درایور 8.10 بتا مشکلت رو حل میکنهنقل قول:
موفق باشی
Printable View
درایور 8.10 بتا مشکلت رو حل میکنهنقل قول:
موفق باشی
سلام
اين تصوير كاتاليست من هست كه همانطور كه مي بينيد تنظيمات غيرفعال هست و گزينه اي هم جهت فعال كردنش وجود ندارد
لطفا كمك كنيد
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سوال در مورد 4850 و ساپورت 3dmark 6
1) من 3dmark 6 رو نصب كردم و اجراش كردم ولي پس از اينكه صفحه كوچيك اوليه ظاهر شد و چند دقيقه گذشت خبري نشد و تغريبا سيستم هنگ كرد و اين رو چندبار امتحان كردم ولي فايده اي نداشت درحاليكه با كارت قبليم كه 8600 بود هيچ مشكلي نداشت اما با اين كارت hd4850 به مشكل بر مي خورده و اجرا نمي شه
به نظر شما مشكل است چيست؟؟ كاتاليست ورژن 8.9 هم نصب كردم
و يه سوال ديگه در مورد بازي crysis warhed و 4850
2) من قبلا با 8600gt راحت اين بازي رو روي gamer اجرا مي كردم و مشكلي نبود اما وقتي با 4850 امتحان كردم و حتي گرافيك رو تا آخرين حد بالا بردم مشكل فريم ريت ندارم يعني فريم ريت خوبي مي ده اما بعضي افكتهاش حذف شده مثلا در مرحله باروني اثلا باروني نشون داده نمي شه و يا وقتي از وسط يه بوته گياه رد مي شي اون بوته گياه هيچ عكس العملي نشون نمي ده يعني تكون نمي خوره
خواهشا يه نفر به سوالات من جواب بده چون داره بدجوري مي خورده توي ذوقم آخه خيلي تعريف اين 4850 رو شنيده بودم
يه سوال ديگه
3) چطوري مي شه تو يه بازي مثلا crysis فهميد كه چقدر داره الان فريم ريت مي ده؟؟ آيا كدي يا چيزي داره كه بشود زد و فريم ريت رو نشون بده؟؟؟؟؟
1.پاورت چیه ؟ تحویه کیس چطوره ؟نقل قول:
2.آبدیت باید بکنی درایور کارت گرافیکی رو
3.اطلاعی ندارم اما برنامه کم حجمی برای بنچ مارک کرایسیس در سایت NGOHQ هست میتونی دریافت کنی و از کرایسیست بنچ بگیری
در مورد پاسختون ممنونم
ولي دو تا مسئله
اول اينكه درايور كارت گرافيك من الان كاتالست نسخه 8.9 هست و فكر كنم اين آخرين ورژنش باشه
دوم اينكه پاورم 380 وات گرين هست و تحويش هم زياد بد نيست در حالت edle با 50درصد چرخش فن دما 52 درجه هست و در حالت لود نهايتا 73 درجه ميشه
سوم اينكه من crysis warhed رو با تمام تنظيمات آخر و AA 8X و رزوليشن 1280 در 1024 دارم خيلي خوب و رون اجرا مي كنم و به نظرم هيچ مشكلي با crysis ندارم اما مشكل من از برنامه 3dmark هست كه اجرا نمي شه و من نمي تونم امتياز كارتمو به دست بيارم. مطمئنا مشكل از خود برنامه نيست و به نظرم پاور هم مشكلي نداره چون دارم crysis رو با نهايت گرافيك روون اجرا مي كنم
ولي به هرحال اگه كسي مي دونه علت اين مشكل چي هست خواهشا كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و يه چيز ديگه پس بعضي از اعضاي انجمن از كجا فريم ريت بازيهاشون رو مي نويسند مثلا مي نويسن بازي Crysisيا lost planet اين مقدار داره فريم مي ده . از كجا مي دونند
با تشكر
نقل قول:
اول در مورد پاور بگم که پاور ضعیفی داری برای 4850
در مورد 3dmark هم به احتمال زیاد مشکل از ویندوز باید باشه که درایور عوض کردی ازانویدیا به ATI این مشکل پیش میاد ، در ویندوز جدید تست کن
در مورد فریم ریت هم بله ، کد یا پچی هست برای اینکه فریم ریت رو نشون بده اما من اطلاعی ندارم
بیشتر از بنچ استفاده میکنم تا دیدم فریم ریت در خود بازی
دوست من پاور شما برای این کارت خیای ضعیفه من به شما پیشنهاد می کنم که حتما پاور رو عوض کنید.
دوستان من امروز متوجه شدم که وقتی توی بازی stalker:clear sky گرافیک رو میبرم بالا این مشکلات هنگ سیستم و اینا پیش میاد!
وقتی گرافیک پایین هست هیچ مشکلی وجود نداره!در ضمن من کریسیس وارهد رو روی حالت euthasiast به راحتی بازی می کنم و اصلا این جور مشکلات رو ندارم.در ضمن اخرین پچ بازی و اخرین کاتالیست هم نصبه.چند وقت پیش داشتم به صورت معمولی با سیستم کار می کردم یه دفعه سیستم هنگ کرد و صحفحه خط خطی سبز شد!حالا توی کریسیس چرا این اتفاق نمیوفته خدا می دونه!من فکر می کنم مشکل از پاورم هست!نظر شما چیه؟کارتم هم 4870 هست.یه پاور خوب چی پیشنهاد می کنین که هم از نظر قیمت به صرفه باشه و هم پاور خوبی باشه و راحت بتونه توان مصرفی سیستم رو بر طرف کنه؟
نقل قول:
خوب من هم 4870 دارم ، تو ویستا 64 کرایسیس وارهد رو با آخرین تنظیمات بازی کردمو تمومشم کردن
یک بار هم هنگ نکرد سیستم !
در مورد stalker:clear sky هم با آخرین تنظیمات 960*1280 تقریبا 2 ساعتی بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم
تازه کاتالیست هم هنوز 8.9 هستش....
بازم میگم اگر اشکال از کارت گرافیکی باشه برای شرکت سازنده کارت خیلی بد میشه
برای همین زود رفع باگ میکنند و درایور میدن ، مطمئن باش از کارت گرافیکی نیست
به نظر شما براي 4850 آيا پاور 480 وات green با قيمت 51 هزار تومان مي تونه مناسب باشه
و اگه پاور رو عوض نکنم و با همون 380 وات green يکي دو ماه استفاده کنم مشکلي براي کارت يا ساير قطعات پيش نمي ياد
و آيا کسي کد نشون دادن فريم ريت رو در بازي crysis داره
با تشکر