با 300 تومن میشه مدل 8 هسته ای رو خرید که خیلی cpu قدرتمندیه...
Printable View
با 300 تومن میشه مدل 8 هسته ای رو خرید که خیلی cpu قدرتمندیه...
شما اصلا این تاپیک رو میخونی؟:18: یا نه هر چند روز یکبار میای و یه سوال میکنی و میری؟ :13:نقل قول:
با اینکه 1 بار پست های سوالی و نامربوط شما پاک شد! اما ظاهرا توجهی به خواهش و درخواست ما نمیکنید! :41:
در3 ماهه اخیر بارها حدود قیمت این پردازنده ها تو همین تاپیک اعلام شد! مثلا تو همین پست قبلی که نوشتم 2 تا عکس بود که قیمت درش درج شده بود! این یکیش: یعنی ندیدید؟:18::5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه با مادربورد های الان نمیتونند هر هشت هسته رو به فرکانس 8000 برسونند دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه مادر بورد هایی که الان برای بلدوزر معرفی شدن اونقدر ها هم جدید نیستندو نمیتونند از تمام توانایی بلدوزر استفاده کنند منظورم اور کلاک هست و باید منتظر نسل جدید اونها برای سری fx باشیم
من چند صفحه از تاپیکو خوندم ولی متوجه نشدم تاریخ عرضه به بازار کی هستش میشه بگید کی قراره بیاد؟
14 اکتبر....
دو هفته قبل هم این سایت ترکیش یک سری تست از بولدوزر گذاشته بود
من موندم چطور هیچ سایت دیگه ای تستی بیرون نداده ؟
AMD FX processor and test results for 8-core Bulldozer
i7 920 که تا 3.7 اورکلاک شده امتیازش حدود 6100 شده ( 3d mark 11 ) ( یعنی بیشتر از 1 گیگاهرتز اورکلاک )
اما بازم امتیاز های بلدوزر باید بیشتر از این حرفا باشه . ا
البته نمیدونم اینجا یه کارت 580 هست و یه 450 ! که توی تست از 450 استفاده شده.
تست های بلدوزر به نظر اصلا معتبر نمیاد
نقل قول:
دوست عزیز اون عکس هایی که آقای adrenalin قرار دادن بدون اور هست
قویترین cpu سری fx یعنی 8150 (در سال 2011 )بدون اور و با فن استوک سرعتش 3.6 خواهد بود و در حالت توربو به 4.2 میرسه این نشون از خنک بودن این سری هست
و cpu مورد استفاده در این تست 8130p هست که در حالت عادی فرکانسش 3.2 (بدون اور) و اینطور که در اینجا نشون داده امتیازش هم 6265 و core i7 حرف زیادی برای گفتن نداره حتی در برابر قیمت:27:
در تصویری که گذاشتم 8120 در فرکانس پایه 3.1 و البته 8130p فرکانسش 3.2 خواهد بود بدون اور:31:
من دارم از AMD دفاع میکنم ! غیر ممکنه حتی 920 اگه تا 8 گیگاهرتز هم اورکلاک شده باشه با یه گرافیک 450 ! به امتیاز بلدوزر با یه 580 برسه !!! به نظرت مسخره نیست ؟ تست بلدوزر واقعی نیست بیشتر از اینها باید امتیاز بدهنقل قول:
قیمت و تاریخ عرضه دقیق پردازنده های سری Bulldozer AMD
پنجشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۰
مشخص شدن تاریخ دقیق عرضه پردازنده های سری Bulldozer AMD و پایینتر بودن قیمت ها از انچه که انتظار میرفت !
طبق اخبار رسیده از منابع داخلی فروشنده گان و توزیع کنندگان جهانی سری آینده پردازنده های AMD برای کامپیوترهای رومیزی ( با کد نامگذاری Bulldozer) قیمت های به مراتب پایینتری از انچه که انتظار میرفت خواهند داشت. در تاریخ 12 اکتبر 2011 ( ماه اینده میلادی) کمپانی AMD پردازنده های زیر را روانه بازار جهانی خواهد کرد.
the eight-core FX-8150 = 245$
the eight-core FX-8120=205$
six-core FX-6120=175$
منبع :کپی:lioncomputeکد:http://www.techpowerup.com/152390/AMD-FX-Processor-Prices-Lower-Than-Expected.html