کمی حوصله داشته باشید اگر یادتان باشه سال قبل تمامی بازی ها پشت سرهم در تعطیلات در آمد که آدم نمی دانست کدام را بازی کند و کدام بماند به همین دلیل شاید به خاطر این دلیل است تا در تابستان انتشار بشود پشت سر هم تاریخ عوض می گردد
Printable View
کمی حوصله داشته باشید اگر یادتان باشه سال قبل تمامی بازی ها پشت سرهم در تعطیلات در آمد که آدم نمی دانست کدام را بازی کند و کدام بماند به همین دلیل شاید به خاطر این دلیل است تا در تابستان انتشار بشود پشت سر هم تاریخ عوض می گردد
نه حالا شما زیاد تو بند حرف من نباش من همون Pes منظورم بود:31:من می خواستم بگم که Ubisoft این کارو مد کرد بیشترنقل قول:
ویتامین جون مگه تعطیلات اونا با ما یکیه؟!!!
مگه ما برای اونا اینقدر ارزش داریم که برای تابستون ما بفرستن؟
اين حرف شما كمي منو ناراحت كردنقل قول:
البته كه ارزش نداريم ما در مقابل اونا هيچي هستيم ميدونيد چرا؟چرا اين شركت ها براي ما بايد ارزش بدن در حالي كه خود ما ارزش خودمون رو حفظ نميكنيم؟اون شركت سالها زحمت ميشكه و بازي درست ميكنه و هزينه ميكنه كه بعدا مشتريهاش بازيهاشو بخرن و سود كنه ولي آيا تو ايران نيز اين بازي ها سود خواهند كرد؟خوب معلومه كه نه ما يك بازي 60 هزار تومني رو 1500 تومن ميديم بازي ميكنيم اين يعني داداش دزدي دزدي دزدي خود من هم همين كار رو ميكنم نميگم من همه ي بازي ها رو اصل ميخرم ولي سعي ميكنم اگه اصلش پيدا بشه اصلش رو بخرم كه سان آندرس و اساسين كريد و ريزيدينت ايويل مال كپكام رو اصل خريدم به نظر من اگه يه بازي مثل Devil My Cry منتشر بشه و حتي خوب از آي هم در نياد ما حق اظهار نظر و انتقاد در مورد بازي رو نداريم چون پول نداديم مفت گرفتيم و مفتي بازي كرديم حالا بازي كه براش پول نداديم اگه خوبم نباشه ما حق انتقاد نداريم انتقاد رو بايد كسي كنه كه بابت بازي 50 يا 60 دلار پول ميده و اورجينالش رو ميخره.
به هر حال قانون كپي رايت تو كشورهاي آفريقايي از جمله كنيا و كلمبيا و .... هستش ولي خيلي جالبه كه تو ايران نيست البته طبيعيه مثل همه چيزاي ديگه.
در مورد انتشار بازيها هم به نظر من هر وقت دوست داشته باشن منتشر ميكنن و به خودشون ربط داره چون ايران جزء مشتريهاشون به حساب نمياد.
موفق و سربلند باشيد.
سلام
خوب Hitman67 جان به ما نمی گن دزد چون اولا اونها بازیها را که در کشورهای دیگه منتشر می کنن فروشش را حساب می کنن و اصلا نمی دونن که در ایران بازی باز هست یا نه چه برسه به فروش در کشور ایران به اونی می گن دزد که وضع اقتصادی کشور توپ باشه بعد بره بازی کپی بخره من و شما که وضع اقتصادی کشورمون تعریفی نداره و 50 یا 60 هزار تومان برامون خیلی مهمه دزد نمی گن به اونی دزد می گن که اره در کشورهای پیشرفته میرن بازی کپی را می گیرند.
100 % با شما موافقمنقل قول:
دوما من نگفتم تعطیلات اونا ما ما یکی است ولی اگر یادتان باشه سال قبل در تعطیلات ما ترافیک بازی بود :10:
سلامنقل قول:
اره حتما تصادفی شدش:31:
سلامنقل قول:
تایید میشه ما برای اونا اصلا ارزش نداریم:41:
همونطور هم که یه افغانی توی کشور ما ارزش نداره:13:
در واقعا الان دنیا یه جور دیگه شده <> دیگه مثل قدیما نیستش
با تشکر
محمد...
:18:نقل قول:
در نیمکره ی شمالی فقط افغانستان و چند کشور افریقایی، سال تحصیلی متفاوتی دارند.
بیشتر کشورها تعطیلاتشون از می/ژوئن شروع میشه و تا آگوست/سپتامبر ادامه داره.
البته در استرالیا وضعیف فرق میکنه.
;)
شما چقدر گیر دادید به ارزش
بیخیال بشین بازیتو کن
اصلا ما رو حساب نکنن
ما که یه روز بعد از عرضه بازی اونو بازی میکنیم
خب پس من اشتباه کردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-------------------------------
الان سام فیشر میاد (عصبانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه ها:31:
محمد...:20: