می خواستم یه توضیح بزارم راجع به تمام چیزایی که در مورد آپ کردن فریم ور تو این سایت و سایت های دیگه خوندم و بعد به یه نتیجه گیری کلی برسیم که آیا اصلا درسته که بخوایم فریم ور رو عوض کنیم؟
تا اونجا که من خوندم بچه ها به دلایل زیر به فکر تعویز می افتن:
1- افزایش صدا
2- افزایش کیفیت فیلم برداری
3- کنجکاوی (خودم اینجور بودم)
4- خیلیا با نسب و استفاده از mpkg وsuperman و linloder و smart ass و برنامه هایی از این نوع روی ورژن اصلی گوشی (059p) مشکل دارن و واسه اینکه نتونستن برنامه ای گیر بیارن که با این ورژن سازگار باشه دست به این کار میزنن.
5-اکولایزر دار شدن Real one player
فریم ورهای مختلف یه سری امکانات و مزایا به گوشی اضافه میکنن و ممکنه یه محدودیت هایی ایجاد کنن:
كلا دو نوع ورژن هست : C2 track و Non-C2 Track اگه به خانواده C2 track ارتقا بدين ديگه نميتونين به ورژن هاي غير اون برين ولي برتري اين خانواده بيشتره.
1- ورژن 053P رو گوشي كه من گرفتم اين ورژن نصب بود اين ورژن به لحاظ طول عمر باتري بهترين ورژنه (اينجا نوشته 3 روز) حالت نايت مد برا عكاسي داره و كيفيت عكس هاش خوبه رينگتونهاي بيشتري هم داره عكس هارو اتومات ذخيره مي كنه
2- 08P عمومي ترين ورژن مهمترين ويژگي اين ورژن امكان صحبت با گوشي با در بسته هست رزولوشن عكاسي اون بالاتره آنتن دهي خوبي داره ولي عكس هارو موقع ذخيره سوال مي كنه و سرعت اينترنت پاييني داره عمر باتريشم كمتر از اوليه
3- 024P اين ورژن مال مارس 2007 هست و جديده در ضمن جزو خانواده C2 track هست يعني اگه به اون آپ كنين فقط بايد تو خانواده خودش جلو برين كه اينا هستن :
The 19p --> 24p --> 25p --> 30p --> 34p C2 Track
میخوام یه نتیجه گیری کنم از موارد بالا که به ریسک و دردسرش نمی ارزه ورژن رو up کنن و همون ورژن 053p بهترینه چون با تغییر فریم ور هم سرعت گوشی کند تر میشه و هم از خیلی بچه ها شنیدم که از آیکون های متحرک خوششون نیومده و همینطور خودم و خیلی از مشکلاتی که شمارو به تغییر فریم ور ، وا می داره به سادگی قابل حله:
1- افزایش صدا رو به راحتی میشه با winamp حل کرد همینطور مشکل اکولایزر رو.
2- تا حالا راهی واسه افزایش کیفیت فیلم برداری پیدا نکردم
3- برنامه های mpkg و superman و smart ass وlinloader رو واسه 053P من دارم اگه کسی بخاد واسش up میکنم .
4- روی خیلی از ورژن ها نمیشه winamp رو نسب کرد
5- بیشترین عمر باتری رو تو سایر ورژن ها 053P داره
6- بیشترین برنامه هایی که معرفی میشه رو این ورژن کار میکنه .
درکل من به این نتیجه رسیدم که هر مشکلی که ورژن 053P داشته باشه به راحتی قابل حله و دلیلی واسه تغییر ورژن نیست بجز فیلم برداریش که اصلا گوشی های PDA هیچ وقت دوربینهای خوبی نداشتن و تا اونجا که من میدونم بالا ترینشون مال motoming و I-mate jamin هستش که کیفیت motoming با مقایسه ای که من کردم بیشتره .
اگه دوستان نظری داشتن خوشحال میشم استفاده کنم . اگه چیزی کمه دوستان لطف کنن اضافه کنن.
:40:
یا حق...