ای بابا مام که هر وقت اومدیم این مسعود و بهرام خطاب به هم تاپیک میدن
سوژه جدیدی نیست فقط میخواستم تولد محسن چاوشی عزیز رو تبریک بگم
:40:محسن جان تولدت مبارک:40:
Printable View
ای بابا مام که هر وقت اومدیم این مسعود و بهرام خطاب به هم تاپیک میدن
سوژه جدیدی نیست فقط میخواستم تولد محسن چاوشی عزیز رو تبریک بگم
:40:محسن جان تولدت مبارک:40:
سلام دوستان....
این دمو جدیده رو کجا میشه دانلود کنیم....
نقل قول:
به من گفتن دیگه شفاف سازی نکنم!
::: تـــــــولـــــدت مــــــبـــــــــارك :::
« اميدواريم بدبختي هات يه روز به پايان برسه !!! »
از اينترنت ميشه پيدا كرد...!نقل قول:
امروز (8 مرداد) روز تولد کسیه که صاحب اصلی این خونه و دلیل حضور من و شما دوستان در این فضای گرم و صمیمیه
کسی که تا به امروز هدیه های خوبی از رفیقا و نا رفیقا نگرفته ولی با وجود هوادارانی مثل شما
قول میده بغض نکنه
قول میده زخمایی که تا حالا به تنش نشوندن رو فراموش کنه
سخته ولی قول میده بخاطر ما طاقت بیاره و تا آخرش بمونه
هدیه های زمینی برای آدمای آسمونی ارزشی نداره پس از صمیم قلب برای مرد اول موسیقی پاپ ایران آرزوی موفقیت داریم.
تنها هدیه و تنها گامی که در برابر صدها گامی که محسن برای ما برداشته میتونیم برداریم اینه که تا زمان پخش البوم که هنوز نا مشخصه با دوری از حاشیه و جنجال و جلوگیری از پخش شایعات بستر مناسبی برای ورود آلبوم جدید به بازار موسیقی فراهم کنیم و بعد از پخش رسمی آلبوم برای حمایت از خواننده محبوبمون فقط و فقط نسخه های ارجینال آلبوم رو تهیه کنیم.
خیلی از دوستان علاقه دارن از وضعیت آلبوم با خبر بشن که باید خدمت این عزیزان بگم 7 تراک از آهنگهای آلبوم مجوز گرفته و متاسفانه 4 تراک اصلاحیه خورده و ممکنه به کل حذف بشه که امیدواریم به زودی و با همکاری و حسن نیت ارشاد این مشکل هم حل بشه.
متاسفانه برخی از سایتهای سودجو دوباره با شنیدن در راه بودن آلبوم جدید دست به شیطنت زدند و با پخش یک دموی چند ثانیه ای خودشون رو اسپانسر تبلیغاتی محسن معرفی کردن که این مطلب از طرف وبسایت رسمی هواداران تکذیب میشه.
این پروسه ی زمانی تا پخش آلبوم میتونه موقعیت خوبی برای استراحت فکری دست اندرکاران وبسایت باشه که نظرات مفید و انرژی بخش شما دوستان مثل همیشه مکمل این امر خواهد بود.
عضوی کوچک از خانواده بزرگ
هواداران محسن چاوشی
mcsong
در ضمن سايت Mcsong مطالبي از مجله اتفاق نو و هفته نامه اميدجوان در مورد محسن چاووشي منتشر كرده كه ميتونيد بريد ببينيد...من ميخوام برم بيرون ..وقت ندارم بزارم الان...
به زودي هديه ي تولد محسن چاوشي رو همينجا بهتون ميدم . پس منتظر باشيد
اينم هديه ي من به مناسبت تولد محسن چاوشي به تمام طرفدارهاش :
مصاحبه ي طنز با محسن چاوشي با همكاري معين
پارت اول حجم 2.67 mb
کد:http://www.4shared.com/file/20951704/46aeee49/Mosahebeh_1_.html
پارت دوم حجم 2.89 mb
با فرمت mp3کد:http://www.4shared.com/file/20952188/91f9fb36/Mosahebeh_2_.html
يكسال گذشت...برم بدانلودم بخنديم...نقل قول: