البته اگه اینجوری هم نشد باید بری توی قسمت all tracks و یه آهنگ انخاب کنی اینجوری هم دیگه مشکلت کامل حل میشه.نقل قول:
Printable View
البته اگه اینجوری هم نشد باید بری توی قسمت all tracks و یه آهنگ انخاب کنی اینجوری هم دیگه مشکلت کامل حل میشه.نقل قول:
یعنی وجود نداره همچین چیزی برای 6300؟نقل قول:
آقا سلام من یه مشکلی که دارم اینه که شماره هایی رو که سیو کردم تو گوشیم وقتی بهم زنگ میزنن اسمشون نمیوفته چیکار باید بکنم تا شماره کسایی رو که تو گوشیمه وقتی زنگ میزنن بهم بیوفته؟ گوشیمم ان ۹۷ هستش
نقل قول:
سلام چرا اینجا پرسیدی توی کلوپ N97 بپرس:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280108&page=116
ضمنا احتمالا توی contacts اسم ها رو دوبار ذخیره کردی یا از هردو حافظه ی فون و سیم استفاده کردی.
سلام دوستان
من يه گوشيه 6300 نوكيا دارم كه وقتي اس ام اس فارسي ميزنم صفحه خالي فرستاده ميشه
ولي انگليسي كه ميزنم درست و كامل بدست گيرنده ميرسه.
در ضمن سيمكارتمم همراه اوله (ir-mci)
من بايد چيكار كنم؟
تشكر
سلام؛ من یه برنامه میخوام که بتونم فایل های avi رو به 3gp یا mpeg4 تبدیل کنم. در ضمن ابعاد 240*320 رو هم ساپورت کنه.
با تشکر فراوان
گوشی 6300 من خیلی سرعتش پایینه (به نظرم خیلی کمتر از قبل شده ) دائما وسط اجرای برنامه ها ارور می ده چی پی ار اس ایرانسل فعاله ولی فقط به وسیله ی مرور گر خود گوشی استفاده می شه و اوپرا کار نمی کنه یعنی باز می شه ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه نسخه های مختلف رو امتحان کردم !!
مشکل بعدیم با نرم افزار اخبار من هست به محض اینکه رو اخبار کلیک می کنم با خطایout of memory مواجه می شم
یه مشکل دیگه هم دارم من قبلا با 6220 به راحتی وارد ایمیلم می شدم(از قسمت پیام رسانی گوشی ) ولی با این 6300 هرچی تنظیمات می زنم درست نمی شه لطفا کمکم کنید !
سلام لطف كنيد آپديت سوكر2006 به اين ايميل ارسال كنيد M10_A15_T20
:41::41::41::40:
سلام
گوشی من بغلش کمی باز شده خوره زمین حدود 20 بار بطور اساسی :31:
میخواستم ببینم این قابل تعمیره هست یا نه؟
شارژ باتری گوشی من زود به زود خالی میشه . صدای صفحه کلید را هم قطع کردم .
باتری را عوض کنم فرقی میکنه ؟