تو می تونی هم Leliana را داشته باشی ( عاشقت باشه ) هم Morrigan . یه استراتژی خاص می خواد بهت می گم :نقل قول:
در ضمن اینو بهت بگم که تو می تونی شخصیت افراد تغییر بدی مثلا بعد از اینکه Alistair پیش خواهرش می بری و اون برخوردو می بینه می تونی بهش بگی که everybody is for themselves و او از اون به بعد آدم جدی میشه ( Hardened ) برای Morrigan زمانی که Golden Mirror بهش میدی می تونی ازش بخوای که در ازاش مهربون تر و Nice تر باشه که اینطور میشه . برای Leliana هم اگر با اعتقادش مخالفی نباید باهاش بد باشی و مخالفتتو ابراز کنی درست مثل بقیه سیاستمدار باش و در مواقع خاص بگو که مثلا این مورد فقط بین منو تو هست و Maker هیچ دخالتی ندارو از این حرفا . سخته ولی امکان پذیره برای Leliana خیلی به آزمون خطا نیاز داری که چرت و پرت های Chantry و Maker ( از نظر من البته ) تو گوش تو نخونه.
- Morrigan را تا 90% ببر کتاب Grimoire از داخل Circle of Magi پیدا کن بهش بده .
- روابطتو با Leliana ببر بالا تا 60%
- Flemeth را بکش و کتاب Grimoire Flemeth بده به Morrigan .
- اگر دیدی Morrigan گفت که می بینم با Leliana هستیو از این حرفها و از بین من و اون باید انتخاب کنی بگو I Want you No doubt که بعدش بهت انگشترو میده ( نگران نباش رابطتت با Leliana بهم نمی خوره.
- به Orzammar برو و از اون تاجر Dwarf که لکنت زبان داره Golden Mirror بخر اما به Morrigan نده.
- روابطو با Leliana ببر بالا تا بگه آخر از بین منو Morrigan یکیو انتخاب کن که به دقت باید بگی من تورو می خوام و امیدوارم کسی از دست من ناراحت نشده باشه.
- پیش Morrigan برو و اونجا Morrigan میگه من میدونم چی می خوای بگی تهم هی بگو متاسفم از این حرفها باهاش میزنی به هم .
- حالا Golden Mirror بده به Morrigan و لوسش کن ! حالا هم Morrigan داری هم Leliana . ( منظور اینه که جفتشون باهات In Love هستند و دیگه غر نمی زنن که از بین ما یکیو انتخاب کن از این حرفها)
برای Pet هم تو قسمت هدایا بخون پست اول نوشتم Cute Nug که چه کاری برای بدست آوردنش باید انجام بدی :
Cute Nug : خرید از Idle Dwarf در Dust Town ( قبل از آن Leliana را همراه داشته باشید و باهاش در Dust Town صحبت کنید که او در مورد Nug ها صحبت می کند بعد دیالوگ برای خرید هنگامی که با Idle Dwarf حرف می زنید باز می شود ) وقتی خریدیش مثل هدیه از تو Inventory بده به Leliana.
راستی نظرتون راجع به Mod ها چی بود؟؟؟؟ برای هزارمین بار. دوست داشتید یا نه؟؟؟ ببینید این مود ها قیافه NPC های بازیو تغییر می دند مثلا به نظر من Leliana خیلی شبیه به همون مدل CGI شده که تو Trailer Sacred Ashes بود. 3 -4 صفحه قبل چک کنید.