سلام...
از این روش مشکل بسیاری از دوستان حل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین طور که میبینید باید یکی از موارد کارت صدا خاموش باشد
Printable View
سلام...
از این روش مشکل بسیاری از دوستان حل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین طور که میبینید باید یکی از موارد کارت صدا خاموش باشد
برای من موقع اجرا این ارور را میده..
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 256 MB of video memory and 549 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 240 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 3 on specular maps
Waited 3 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caught
چه جوری رفع میشه
اقا ممنون ماله ما حل شدنقل قول:
آقا این مرحله ای که با اسنایپر روسی هستی چقدر باحاله یاد کاد مدرن وارفیر که استتار میکرد افتادم اونجا باید زاخایف رو میزدی اینجا ژنرال آلمانیه رو ولی حیف که من نمیتونم با گرافیک بالا اونو بازی کنم از دوستانی که کاد واو رو روی بالاترین حالت گرافیکی بازی میکنند تقاضا دارم چند تا عکس بگیرن تا ببینیم گرافیکش چه جوریه
با تشکر
آدرس سیو های بازی :نقل قول:
Documents and Settings\Your Account Name\Local Settings\Application Data\Activision
به جای Your Account Name اسم اکون خودتون رو تایپ کنید.
چرا رو ویندوز من پیغام خطا میده...کمککککککککککککک
salamنقل قول:
مال BARCA game
من مشهد هستم
آقا ممنون. نجاتم دادینقل قول:
رفتم به همین آدرس دیدم یه 50-60 تایی پروفایل هست!
بعد یکی یکی چک کردم دیدم یکیشون حجمش از همهی بیشتره (6.5 مگابایت)
بعد توی همین پوشه یه فایل بود به نام active.txt
اینو باز کردم و به جای اسم پروفایلی که داخلش بود اسم همین پروفایل خودم رو گذاشتم وسیو کردم
رفتم تو بازی پروفایل فعال شده بود همون پروفایلی که بازی کرده بودم
دوست من من هم همینطورم ولی ی تفاوت عمده با شما دارم و اون اینکه من نمیتونم با بالاترین تنظیمات بازی کنم !نقل قول:
بگذریم...
به هر حال اگه شما با بالاترین تنظیمات بازی میکنی و فقط هنگام ورود طول میکشه 2 حالت بیشتر نیست....
یا cpu تک هسته ای هست و قدرت لازمو نداری و یا ram کم میاری...
ضمنا این بازی ی باگ اساسی داره و اون اینکه بعضی وقتا به جای استفاده از رم میاد و از virtual memory استفاده میکنه اگه حتی 4 گیگ رم داشته باشی...ولی درصورتی که این بازی 1 گیگ بیشتر نمیخواد البته به هنگام لود کردن مراحل و multiplayer رم بیشتری احتیاج هست !!! ولی من منظورم single player و حین بازی هستش ---من که ندیدم طی بازی بیشتر از 850 مگ بخواد.---!
با این موضوع عینا چند بار مواجه شدم ولی همین که virtual memory رو صفر میکنی همه چی روون و صاف میشه....اینم واسه دوستانی گفتم که رم بالا دارن....
من 1 گیگ رم دارم و به هنگام لود کردن مراحل به بیش از 1 گیگ رم نیاز هست پس میرم و virtual memory میسازم و طی بازی کمتر از 1 گیگ نیاز هست پس بازی رو Save میکنم و از بازی بیرون میام (quit میکنم) بعد virtual memory رو پاک میکنم و بعد دوباره وارد بازی میشم...بازی اینجوری واسه من صافتر میاد !
نقل قول:
ممنون
فقط screen refresh rate رو روی 85 و اگه عدد بیشتری هست رو اون بذار....الان دیگه مانیتورهای درب وداغونم ( توی رزولیشن 600*800 ) 85 هرتزو میدن !!!
اینجوری بازی چشمتو خسته نمیکنه !