ممنون از پاسخگوییه سریعتان.
60 تا کلاینت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون از پاسخگوییه سریعتان.
60 تا کلاینت .
برای رفع مشکلنقل قول:
1. پچ زیر را دانلود کنید
2. پچ مزبور را اجرا کرده و پس از بالا امدن کامل آن گزینه OK را بزنید
3. پس از اجرای کامل پچ مزبور ، به بخش BitDefender Update Server رفته و گزینه Update now را کلیک کنید
من اون روشی رو که تو پست اول گذاشته بودید رو امتحان کردم ولی جواب نداد !!! راه دیگه ای وجود نداره ؟
كدوم روش و براي كدوم محصول؟براي چه قسمتي جواب نداد؟نقل قول:
اول اینکه من total security 2009 را از چند وقت پیش نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یه مدته از من میخواد که این محصول را ریجیستر کنم و به دلیل این که کد هاش غیر قانونی اند نمیشه .نقل قول:
اون روشی که تو اول این تاپیک گذاشتند رو امتحان کردم . همونی که مشخصات تون رو باید تو یه سایت چینی یا ژاپنی بنویسید و کد یک ساله رو دریافت کنید . اون روش 3 قسمته و در در مرحله دوم از تون میخاد یه کد امنیتی به زبان فرضا چینی وارد کنید که چون من کی برد چینی ندارم نشد !!
گه راه دیگه ای هست لطفا بگید چون الان 4 روزه که انتی ویروس من اپدیت نمیشه !!!
دوست عزيز اون روش دريافت كد يكساله فقط مختص آنتي ويروس Bitdefender ميباشه و روي محصول Total security كار نخواهد كرد.نقل قول:
شما از روشهاي كرك كردن كه در ادامه بر حسب ورژن محصول و نوع ويندوز توضيح داده شده است بايد استفاده كنيد كه اگر موارد را دقيق و طبق آموزش انجام دهيد مشكل رجيستر كردن و بلك ليست شدن سريال نخواهيد داشت.
نقل قول:
ممنون از شما .
ولی موقعی که اجرا می کنم پیغام زیر را می دهد .
البته روی همین سیستم کلاینت آن را اجرا کردم .
an error occured while reading the update path .
please reinstal your pruduct.
ببخشید دیر جواب دادم .
سلام .ببخشید در مورد اون روش کرک که در پست اول بود من xp sp3 دارم و توی مسیری که شما گفتید فایلی به نام host وجود نداره فقط یه فایل به اسم lmhost هست کا وقتی اونو باز میکنم داخلش مثل اون عکسی که شما گذاشتید نیست و آخر اون نوشته هست نه اون شماره ها میشه لطفا کمک کنید ممنون
شما دقیقا از کدام محصول و چه ورژنی استفاده میکنید ؟ ( نوع نسخه بیزینس چیست ؟ )نقل قول:
دوست عزيز من روي يك سيستمي كه ويندوز XP SP3 داشت تست كردم و مشكلي نبود و فايل hosts نيز وجود داشت.لازم به ذكره كه فايل imhost نيز در كنار فايل hosts وجود داشت.نقل قول: