دوستان سلام. الان قیمت گیتار اسپانیش یاماها C-70 (اندونزی) تو تهران چنده؟
و اینکه کسی دست دوم نداره بخواد بفرشه؟
دوستان سلام. الان قیمت گیتار اسپانیش یاماها C-70 (اندونزی) تو تهران چنده؟
و اینکه کسی دست دوم نداره بخواد بفرشه؟
خلا = Vacuumنقل قول:
کابل هایی هستن که سیم هاشون به فیش ارتباطیشون در خلا ( جایی که هوا نیست ) لحیم شده ان.
این نوع کابل ها پِرِسی هستن و شما مثلا نمی تونید اونا رو باز کنید ( یعنی این شکلی نیستن که با چرخونده فیش
بتونید بازشون کنید ) . این نوع کابل ها رویه امپ نوییز تولید نمی کنن یا نوییزشون خیلی کمه.
______
این افکت هم فوق العادست ... به عنوان نمونه شما می تونی با مولتی افکت G2.1 با همین برند مقایسه کنی و
ببینی چه امکانات ِ زیادی داره.. ، حالا از لحاظ قیمت .. قیمت ِ این مولتی افکت (Zoom G2.1) هست 215 تومان!
________
C40تومان 90نقل قول:
C70 تومان 110
جدا 110 تومن شده؟!؟؟!؟؟!؟؟؟!؟؟!؟؟!!!؟!؟؟!؟؟ !؟؟!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟!نقل قول:
C40تومان 90
C70 تومان 110
سال پیش 82 تومن بود.!!!!!!!!!!!!
سلام
من میخوام برم کلاس گیتار
لطف کنید یه گیتار مناسب و قیمت پایین معرفی کنید فقط فقط برای یادگیری میخوام
دوستان میتونید در مورد خرید ویولن راهنمایی ام کنید ؟
من حقیقتش دیگه دارم دیونه میشم اینقدر ویولن گوش میدم تو اتاقم تنهایی /
مدتیه احساس میکنم اگه یکی رو بخرم حداقل بزنم به دیوار برام خیلی خوب میشه /:روانی
حالا ویولن برای شخصی مثله من که زیادم نمی تونم هزینه کنم اصلا وجود داره ؟
قیمت هاش چه جوریه ؟
معیار خرید دقیق یک ویولن چیه ؟ من دستی میخرم جای معتبر اصولا برا هیچ کاری نمیرم !
1. آره - از پارسال تا امسال خیلی رو قیمت سازها اومد .. 2-3 سال پیش همین ساز دورو بره 60 تومن بود .
2. والا ارزون تر از یاماها C40 دیگه خیلی بعیده . Aria Ak20 هم قیمتش امکان داره از این کم تر باشه (قیمت ندارم)
3.درباره ویولون اطلاعات جناب "vioman" خیلی خوبه .. امیدوارم این تاپیکو ببینن.
(فقط میدوننم (نا امیدت نکنم ) سازیه که یادگیریش پشتکار آنچنانی می خواد و گرنه زود دلتو میزنه )
موفق باشید / فرهاد
فرهاد جان ممنونم بابت راهنمایی ات / در مورد یادگیری تلاشمو میکنم تا دلمو نزنه /
قیمت ها همین حدوداس ولی من چون آشنا به ویولن (ویولون درست ترشه ؟) ندارم نمیدونم باید کدومو بخرم !
خدا کنه این دوستمون vioman اینجا سر بزنن /منتظرم !
بازم ممنون
سلام دوستان
من مي خواستم ني انبان ياد بگيرم و چند سوال داشتم:
1- قيمت ني انبان چنده؟؟؟
2- چقدر طول مي كشه كه ني انبان ياد بگيرم؟؟؟
3- با ني انبان چند نوع ساز مي شه زد؟؟؟
4- آموزشگاه ني انبان توي شيراز كجا هست و اگر هست توي نت مطلبي در مورد آموزش ني انبان بهم بديد
با تشكر
باي
پستایه 607 و 610 فک کنم مقداری کمکت کنهنقل قول:
نه همون ویولن / اشتباه از من بود .
نه اصلا نیازی نیست!نقل قول:
وقتی کسی یه ساز رو یاد میگیره به احتمال زیاد ریتم و نت خونی رو یاد میگیره ... بنابراین فقط به همین تک دلیل
وقتی می خواد ساز های دیگه ای کار کنه ، کارش تنها از همین یه جهت راحت تره ;
ولی تکنیک نوازندگی هر سازی حتی اگه در یک دسته ( تقسیم بندی 4 دسته ای ) هم باشن تفاوت دارن.
فراگیری سازی پیش نیاز ساز دیگه نیست !
من معمولا صفحه های قبل رو باز نمی کنم .. ولی این یه بار که باز کردم .. .
احتمالا سیم هات شل بسته شدن. از سر دسته سفت کن ، تا حدی که با فشار آوردن روی سیم ها با انگشت ،نقل قول:
دوستا من گيتارم زود كوكش نابود ميشه چيكار كنم؟؟؟؟
مشكل از كجاست؟؟؟؟
شايد چون سيماي خودش روشه اينتوريه؟!!؟
البته كوكهاشم به شدت شله و راحت ميچرخه
چيكارش كنم؟؟؟
بیشتر از نیم بند ِ انگشت انعطاف پذیری نداشته باشن.
تغیر آب و هوا ، رطوبت هم تو از تظیم خارج شدن ساز تاثیر داره.
______
آره تو تهران پیدا میشه . زیر 50 تومن . ساز سازه سرخپوستیه (اصالتا).نقل قول:
سلام
اسم این ساز پن فلوت (pan flute) است.
در مورد آموزشگاه اطلاعات ندارم. امیدوارم دیگران بتونن راهنمایی کنن.
بله كاملا درسته...نقل قول:
من منطور اي بود كه معمولا كسايي كه استاد فلوت هستند و فعاليتشون زياده مي رن دنبال اين كه اين ساز هم ياد بگيرن و كمتر پيش مياد كه يك آدم عادي كه زياد هم از موسيقي سر در نمياره بره panflue ياد بگيره اونم به عنوان اولين ساز...
ولي حرف شما هم درسته فراگيري ساز مرحله اي نيست...
------------------------------------------------------------------------------
حالا من خودم چند وقته كه يگه تقريبا سازدهني رو ياد گرفتم و كتاب آقاي پاكنژاد رو تموم كردم...
ولي از اونجايي كه سازدهني يك مقدار ساز محدوديه و زياد آهنگ هاي مختلف نمي شه باهاش زد دلم مي خواد يه چيز ديگه هم ياد بگيرم....
البته خودم سازهاي بادي رو ترجيه مي دم ولي فكر مي كنم گيتار م ساز خوبي باشه هم صداش قشنگه هم جاي مانور زياد داره
نظر شما چيه؟؟؟