خوب دوست گلم دفترچه آزاد معلوم نیست هنوز کی میاد باید صبر کنی عزیزمنقل قول:
میدونم تو چه وضعی هستی ولی خب چه میشه کرد؟
Printable View
خوب دوست گلم دفترچه آزاد معلوم نیست هنوز کی میاد باید صبر کنی عزیزمنقل قول:
میدونم تو چه وضعی هستی ولی خب چه میشه کرد؟
سلام DrXoX عزيز
راستی شما چه کار کردین ؟ درسا رو به کجا رسوندین ؟
راستش به دليل مشكلاتي كه اخيرا" برام پيش اومد نتونستم بخونم ولي يك هفته اي هست كه جدي شروع كردم
به خوندن . روزي 5 _4 ساعت رو مي خونم ولي راضي نيستم خيلي استرس دارم ، فكر مي كنم وقت ندارم ، واسه
خوندن دير شده ، فقط كتابا رو روخواني ميكنم، اينطوري خوندنم عمرا" قبول شم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر می تونید تو آزمون های آزمایشی جامع شرکت کنید
من چون شهرستانم امكان شركت كردن تو آزمون هاي آزمايشي رو ندارم ، اينجا اصلا" كلاس كنكوري كارداني به
كارشناسي نيست كه حالا آزمون باشه . :41:
در هر حال از پيشنهادو راهنماييت واقعا" ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوبه كه شماها هستين و بهمون دلگرمي و اميد ميدين . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست همتون مخصوصا" شما DrXoX و ساريناي گل واقا فرشيد درد نكنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلامنقل قول:
اشکالی نداره ، سوالات برنامه نویسی رو که تو آزمون ماهان مهم هستن براتون بنویسم تا استفاده کنید
1-خروجی برنامه زیر کدام است؟
الف)2 2کد:int x2(int *a){
*a=*a**a;
return *a;
}
main()
{
int a=2;
printf(%i%i",x2(&a),a);
}
ب) 4 4
ج)2 4
د)4 2
نکته سوال: عبارت ها در printf از راست به چپ بررسی میشن ، یعنی الان تو برنامه اول printf(%i%i",x2(&a),a);
a چاب میشه بعد ، تابع با آدرس a فراخوانی میشه و در تابع تو دستور
*a=*a**a;
اینجوری میشه که : محتوای جایی که a اشاره میکنه ضرب در خودش میشه یعنی دستور به این صورته
و مقدارش بر می گرده به تابع اصلی main پس جواب میشهکد:*a=(*a) * (*a)
اول 2 بعد 4
2- خروجی برنامه زیر چیست؟
الف)Trueکد:Dim A as String
A="Ali"
print A=A and A=4
ب)Flase
ج) 0
د) خطا
نکته سوال: متغیر A از نوع String هستش و توش نمیشه عدد صحیح ریخت پس برنامه خطا داره
بقیه سوال ها 5 تاش که اشتباه بوده:46: ولی بقیه نکته ی سختی توش نبود
سلام دوستان
ممنون میشم اگه دروس و منابع کاردانی به کارشناسی رشته حسابداری رو بگین ((سراسری))
سلام
دوستان من منابع و سرفصلهاي آزمون كارداني به كارشناسي رشته ساخت و توليد رو مي خواستم
سلامDrXoX جان
اشکالی نداره ، سوالات برنامه نویسی رو که تو آزمون ماهان مهم هستن براتون بنویسم تا استفاده کنید
بقیه سوال ها 5 تاش که اشتباه بوده:46: ولی بقیه نکته ی سختی توش نبود
شرمنده كردي عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
15 تا سوال آزمون ماهان رو تو فروم کارشناسی دات کام نوشتم ، اگر خواستید اونا رو هم ببینید
موفق باشیدکد:http://forum.karshenasi.com/viewtopic.php?t=4792
با سلام خدمت همه ی دوستان
من دفترچه ی سراسری گرفتم و 24/4/86 هم آزمون دارم رشته ای که انتخاب کردم " کارشناسی مکانیک خودرو - مکانیک خودرو - علمی کاربردی " لطفا بگین این علمی کاربردی یعنی چی ؟ چرا جلوی خیلی از رشته ها هست و خیلی ها هم نیست ؟ و این که آیا از لحاظ اعتبار کارشناس مکانیک خودرو با کارشناس مکانیک خودرو علمی کاربردی تفاوتی داره ؟
مرسی
دوستان چرا اين دفتر چه ازاد نمياد........................................ ...؟
من بايد شركت كنم...................
آزاد کی میاد؟