شوستر: رئال باید تمرکز کند
برند شوستر پس از بازی مقابل ویارئال گفت: هنوز زمان آن نرسیده که بگیم ما حتما قهرمان میشیم! من نمیدونم و نمی تونم بگم که در آخر فصل چه چیزی پیش خواهد آمد. ما الان یه قدم بسیار مهم را برداشتیم و دو امتیاز دیگر از بارسلونا پیشی گرفتیم. ما نمی توانیم راحت بشینیم، اما در حال حاضر تنها رقیب، خودمان هستیم.
کم کم، بازی به بازی، در کنار بازی های لیگ قهرمانان، ما داریم خودمان را پیدا می کنیم، توانایی های خود و حد خودمون را. ما داریم سطح خودمان را پیدا می کنیم.
ترجمه: خودم!
ديويد بكهام 90 ميليون تومان پول به كفش ميدهد
خبرگزاري فارس: ستاره انگليسي شاغل در ليگ حرفهاي فوتبال امريكا از گرانترين كفشهاي موجود در ايالات متحده استفاده ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ، ديويد بكهام از كفش هاي بسيار گران قيمت و با چرمي بسيار اعلا استفاده ميكند.
بازيكن انگليسي تيم لوس آنجلس گالاكسي از زمانيكه راهي ايالات متحده شده، كفشهايي با مارك مرغوبترين و گران قيمت ترين كفاشي اين كشور (لانونس كه براي ثروتمندان آمريكايي به صورت سفارشي كفش توليد ميكند) استفاده كرده است.
بكهام به تازگي 10 جفت از كفش هاي اين كارگاه در لوس آنجلس خريداري كرده كه بهاي ارزانترين ترين آنها، 7 هزار يورو (9 ميليون تومان) بوده است.
اين بازيكن علاوه بر خود، كفش هاي اعضا خانواده اش را نيز از اين مركز گران قيمت تهيه كرده است؛ به طوريكه براي همسرش تعداد 7 جفت به ارزش 4 تا 9 هزار يورو ( 5 تا 11 ميليون تومان) به صورت سفارشي خريداري كرده است.
وي براي سه فرزند پسرش نيز كفشهايي به ارزش 1000 تا 1400 يورو (يك ميليون تا يك ميليون و هشتصد هزار تومان) تهيه كرده است.
اين نشريه در پايان گزارش بحث انگيز خود، به اين اشاره كرده تا قبل از اينكه ديويد بكهام راهي امريكا شود، دست به چنين خرج هاي سنگيني نمي زد؛ اما از زمانيكه با چهرههاي ثروتمند اين كشور، به خصوص هنرپيشهها رفت و آمد دارد، چنين هزينه هايي را متقبل مي شود.
------------------------------------------------------------------------
| |
| البته این آقا که از رئال رفتن اما خبر جالبی بود! گفتم... |
| |
------------------------------------------------------------------------
اشنايدر: به گلزني براي رئال افتخار ميكنم
خبرگزاري فارس: بازيكن هلندي تيم فوتبال رئال مادريد در آستانه هفته بيست و دوم لاليگا، به هواداران قول تكرار گلزني و درخشش داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، وسلي اشنايدر گفت: از عضويت در رئال مادريد احساس غرور ميكنم؛ اما هلندي بودنم را فراموش نكرده ام. درخشش در سطح باشگاهي را راهي براي محكم ساختن جاي پاي خود در تيم ملي ميدانم.
مهاجم رئال مادريد افزود: وقتي گل مي زني، خوشحالي و اين طبيعي است؛ اما خوشحالي من مقطعي نيست.
وي عنوان كرد: از زندگي در اسپانيا راضي هستم. حريف هفته قبل رئال، ويارئال بود و گل زدن به اين تيم كار كوچكي نيست. گل مهمي به ثمر رساندم و اين باعث افتخارم است.
اشنايدر گفت: رئال مادريد، شهر، مردم و مطبوعات، همه و همه برايم جذاب و رويايي است و از اين بابت بسيار خوشحالم.
رئال مادريد صدر جدول لاليگا را از دست ميدهد
خبرگزاري فارس: دبير بخش داخلي روزنامه آس اسپانيا گفت: بيترديد رئال مادريد به زودي صدر جدول لاليگا را از دست خواهد داد.
مانوئل استبان در گفت و گويي اينترنتي با خبرنگار ورزشي فارس، باشگاه رئال مارديد را شايسته حضور در صدر جدول با اختلاف 9 امتياز ندانست.
وي كه از نتايج انتخابات فدراسيون فوتبال ايران باخبر بود، براي اين تيم در انتخابي جام جهاني 2010 افريقا جنوبي آرزوي موفقيت كرد.
وي اظهار داشت: 3 مدعي جدي براي قهرماني در جدول لاليگا تلاش مي كنند؛ رئال مادريد، ويارئال و بارسلونا كه احتمال پيوستن اتلتيكو مادريد و والنسيا به اين جمع نيز وجود دارد.
تحليلگر فوتبال آسيا در مجله World soccer افزود: رئال مادريد مثل سال گذشته بازي نميكند. اين تيم خيلي خوش شانس است و تيمهايي مثل ويارئال و اتلتيكو مادريد در انتظار كوچكترين لغزش از سوي مردان شوستر هستند.
وي عنوان كرد: مجموعه اي از اشتباهات نابخشودني در بازيهاي گذشته رئال مادريد، هر غريبه اي را مجاب مي كند تا اين تيم را شايسته چنين صدرنشيني قاطعانه اي نداند. در واقع، كم كاري سايرين، مادريد را به اين جايگاه رسانده كه با جبران آن، روزهاي سخت رئال هم فرا ميرسد.