مگه مشکل از چیه؟
ازش بپرس مشکلش چیه
من دوربینم خراب شده بود باید درایورش رو عوض میکردن گفتن هزینش میشه 50 تومن البته من d900i دارم
Printable View
مگه مشکل از چیه؟
ازش بپرس مشکلش چیه
من دوربینم خراب شده بود باید درایورش رو عوض میکردن گفتن هزینش میشه 50 تومن البته من d900i دارم
سلام
آقا وقتي دگمه i ميزنم براي ورود به اينترنت ميگه chek your wap proflie - بااينكه علامت G بلاي گوشي سمت چپ هست - قبل از فلش گوشي اينترنت فعال بود
مشكل چيه ؟
هيچكي نيست جواب بده - دوستان
مشکل اینه که تنظیمات اینترنت گوشیت پاک شده باید از ایرانسل در خواست بدینقل قول:
ایرانسل نیست - همراه اوله - قبلا فعال کردم دوباره میخام تو سایت فعال کنم میگه قبلا فعال شدهنقل قول:
حرف G بالای صفحه هست
من این گوشیا داشتم یعنی حالام دارم اما دست بابامه ادمو زجر کش میکنه پدرمو درائرد از بس یه پاش تو تعمیرگاه بود یه پاش تو شارز اما در کل دوسش داشتم
پس باید تنظیمات رو دستی وارد کنینقل قول:
سلام :
دوستان یک گوشی U600 هست که الان غیر دکمه های شماره اون بقییه دکمه ها مثل منو و دکمه های لمسی اون به هیچ عنوان کار نمی کنه .....
می خواستم کد به اون بدم که ریست بشه اما کد رو OK نمی شه کرد ....وارد منو هم نمی شه بشی ....چه کار کنم ؟
مشکل از چی هست ؟ ممکنه گوشی ویروسی باشه ..؟
اگر مشکل سخت افزاری داره چه قدر هزینه باید داد ؟
با تشکر
هیچ کس اینجا نیست کمک کنه ؟
واسه منم دقیقاً همین مشکل پیش اومده.نقل قول:
البته کد ریست رو هم زدم ولی فایده نداره. احتمالاً سخت افزاریه.
دوستان گوشیه من 2 سال از خریدش گذشته و بدون گارانتی خریده بودم.
فکر می کنم مشکل از اتصال های دو قسمت کشویی باشه، تا چند روز بعضی اوقات این مشکلو داشت، بعضی اوقات نداشت.
ضربه نخورده.
1- ببرم مایکروتل واسم تعمیر می کنن؟
2- هزینه تقریبی؟
3- آدرس تعمیرگاه مایکروتل؟
4- آقا من که مستر ریست کردم، دفترچه تلفن و اس ام اس و ... پاک شده یا نه؟ (یعنی مستر ریست اونارو پاک می کنه یا نه؟)
5- به جز مایکروتل کجا ببرم که خیالم راحت باشه؟
ممنون
:11: