'گفته در صورت سپری شدن 4 نیمسال
اگه بیشتر از 4 ترم توی پیام نور گذروندی میتونی این کار رو بکنی
'گفته در صورت سپری شدن 4 نیمسال
کجاش گفته در صورت گذشت 4 نیمسال؟نقل قول:
گفته در صورت سپری شدن 4 نیمسال
یه بار دیگه بخونش:
از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند
منظورم اینه که از موقع ثبت نام تا قبولی در دانشگاه بهتر 4 نیمسال رو گذروندی میتونی ثبت نام کنی اگه بیشتر از 4 ترم باشه نمیشه
خب من ترم اولیه که میخوام ثبت نام کنم دیگه!!!نقل قول:
منظورم اینه که از موقع ثبت نام تا قبولی در دانشگاه بهتر 4 نیمسال رو گذروندی میتونی ثبت نام کنی اگه بیشتر از 4 ترم باشه نمیشه
حالا با این چیکار کنم؟:
آقا توی دفترچه ی ثبت نام کنکور و در قسمت مقررات نظام وظیفه (صفحه 33 بند 6) نوشته:
......ضمنا در صورت برخورداری از معافیت تحصیلی دانشگاهی در سال 87-88 مجاز به شرکت در آزمون سراسری 88 نخواهند بود.
اما نظام وظیفه نوشته :
شرايط مشمولان براي شركت در آزمون سراسري 89-88
6-مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
حالا من باید با این تناقض آشکار چیکار کنم؟
وظيفه عمومي شماره اي نداره كه بشه تماس گرفت و سوال كرد؟
نقل قول:
شما برو ثبت نام کن
کنکور هم بده
کاری به شرایط توی دفترچه کنکور نداشته باش
اصل نظام وظیفه هست
دوستان یکی از دوستام متولد 67 هست و تازه پیش گرفته اونم حضوری روزانه!!!...مشمولم هست...من یادمه اون سالی که پیش خوندم حد اکثر 1 سال وقت داشتم تموم کنم وگرنه باید میرفتم سربازی
شما ها دیدید پسر 67 ی تازه پیش گرفته باشه...واسم خیلی عجیبه.از خودشم میپرسم میگه 3 ساله دارم پیش میخونم...!!!بعدم کنکور قبول شده میخواد ثبت نام کنه...من که بهش گفتم نمیتونه...شما چی میگید؟
اگه یکی درست 4 تا ترم رفته باشه و هنوز ترم 5 که مهر هست رو ثبت نام نکرده باشه چی؟نقل قول:
اگه فقط 4 ترم باشه میشهنقل قول:
سلام. من متولد 31 شهريور 1370 هستم. سال 87 دانشگاه آزاد رشته مهندسي برق-الكترونيك قبول شدم. دو ترم در دانشگاه آزاد خوندم ولي راضي نبودم براي همين امروز رفتم انصراف دادم. ميخوام در كنكور سراسري سال 89 شركت كنم. آيا ميتونم اينكار رو بكنم يا اينكه بايد برم سربازي ؟؟
بعضي ها ميگن چهارماه فرصت دارم تا دفترچه اعزام به خدمت رو پركنم بعدش معلوم نيست چند وقت طول ميكشه كارت اعزامت بياد و اگه قبل كنكور باشه بايد بري. بعضي ها ميگن صبر كن فروردين 89 دفترچه رو پركن كه اون هم معلوم نيست كارت اعزامم كي مياد و اگه قبل كنكور باشه بازم بايد برم خدمت. بعضي ها هم ميگن كلا بي خيال دفترچه شو لازم نيست پرش كني اگه قبول بشي ميتوني بري دانشگاه. بعضي ها هم ميگن بايد برم و نميتونم كنكور بدم.
اگه لطف كنيد طبق آخرين قوانين يه توضيحي بديد خيلي خيلي ممنونتون ميشم. مرسي.