ممنونم از آپلود هاتون . متاسفانه هنوز هیچ کدومو نگرفتم! از ترافیک این ماه 700 مگ مونده بود که 630 تا رفت واسه DC-10 مک دانل. اما SDK که تو همه cd ها هست!نقل قول:
به هر صورت ممنونم.
Printable View
ممنونم از آپلود هاتون . متاسفانه هنوز هیچ کدومو نگرفتم! از ترافیک این ماه 700 مگ مونده بود که 630 تا رفت واسه DC-10 مک دانل. اما SDK که تو همه cd ها هست!نقل قول:
به هر صورت ممنونم.
ممنوننقل قول:
راه حل اينجاست . يه نگاه به اين لينك زير بنداز شايد مشكلت حل شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این انگلیسیه،من 13 سالمه فقط یه کم انگلیسی بلدم،از اون چیزا سر در نمیارم،اگه یه نفر بتونه اینو برام ترجمه کنه و بگه چکار باید بکنم حاضرم روی 50 تا از پست هاش تشکر کنم:11:
یه چیزایی ازش فهمیدم تا اونجا که میگه روی پوشه installer کلیک راست کن و پروپرتیس بزن،ولی از اونجا به بعد چیزایی که میگفت رو من نمیدیدم مثلا میگه روی فلان چیز کلیک کن در حالی که اصلا اون گزینه نیست
یکی از دوستان مدتی قبل در مورد FMC پرسیدند و اینکه میشه به پرنده ها اضافه کرد یا نه که بنده هم گفتم نمیشه!
اما حالا میخوام حرفم رو اصلاح کنم . میتونید به پرنده ها fmc یا cdu یا fms و چند سیستم ناوبری دیگه اضافه کنید. این رو همین الان از دوست عزیزم یاسر (ملقب به تاجر!) شنیدم. یک مورد هم پیدا کردم. دانلود میکنم و نصب میکنم اگر جواب داد لینک میدم.
fms جدای از بودنش باید بتونه با auto pilot پرنده ارتباط برقرار کنه. حالا این fmc های اظافه میتونند با پرنده های معمولی خود سیمولاتور ارتباط برقرار کنن یا نه نمیدونم و قتی بگیرم مشخص میشه. و اگر ممکن باشه راه خوبی میشه برای دوستانی که امکان دانلود پرنده های خوب رو ندارن و در عین حال قصد دارن از سیستم های ناوبری حرفه ای استفاده کنند.
پاینده باشید.
خلاصه بهت میگم:نقل قول:
ممنون
اما این انگلیسیه،من 13 سالمه فقط یه کم انگلیسی بلدم،از اون چیزا سر در نمیارم،اگه یه نفر بتونه اینو برام ترجمه کنه و بگه چکار باید بکنم حاضرم روی 50 تا از پست هاش تشکر کنم:11:
یه چیزایی ازش فهمیدم تا اونجا که میگه روی پوشه installer کلیک راست کن و پروپرتیس بزن،ولی از اونجا به بعد چیزایی که میگفت رو من نمیدیدم مثلا میگه روی فلان چیز کلیک کن در حالی که اصلا اون گزینه نیست
اول باید یک Windows Installer نصب کنی. Windows Installer رو تو بیشتر بازیها میشه پیدا کرد. بالاترین ورژنی که داری نصب کن. تو CD ویندوز هم بعضی مواقع پیدا میشه.
حالا درایو ویندوز رو باز کن و پوشه ی Windows رو هم باز کن. فایلهای مخفی رو ظاهر کن و از همون قسمت فایلهای مخفی یک گزینه هست که خودش Recomended کرده که تیک داشته باشه و گزینش همون آخراس مربوط به Simple File Sharing هستش (اینو اونجا ننوشته بود) و باید تیکش رو برداری و بعد Apply کن بیا بیرون.
بعد یک پوشه با نام Installer وجود داره. منظورم تو پوشه ی Windows هست.
روش راست کلیک کن و به Properties برو و متوجه میشی یک سربرگ جدید به نام Security اضافه شده بهش.
مثل عکس زیر دسترسی به این رو برای خودش فول کنترل کن:
حالا مثل همین کار رو برای پوشه ای با نام Temp هم انجام بده.
و حالا Windows installer رو نصب کنید.
توجه کن برای نصب هر برنامه ای نیاز به دسترسی مدیریت داری یعنی اکانت ویندوزت نباید Limit باشه.
مورد بعدی که باید توجه کنی مسیر ها هستند. تو اسم مسیرهای نصبت نباید کارکترهایی مثل & و یا % باشه. به اینها توجه کن.
باز هم اگر نتونستی بگو.
والا اصلا نگرفتم شما چی گفتی
توی پوشه ویندوز رفتم فایل های مخفی رو هم ظاهر کردم.
Recomended یعنی چی؟؟ تیکش کجاشه؟؟ مگه پوشه تیک داره؟
توی پوشه ویندوز هم اصلا installer نبود.
این مشکل فقط برای نصب شبیه ساز نیست،هیچ چیز دیگه هم نمیتونم نصب کنم.
متاسفانه بازم نتونستم جواب توي پيغام خصوصي بدم اين هم جواب:نقل قول:
بله آقا بهرام من دايل آپ دارم خوب مشكلي نيست لينك تورنت بدين با پسورد:
بعد تورنت نرم افزار؟
مرسي
احتمالا یه برنامه ای قبلا نصب کردی که با FSX مغایرت داره و نمیذاره برنامش باز بشهنقل قول:
ببین لین وایر نصب کردی شاید
یا اگه برنامه مشکوکی دیدی پاکش کن
بله. برنامه های تورنت رو با نرم افزار های دانلود تورنت می شه دانلود کرد. مثل Bit Torrent یا u Torrent.نقل قول:
همون قسمتی که فایلهای مخفی رو Show میکنی. یعنی تو سربرگ View از Folder Option برو آخر یک گزینه داره که جلوش تو پرانتز زده Recomended یعنی خودش پیشنهاد کرده و تاکید کرده این گزینه روشن باشه.نقل قول:
حالا درایو ویندوز رو باز کن و پوشه ی Windows رو هم باز کن. فایلهای مخفی رو ظاهر کن و از همون قسمت فایلهای مخفی یک گزینه هست که خودش Recomended کرده که تیک داشته باشه و گزینش همون آخراس مربوط به Simple File Sharing هستش (اینو اونجا ننوشته بود) و باید تیکش رو برداری و بعد Apply کن بیا بیرون.
شما باید خاموشش کنی.
ببین ویندوز من سون هستش ولی تقریبا شبیه همینه:
جناب بهرام چوبین آموزش چی شد؟
منم یه سری کتابچه (PDF) در مورد 737 پیدا کردم حدود 60 صفحه ای توضیح داده.
حالا آپلود میکنم ببینید جالبه.