شما روی ساعت کامپیوتر در تسک دابل کلیک کنین...قسمت تاریخ و زمان باز میشه
بعد توی قسمت تاریخ سال 2007 رو انتخاب کنین....همین
Printable View
شما روی ساعت کامپیوتر در تسک دابل کلیک کنین...قسمت تاریخ و زمان باز میشه
بعد توی قسمت تاریخ سال 2007 رو انتخاب کنین....همین
سلام . من بازي رو تا وسط هاي ACT 4 رفته بودم . امروز که بازي رو اجرا کردم ديدم Save هام همه پاک شدن . چيکار مي تونم بکنم ؟ براي شما هم اين مشکل پيش اومده ؟
سلام
بعد از این که بازی رو نصب و اجرا کردم این پیغام ها میاد و بعد اتوران بازی میاد میخواستم بدونم که دقیقا از من چی خواسته شده و اگه اون کار رو انجام ندم ایا در بازی با مشکل مواجه می شم؟؟؟
خوب اینکه واضحه, نوشته نرم افزاری بنام nVidia ForceWare باید نصب بشه تا بازی اجرا بشه!نقل قول:
به احتمال زیاد این درایو در خود DVDیه بازی باشه و اگه نبود تو خود سایت nVidia می تونی دانلود کنی
موفق باشید
اون عکس دوم رو اشتباه گذاشته بودم عوضش کردم ببین با این عکس پیغام فرق نمیکنهنقل قول:
من الان یه نیم ساعتی تو سایت انویدیا گشتم چیزی پیدا نکردم میشه آدرس دانلود این نرم افزار رو به من بدی.
این ارور میگه که باید جدیدترین درایور nvidia که با نام NVIDIA geforce forceware شناخته میشه رو نصب کنید
دانلود آخرین ورژن این برنامه برای win xp ver191.07:
کد:http://www.nvidia.com/object/winxp_191.07_whql.html
بالاخره این درایور 82 مگی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام رو میده (یعنی فایل ناقص دانلود شده؟؟؟:19:)نقل قول:
آره مثه اینکه خوب دانلود نشده!نقل قول:
بالاخره این درایور 82 مگی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام رو میده (یعنی فایل ناقص دانلود شده؟؟؟)
قدیما یه بار همچین بلایی سرم اومد! : دی
باید دباره دانلود کنی!
امروز درایور رو تو یه سیستم دیگه نصب کردم بدون مشکل!!!؟؟؟جریان چیه؟