دوستان اگر كسی سرويس T2 يا همان 128 نامحدود فن آوا داره لطفا يك عكس از تست سرعت بزاره ...
من الان سرويس S3 دارم و تصميم گرفتم نامحدود T2 بگيرم ولی ميترسم كه كيفيت سرويس نسبت به S پايين باشه ...!!
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/s.htm
Printable View
دوستان اگر كسی سرويس T2 يا همان 128 نامحدود فن آوا داره لطفا يك عكس از تست سرعت بزاره ...
من الان سرويس S3 دارم و تصميم گرفتم نامحدود T2 بگيرم ولی ميترسم كه كيفيت سرويس نسبت به S پايين باشه ...!!
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/s.htm
گويا اصلا فن آوا تو هيچ مركزي سرويس T را ارایه نميده !!
سلام دوستان بعد از مدت ها دوباره اومدم :46: امید وارم شما هم مثل من کلافه نباشید :19: من که خیلی وقته این تاپیک ایجاد کردم و مشتریه فن آوا هستم و بعد از امتحان کردن تمامی سرویس های این شرکت به S 128 رسیدم ( که با 2 گیگ واسم میافته 20 تومان ) ولی یکی از دوستام همین سرویس از پارس آنلاین داره با 3 گیگ کلا 18 تومان میافته براش ) سرعتشم میگه خوبه . حالا موندم چی کار کنم عوض کنم isp یا نه دوستان نظراتتون برام مهمه . در ضمن بحس پولش زیاد نیست این قطعی هاش یکم ناراحتم میکنه وقتی میبینم نت دوستامون وصله از ما قطع هستش در اون موقع..
در آخر با تشکر از همه اساتید که اینجا زحمت میکشن .. :11:
درسته که مین خواستن توانستن است ! اما قبل از تصمیم، بهتره زنگ بزنی به خود شرکت و بپرسی که آیا تو منطقه شما ارائه میشه یا نه، ... بعدش هم بگن نه و ضد حال بخوری !نقل قول:
والا من که الان تنها تفاوتی که در ظاهر میبینم اینه که فن آوا تقریبا قیمتش 2 برابر جاهای دیگه هست.نقل قول:
و قطعی هم به اون صورت ندیدم ازش.
شما که اگه پولش برات مهم نیست و میبینی که اون isp های دیگه کیفیت بهتری دارن خوب از اون ها بگیر !
بعضی ها میترسن که پورتشون اشغال بشه اگر isp رو عوض کنن، که خوب تو منطقه ای که چند تا isp باشه احتمالا این مشکل نباشه.
تازه خیلی هم بخواهی محافظه کارانه عمل کنی، اگر دو تا خط تلفن دارید، میتونی روی اون یکی از اون isp بگیری تا ببینی کدومش کیفیتش بهتره.
فن آوا 64 حجمی سرعت 26-30 شهر ساری ماهی تقریبا 20 تومن قطع شدن خیلی کم
گیگی چند ؟نقل قول:
اینم شبانه فن آوا ! ( night@fanava )
بیش از 20 بار قطعی در یک شب ! مدتهاست این وضع وجود داره :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من با شبانه که وصل میشم یه تکنین ید گرفتم :دی
حدود 6:40 تا 6:55 وصل میشم دیگه سر 7 قطع نمیشه تا حدود 10:30 وصله
سرعت هم میره رو 80-90 کیلوبایت
خیلی حال میده :دی
شما هم امتحان کنین
من یکبار همین کار رو کردم 48 ساعت وصل موند! البته مال قبله. الان دیگه خیلی کم پیش میاد راس 7 قطع نشه.نقل قول:
واسه من جمعهها شبانه از ساعت 2 كه وصل ميشه تا حدود ساعت 12 قطع نميشه. البته دو هفته پيش جمعه تا ساعت 10 شب وصل بود.
اين هم پست شماره 100 من.