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من در منطقه مخابراتی جعفری هستم.........خط ما فیبر نوری هست کسی اطلاع در مورد راه اندازی adsl وی خطوط فیبر نوری داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوست عزیز اگر پست های قبلی هم نگاه کنید میبیند که در ایران تکنولوژی adsl+2 اصلا وجود نداره و شرکتهایی مثل شاتل هم فقط برای تبلیقاط از این نام استفاده میکنند مثلا شرکت شاتلنقل قول:
اما من بازم میگم شاتل توی کیفیت تکه
شهید بهشتینقل قول:
خ اندیشه
من نمیدونم شاتل خالی میبنده یا پر ولی فاصله خونه ما تا مخابرات خیلی زیاده حالا اگه شرکت دیگه بود میتونست یا نه اونم نمیدونم ولی شاتل کرد البته با مکافات.