نقل قول:
فکر کنم جد شما هم نمیتونه اون رو بسازه!:39:
Printable View
نقل قول:
فکر کنم جد شما هم نمیتونه اون رو بسازه!:39:
با گفته شما موافق نیستم آرش جان .. ناراحت نشی ... شاید هم برات اصلا اهمیت نداشته باشه ... فکر میکنم اگر جدا بسازیم موفق تر باشیم ... :10:
.. به نظر من باید روی نمای شب بیشتر کار کنم .. درسته ؟؟؟ :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه بلدی بهترشو بساز!:grrr: :grrr: :grrr:نقل قول:
اون میدون آزادی هم مثل کیک تولد یکی از دوستام شده
بهتره برای درک مطلب به صفحات قبل مراجعه کنی!(هی آدم می خواد هیچی نگه!)
هیشکی میدان آزادی رو درست نکرده همه رفتن سمت برج میلاد که آسون تره!(از هیچی که بهتره)
در ضمن آرش جان قربونت برم:40: :11: :16: خوب بجای من جوابشو دادی!
در ضمن خانمstalker برو از کیک دوستت عکس بگیر بزار تو فروم تا تو بازی ازش استفاده کنیم!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها ببخشید قصد توهین به هیچ کسی رو نداشتم(آخه آدمو عصبی میکنن).:11:
با سه خط اول حرفتون موافقم. نیاز به یک جلسه تقریبا حضوری هست. ( اولین کسی که نمیتونه بیاد خودمم. )نقل قول:
سلام من دوباره اومدم
به نظر من این مسخره بازیه شما باید با هم یه واحد رو تشکیل بدید این جوری که نمیشه هرکی یه تیکه درست کنه شما باید سه چهار بار با هم جلسه بزارید کاراتون رو بریزید رو هم چون تا وقتی همه با هم جمع نشه یک سری ایرادها معلوم نمیشه به نظر من همه ایرانی ها این جوری ان کارو میزارن برای ثانیه آخر
این کلکل سن هم بزارین کنار من 14 سالمه ولی حیف که دخترم تازه اهل ایرانم نیستم الان 2 ساله اومدیم ایران (از اول آلمان بودیم) اصلا بین شما دختر پیدا میشه ؟ به نظر من بازی و هر چی به بازی مربوطه مال بچه هاس این چند وقت هم ایران نبودم دنبال مدرک MCSِD و Cisco م بودم خیلی جالبه بعضی ها با ICDL پز میان
اون میدون آزادی هم مثل کیک تولد یکی از دوستام شده D:
تازه دلم براتون میسوزه همه امتحان دارین من که تو سفارتخونه درس میخونم از امتحان خبری نیست
ولی بعد از اون 3 خط اول که نقد کردید و توضیح دادید دیگه رفتید تویه کار توهین.
1 - خوشا به حالوت که دخترید و 14 سالتونه.
2 - خوشا به حالتون که آلمان بودید و الان اومدید ایران. ( یه کم بگردید تویه کشور دیگه برنمی گردید آلمان. )
3 - متاسفانه دختری نیست که بتونه به ما کمک کنه. اگر شما توانایی دارید ما رو از کمکتون دریغ نکنید.
4 - بله واقعا مسخره بازیه و همین مسخره بازی 4% درآمد سالینه آمریکا رو تامین میکنه. حقا که مسخره بازیه.
5 - خوب اگر دوستان با ICDL پز میدن به این خاطره که اینجا تویه شرکت های دولتی این مدرک رو میخوان و شما باید با مدرکاهتون برید تویه شرکت خصوصی کار کنید.
5-1 - اگر این دوستان هم مثل شما خارج زندگی میکردند و دانشگاه های معتبر وجود داشت تا حالا هر کدومشون چندین مدرک معتبر داشته بود. یکیش آقای Dragoboy هستش که کارهای فوتوشاپش رو دید تا حالا، دوستان تری دی کار هم هستند و بقیه دوستان که هر کدوم در 5 یا 6 برنامه در حد متوسط به بالا تجربه داره. برنامه هایی که با مدرکشون میشه ماهیانه 4 میلیون تومان درآمد داشت.
6 - اون کیک تولدی هم که شما میید میتونید با رنامه نویسی بسازید ؟؟؟ گفتید که MCSD میخونید دیگه، مطمئن باید بتونید که با یکی از زبان ها اون رو بسازید.
7 - از همدردیتون به خاطر امتحانات بچه ها متشکرم، انشالله که تویه سفارت خونه بهتون خوش بگذره.
اگر اینطوری پس بهتره که جزئیاتش رو بیشتر کنید ، البته نه خیلی زیاد. فقط طوری نباشه که شکسته شکسته به نظر بیاد.
آقا یه لوگو درست کنید برای تیم(تا بتونیم تو دمو ازش استفاده کنیم!):31:
در ضمن اسپانسر نداریم؟:13:
پس کی شروع به کار می کنید؟(ماشین-مپ-شخصیت-صداها و ...)
بابا زود باشید وقت تنگه!(حداقل تا 3ماه دیگه بازی رو بدید بیرون):19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول یه اسم انتخاب کنید واسه تیم بعد لوگوشو واستون می زنم :31:
آقایون چند بار گفتم کسی جواب نداد لوگو خوبه یا عوضش کنم؟
ای بابا ... خانوم stalker نظر هودشو گفت .. همچین بیراه هم حرف نمیزد ... دیگه تمامش کنید ( آرش و سهیل به شما هستم )
بهتره با هم دوست باشیم :10:
این طوری هیلی بهتره :20:
dragonboy عزیز لوگو واقعا زیبا شده .. خیلی خیلی قشنگ
nezamdoobarareh عزیز اونجایی که گفتی بهتره راه راه نداشته باشه ... اونها راه راه نیست .. اونا Texture هست که پنجراهای ساختمان را نشان میده
بچه لطفا برای اینکه تعداد پستاتون بالا بره . 2 تا 2 تا پست ندین :46:
رضا ایران :40:
به نظر من كه خوب شده اما آقا محمد كه مي گه بايد اسم بازي رو عوض كنيم.:41:نقل قول:
آقا ماشينها كه تقريبا تمومه.بقيه موندهنقل قول:
پس کی شروع به کار می کنید؟(ماشین-مپ-شخصیت-صداها و ...)
بابا زود باشید وقت تنگه!(حداقل تا 3ماه دیگه بازی رو بدید بیرون) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن آقا رضا برج ميلاد خوب شده اما تكسچرش كه اونجوري نيست؟؟؟
درود
T O O M A J .. عزیز همون طور مه میدونی برج میلاد هنوز تمام نیست و عکسهای سه بعدی که من از این برج دارم اینو نشون میده که فراره این جوری بشه ( منظورم Textue هست :20: )
این عکس سه بعدی هست که برج قراره مثل اون بشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک خوبی دیگه این برجی که من ساختم اینه که ارتفاع و اندازه برج و شعاع و .... این برج بر حسب واقییت ( از سایت تخصصی برج میلاد گرفتم ) هست و بر حسب حدس و احتمال نیست
هوب حالا نسبت به عکس بالا میشه گفت که Texture من یک جورایی مثل اینه به جز فسمت لوزی شکل زرد رنگ
این عکس مال من
در زمن میدان آزادی را هم ساختم .. فقط چپ و راستش مونده ... یعنی جلو و عقبشو ساختم :20:
و اینو بگم که هنوز خیلی کار داره و تازه 30 در صد کلر تموم شده
بدرود
رضا .. ایران :40: