سلام، یه سوال، اگه من این profi tech رو برای تمیز کردن انژکتور بخرم، خودم میتونم تمیزش کنم؟! اگه آره چطوری!
اصلا این انژکتورش کجاست:دی یکی عکسش رو بزاره لطفا
بعد این واسکازین esso تو شهرستان هم گیر میاد؟
Printable View
سلام، یه سوال، اگه من این profi tech رو برای تمیز کردن انژکتور بخرم، خودم میتونم تمیزش کنم؟! اگه آره چطوری!
اصلا این انژکتورش کجاست:دی یکی عکسش رو بزاره لطفا
بعد این واسکازین esso تو شهرستان هم گیر میاد؟
میریزی تو باک!نقل قول:
esso خیلی کمه بیشتر توتال ..من خودم بهران سمند ریختم
اگر ماشینت قبل 84 تولید شده برو صندلی عقب سمت شاگرد بزن بالا درپوش رو بردار پمپ بنزینت رو تمیز کن روشو بعد ببین لوله برگشت بنزین نشتی داره یا نه! که مطمین هستم داره
تقریبا همه 206 ها که پمپ بنزین المانی دارن همین وضعه!
آقا من دارم واسه هفته بعد یه 206 تیپ 2 ثبت نام میکنم
دوتا سئوال خیلی ساده داشتم
اول اینکه ضبط 206ها الان چیه؟ سی دی MP3 میخوره؟
دوم هم کیفیت باندهاشه، چندتا باند داره و آیا در حدی کیفیتش هست که احتیاج به تعویض نداشته باشه؟
ماشین مال آخر 83 هست. تا حالا بوی بنزین حس نکردم. اما باز یه نگاهی میندازم...نقل قول:
پس دنبال esso نگردم؟ اون توتال، سری خاصی برای 206 داره؟
سلام
من یه 206 تیپ 2 گرفتم.کلا هیچی هم ار ماشین سر در نمی آرم!:41:
از نوشته های این چند صفحه فهمیدم که روغن موتور توتال 7000 باید بریزم.
1.قیمت حدودیش رو اگه بگید ممنون میشم.
2.چه لنتی براش بگیرم؟قیمتش؟
3.فیلتر هوا و بنزین چی بگیرم و قیمت؟
4.من گارانتی ندارم حالا برای تعویض اینها ببرم ایران خودرو یا جای دیگه هم مشکل نداره؟
ممنون:40:
یعنی واقعا یه نفر نمیتونه جواب به سئوال ساده من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله CD میخوره، یه مدل ضبط سونی هست. اما USB نداره تا جایی که من میدونم.نقل قول:
در مورد باند، فکر کردی الان ایران خودرو که زورش میاد مثل قدیم 4تا پیچ گوشتی و آچار مخصوص 206 رو بده، یا مثلا میاد جای لامپ داشبورد 206 رو خالی میزاره!!! همچین کمپانی ای، برات آمپیلی و ... میذاره؟:27:
دوتا باند تو در های جلو داره، صداش بد نیست! بستگی داره چی شما رو ارضاء کنه...
تا جایی که من میدونم تیپ 2 کاست میخورهنقل قول:
ظبطش که موج نیکان بود ولی الان یک سری میزاره فلش هم میخورهنقل قول:
4 باند هم داره در مورد کیفیت بستگی به تعریف شما از کیفیت داره .. فکر کنم در حد مطلوب باشه
بوی بنزین رو حس نمیکنی ولی مصرفت کمی میره بالانقل قول:
99% ماله شمام نشتیو داره .... مسیر برگشت بنزین چون فشار زیادی داره پمپ های المانی پس از 3 4 سالی این مشکلو دارند ..ولی من شنیدم پمپ های ایرانی پلاستیک بهتری دارند ولی از نظر عملکرد به المانی ها نمیرسند
اگر توتال میریزی بگرد اصل بریز وگرنه من خودم برای تیپ 2 سوپر پیشتاز ریختمنقل قول:
2:لنت فقط jurid مدت ها کار میکنه و دیسکت هم اسیب نمیبینه و بی صداس...قیمت حدود 32 ..لنت 10 تومانی هم داره 206 که ایساکو داره
3:فیلتر هوا ارمان سرکان یا اگر اصل گیر بیاد purflux .. فیلتر بنزین هم purflux (دقت به املای این کلمه بکنید چون چینی ها شبیه این کلمه رو دارند تولید میکنند) من خودم به دلیل نبود purflux یک مدل به اسم K.s المانی انداختم .
4:من که اصلا تجربه خوبی از نمایندگی ها ندارم ..سعی کن یک مکانیک ثابت و خوب گیر بیاری و همه کارهارو پیش اون ببری ..اگر هر دفعه یک جا بری به مشکل میخوری
بازم سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
کسی نمیدونست ؟؟؟؟؟