:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Printable View
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
سلام :)
من تو اين سايت عضو شدم اميدوارم بهم خوش آمد بگيد اگر به من خوش آمد نگفتيد خيلي لوس هستيد و دل يك جن را مي شكنيد :evil:
من از مرسدس خيلي خوشم آمده چون همشهري ليلا فروهر است
من از سوشيانت اصلا خوشم نمي آيد چون مانع رابطه انسان با جن مي شود جن ها خيلي خوبن من امروز پيش عموم كه يك جن با معرفته دعوتم مامان پري جون سلامتون رو مي رسونه ما ديگه رفتيم از طرف من تمام آدم هاي جن دوست بوس كنيد
دوست خوب سلام
هیچی هم که نگی بت خوش آمد میگن
فکر کنم خودت یک علامت سوال برای خودت باشی!
فکر کنم یا مارا از نظر Iq زیر صفر حساب میکنی
یا واقعا جو زده شدی. کیو میخوایی بزاری سره کار؟
فعلا همین قدر میتونم نظر بدم!
راستی
من تقریبا بم اثبات شده که سوشیانت
از نظر اطلاعات فنی توی این فروم لنگه نداره
پس حرفش برام قانونه
از حالا هم بت پیشنهاد میکنم که
یاد بگیری
از کسایی که بدت میاد به صورت
آشکار سخن نگی
یک نکته در رابطه با اینکه تازه عضو شدی باید بت بگم
چون مهمه
پست دادن در انجمن متفرقه به تعداد پستها ی یک نفر اضافه نمیکنه!
سلام به دوست عزیز جدید جن مامانی
عضویتتونو تبریک میگم
من هنوز نمیدونم لیلا فروهر کجاییه
خوب بالاخره در این قسمت چون در مورد ماوراء صحبت میشه یه جن هم میتونه نظر بده چه اشکالی داره در ضمن ما جنهارو مثل بقیه مخلوقات دوست داریم.
سوشیانت هم از بزرگان علوم ماورائ در این قسمت هستند و ما به ایشون ارادت داریم
به عموتون هم سلام ما رو برسونید
از طرف شما هم ادمهای جن دوست رو بوس میکنیم
خیلی بهتر موقع پست دادن با فونت کوچک تایپ کنید تا صفحات بی شکل نشند
خوشحال میشیم از اون طرف برای ما هم اطلاعات بیارین
بالاخره شما هم جزو مجموعه ما شدید.
جن مامانی جان من گفتم با جن ها ارتباط برقرار نکنید ولی موضوع پری ها (مثل مامان شما فرق میکنه) حالا اگر خیلی اصرار کنی میتونم تورا هم به عنوان یک فرزند خانده نا خلف قبول کنم
از طرف من به اون مامان پری سلام برسون و بگو این جا جای شوخی نیست
حالا یک بار اشکال نداره ولی فقط یک بار وگرنه مجبور میشم تسخیرت کنم
فقط هم با فنت کوچیک بنویس
مرسدس و علیرضای عزیز لطفا این جوری نگید
من فقط چند تا اطلاعات دارم ولی متافیزیک علم نیست عمله که من هم هیچی ندارم
توی تاپیکی که عکس ها را میذارند هم عکسمو گذاشتم خوشحال میشم شما هم عکس بذارید تا بیشتر با هم اشنا بشیم
جن ماماني جان سلام . خوش اومدي.ببين ميشه يكم در مورد بعد زمان و مكانتون برامون توضيح بدين؟
سوشيانت جان اگه رنگ هاله ها متفاوته خوب اين منافاتي با عدل نداره؟ فكر كن يكي رنگ هالش از همون اول زرد و خوش به حالشه اما يكي ديگه با يه هاله ي قرمز و خاكستري به دنيا مياد
سلام
جن مامانی جان خوش اومدی.یه وقت فکر نکنی من گربه ی لوسیم.
-------------------------------------------------------------------------
اقای سوشیانت از شما ممنونم که خیلی زود جوابمو دادید.
-------------------------------------------------------------------------
یه چیزی در مورد ساعت دقیق مغز که در موردش صحبتی شده بود
فقط اینو بگم که این ساعت را غده ی پینه ال یا همون اپی فیز
تنظیم می کنه.
سلام دوست من ....نقل قول:
نوشته شده توسط Soshiant
توی تاپیکی که عکس ها را میذارند هم عکسمو گذاشتم خوشحال میشم شما هم عکس بذارید تا بیشتر با هم اشنا بشیم
آشنایی از روی عکس ؟ به نظرم کسی که توانایی دیدن نداشته باشه ، تنها قضاوت از روی عکس انجام میده ، و نه آشنایی.
سلام بر تو.نقل قول:
نوشته شده توسط jen_mamani
سلام
من تو اين سايت عضو شدم اميدوارم بهم خوش آمد بگيد اگر به من خوش آمد نگفتيد خيلي لوس هستيد و دل يك جن را مي شكنيد
من از مرسدس خيلي خوشم آمده چون همشهري ليلا فروهر است
من از سوشيانت اصلا خوشم نمي آيد چون مانع رابطه انسان با جن مي شود جن ها خيلي خوبن من امروز پيش عموم كه يك جن با معرفته دعوتم مامان پري جون سلامتون رو مي رسونه ما ديگه رفتيم از طرف من تمام آدم هاي جن دوست بوس كنيد
و اما....
مراقب خواب باش.
تا بعد......
tom boy جان مگه حضرت عیسی از لحظه تولد پیامبر نبود
یا بسیاری از پیامبر ها و قدیس ها از لحظه تولد باعث برکت نمیشدند که داستان هاش هم زیاده
با عدل خدا تناقض داره؟؟؟
یکی ناقص به دنیا میاد و یکی خنگ و یکی با هوش و .......
این سوال ها دیگه متافیزیکی نیست اون وقت باید بیایم در مورد تناسخ حرف بزنیم که بهتره نزنیم
سلام به همگی. امیدوارم که اوضاعتون روبراه باشه.
خودم می دونم که خیلی سوال می پرسم. متاسف ام اما واقعا به جواب بعضی از این سوالا نیاز دارم.
می حواستم اینو بدونم که:
آیا هاله و چاکرا و در کل کالبد های اختری به روح مربوط می شه یا به جسم؟ خوب اگه به جسم مربوط بشه فکر می کنم تمام تفاوت های بین زن و مرد هم فقط به جسم مربوط میشه. سوالم اینه که آیا روح یه مرد با روح یه زن هم فرق داره؟
سوال بعدی ام اینه که اگه مساله ی تناسخ درست باشه روح به یه کالبد جدید با هاله و کالبد های اختری جدید حلول می کنه یا اینکه هاله ی زندگی قبلیش تو زندگی جدید تاثیر داره؟
ممنون میشم اگه کمی توضیح بدین.