نقل قول:
بعضی مواقع یه حرفهایی میزنین که آدم خندش میگیره سرعت زیاد بده میگین کلاه برداری . سرعت درست بده میگی کمه :13:آخه وقتی سرعت بالا تره دانلود زود تر انجام میشه نه اینکه بیشتر بشه .
Printable View
نقل قول:
بعضی مواقع یه حرفهایی میزنین که آدم خندش میگیره سرعت زیاد بده میگین کلاه برداری . سرعت درست بده میگی کمه :13:آخه وقتی سرعت بالا تره دانلود زود تر انجام میشه نه اینکه بیشتر بشه .
من 128 دارم و روزانه سرعتم تا 30 الی 32 هم میرهنقل قول:
معمولش 25-30 هستش
من پیشنهاد میکنم که سه ماه بگیری البته اگه وبگردی نسبتا کمی داشته باشی
دانلود شبانه هم برای دانلود کافیه
ممنون از راهنماییتون:20:لطف کردید.:46:
من دیروز با شرکت شاتل تماس گرفتم گفت قیمت مودم 60700 تومن هست!
ولی تو سایتش نوشته:
هزينهي مودم 59.000 تومان و مودم بيسيم 99.000 تومان محاسبه ميگردد.
چجوریه؟؟؟بنداز بندازه!!!
جناب choory شما مودمتونا چند خریدین؟:20:
شاید شما خندتون بگیره اما این یک سیاست هست که شما بیشتر دانلود هاتون را روز انجام بدید.نقل قول:
در نتیجه هرچی بیشتر توی روز دانلود کنید زود تر ترافیکتون تمام میشه.(این حرف من نیست همه همین را میگویند.)
اگه اینها خیلی به فکر رفاه مشتری هستند چرا شبانه که رایگان هست را 2 برابر نمی کنند؟
شما هم اینقدر بخند تا عمرت زیاد بشه.:27:
شما واقعا از روی احساس صحبت میکنی این که خیلی مشخصه وقتی سرعت 2 برابر باشه زمان نصف میشه نه اینکه حجم بیشتری بگیره . پس اگه اینجوره ندا گستر که با 128 سرعت 1m میده دیگه خیلی کلاه برداره :27:نقل قول:
و لایزر که روی 128 همون 128 را میده اون میشه ادم خوبه؟؟؟؟؟:27:
در ضمن شما به جای اینکه زحمت به خودت بدی و 256 بگیری که با 512 دانلود کنی 128 بگیر که بشه 256 این که دیگه حرفی توش نیست تازه پولم کمتر می دهی:21: شبانه هم که مشخصه چون همه دانلود میکنند اینجور میشه ترافیک میره بالا الان این مشکلا ندا ، پیشگامان ، شاتل همشون دارند به پستهای قبل مراجعه کن :37:
من همیشه میخندم شما بهتره همیشه مردم را شاذ کنی ثواب داره ها :39:
تغییر سرعت سرویس مثلا از 128 به 256 زمانبره و یا همون موقع شارژ مجدد یوزر و پاسی که بهت میدن متفاوته؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3672069#post3672069
اول بگم که خرف نداگستر را نزن که خودشم حال خودش را نمیفهمه.بعضی وقت ها با 100-120 دانلود میکنی بعضی وقتها با 5-6 کیلو بایت.نقل قول:
دیگه اون هر 1 ساعت 1 بار که dc میکنه بدتر از همه.
من جایی گفتم وقتی سرعت 2 برابر باشه حجم بیشتری دانلود میشه؟؟؟!!!!!!!!
اگه سرعت دانلود توی روز بیشتر باشه چه بخواهی چه نه ترجیح میدی توی روز دانلود کنی تا شب.در نتیجه بیشتر دانلود هات را توی روز انجام میدی.(این چیزی نیست که من بگم بلکه حرف همه بچه ها هست)
شرکتی که میاد این کار را میکنه به فکر من و شما نیست به فکر جیب خودش هست.چون میبینه چه به شما 128 بده چه 2 برابر شما بیشتر از اون حجم مصرفی نمیتونید دانلود کنید.
پس به نفع شرکت هست که ترافیک مصرفی شما زود تر تمام بشه.
برای وبگردی سرعت 128 هم کافی هست.اما دانلود نه.
نمی دونم میفهمی چی میگم یا نه.
این حرفی نیست که من تنها بزنم همه بچه ها اینجا قبول دارند.شما هم که مدتی اینجا فعالیت داشته باشی مطمئنا میشنوی.
توی تاپیک زیر بار ها بحث شده:
Adsl / سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعت
می تونی در مورد این موضوع سرچ کنی و جواب ها را پیدا کنی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
البته خنده زیاد هم خوب نیست یه موقع پشت سرت حرفهایی میزنند.:31:
128 باسه وبگردی کجاش کافیه که من نه می تونم راحت وارد ایمیلم بشم نه میشه وارد صفحات بانکهای کشور شد نه میشه مقالات تصویری رو راحت دید نه صفحات طراحی شده با فلش و جاوا رو دید نه ....( البته من اصفهانی نیستم ولی حرفی که زدی اصلا جالب نبودنقل قول:
بهتر بود پست های قبلی را میخوندینقل قول:
جناب puffi_vahshi گفت
شما به جای اینکه زحمت به خودت بدی و 256 بگیری که با 512 دانلود کنی 128 بگیر که بشه 256
من در جواب ایشون گفتم 128 برای وبگردی کافی هست(بعنی 128 پیشگامان که در روز 2 برابره)
اما برای دانلود جواب گو نیست.
(هر چند فکر نکنم 128 واقعی هم با وارد شدن به میل و صفحات بانکهای کشور مشکلی داشته باشه.ممکنه یکم دیر لود بشه ولی نه آنقدر که اعصاب خورد کن باشه)
فکر کنم منظورم را بد متوجه شدید.
من خودم 512 دارم و به هیچ کس هم تا حالا پیشنهاد زیر 512 را ندادم.
اون بحثی هم که بعضی از شرکت ها سرعت ها را بیشتر از قرار داد میدهند به نظر من جنبه تبلیغ داره و سیاست های خودشون برای سود دهی.
این نظر من هست.
باید ببینیم این شرکت پیشگامان بعد از اینکه یکم جا افتاد و تعداد کاربرهاش زیاد شد از این کار ها میکنه یا نه.
توی ایران کلا مصرف کننده جایی نداره.کسی که ضرر میکنه همین مصرف کننده و خریدار هست.