مودمت چیس؟؟؟نقل قول:
Printable View
مودمت چیس؟؟؟نقل قول:
باسلام خدمت شما دوستان عز يز اگر در مورد مودم هاي ز ير اطلاعاتي دارند لطفا مرا راهنمايي كنيد چون مي خوام بخرم و اينها رو شركت نمايندگي صبانت تو شيراز پيشنهاد داده؟
DLINK 2640 T , maxnat , alfex , starnet , DLINK 522 T
باتشكر از شما دوستان عز يز :11:
تمام مودم های دارای تنظیمات داخلی قابلیت تنظیمات پورت رو دارن.نقل قول:
مودمهایی که تنظیمات داخلی هم ندارن دیگر براشون معنی نمی ده چون تو انها همه چی ازاد است و معمولا در مودم های تک پورت usb هم دیده میشه.
دوست عزیز ، یه نیگاهی هم به تاپیک مقالات آموزشی بندازید ، یه توضیحات کوچولو و ناقص در مودر مودم ها هم هست .نقل قول:
با این حال ، اون هایی که امتحانشو پس داده و دیدیم که دوستان داشتن و مسکلی نبود، از بین این ها فقط دی لینک بوده ، تا جایی هم که یادمه ، 2640 ، خیلی خفن بود ( وایر لس داشت ) اگه وایر لس نیازی ندارید ، اون 522 رو بنده پیشنهاد می کنم .
( به پیشنهاد بنده اکتفا نکنید و منتظر بقیه دوستان هم باشید ، از بقیه دوستان هم می خوام که نظر بدن ، به خصوص دی لینک دار ها )
مرسی
یا حق
جالبه. یه بار با صبا راجع به D-link صحبت میکردم میگفتن نخرید که با سیستمهاموننقل قول:
مشکل داره :18: هر روز یه حرف میزنه این صبا! :27:
سلام،
من از اینترنت به اصطلاح پرسرعت استفاده میکنم ولی با اینکه هزینهٔ ۱۲۸ کیلو رو میدم دانلود رو ۱۰ کیلو و آپلود حدود ۱۲ کیلو هست! آیا این طبیعیه؟
مودمم هم Planet هست.
با تشکر
به نظر من اگه فقط قراره به یه کامپیوتر وصل کنین بهتره مودم بگیرین نه روتر.dsl-320t دی لینک خیلی عالیه.
سرعت دانلود با 128 تو شرایط ایده آل باید 16 باشه.که حالا اگه تاثیر چند تا عامل مثل نویز و تداخل و ... رو درنقل قول:
نظر بگیرین نباید از 14 پایین تر بیاد.شما سیم کشی ساختمونتون رو کنترل کن.قرار دادن سیم تلفن بدون شیلد
(محافظ)کنار سیم برق میتونه باعث افت سرعت بشه.
بستگی به سرویس دهنده داره به مودمت شک نکن.نقل قول:
نقل قول:
پس با این حساب میشه گفت زیاد هم عجیب نیست که سرعت دانلود و آپلود اینقدر پایین هست! عجیبه که میگن ۱۲۸ ولی به گفتهٔ شما ۱۴ کیلو سرعت مناسبیه.
حالا این سوال برام پیش اومده که اگه به ۲۵۶ آپگرید کنم، چه سرعت نصیبم میشه.