به جدید قدیم بودن سیم کارت ربطی نداره . به دوتا از سیم کارتای من یکیش قدیمی یکیش جدید این هدیه رو داده .
Printable View
به جدید قدیم بودن سیم کارت ربطی نداره . به دوتا از سیم کارتای من یکیش قدیمی یکیش جدید این هدیه رو داده .
بسته یک روزه اونم با این مدت کم میخام چیکار اخه؟؟؟ ایرانسل چرا اینجوری میکنه اخه؟؟؟نقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
عزیز پارامترهای سیگنال با ال تی واچ رو با انتن و بدون انتن با همراه یه عکس از موقعیت آنتن می توانید ارسال کنیدنقل قول:
به نظر سیگنال قبلی شما هم قوی بود و الا 30 مگ آپلود نمی گرفتید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
داستان باند چیه؟؟؟نقل قول:
مثلا 7 و 8 اینا چی هستن؟؟؟
یه توضیح میدین؟؟
sent from my tapatalk
اره احتمالا دکل شلوغ و خلوت میشده هی... . واگرنه احتمال زیاد انتن دهی زیاد بوده اولشم.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
فرکانس های مختلف رو باند میگن. معمولا هر فرکانسی یه محدودیت یوزر داره پس اپراتورا از دو یا چند تا فرکانس (باند استفاده میکنن). یا باهم میکس میکنن همزمان تا سرعت بره بالا (4g+). هر فرکانسی یه شماره بهش اختصاص دادن. به فرکانس ۱۸۰۰ میگن باند ۳. و به ۲۶۰۰ مگاهرتز میگن باند ۷. و ... . فعلا این دوتا داره روی fdd lte استفاده میشه(ارانسل و همراه اول و رایتل). البته فعلا رایتل تک بانده هست روی ۴جی.نقل قول:
ما بعد سه ماه یه سیم هدیه بلااستفاده داشتیم روشن کردیم دیدیم بسته صد گیگ فعال شده! زدیم یه فیلم دانلودشه چشتون روز بد نبینه سرعت دانلود به زور به 400KB/s میرسید با سیم اصلیم که بسته داشتم زدم راحت 2MB/s دانلود میداد خلاصه خواستم بگم دلتونو به این بسته ها خوش نکنین که حسابی از دماغتون درمیاره این ایرانسل!!! آخه وقتی قراره سرعتو محدود کنین چرا هدیه میدین!
ای خدا باور کنید از وقتی این مطلب دوستمون رو خوندم (گرچه احتمال اینکه اشتباهی هم شده باشه از طرف دوستمون هست)نمیدونم بگم دم ایرانسل گرم یا خاک بر سرش کنن اخه مگه کسی مجبورت کرده هدیه بدی ولی امکان استفاده رو بگیری اخه با کدوم منطق سازگاره من نمیدونمنقل قول:
اینجو مواقع از getbot استفاده کنید همراه کلیکر تعداد کانکشنو برسونین به 500 تا سرعت به ماکسیمم برسه من هر وقت اینکارو میکنم سرعت 2-3 برابر idm میشه :n02:نقل قول:
منم تست کردم سرعت از ۴۰۰ کیلو بالاتر نرفت این یعنی توهین به شعور کاربر یکی نیست به اینا بگه اخه چرا هدیه اونم یک روزه حجم بالا سرعت لاکپشتی که نشه استفاده کرد؟؟؟ هدفش چی بوده ایرانسل از این کار؟؟؟نقل قول:
وستان من تازه امدم توی منطقه میرداماد
اینجا چرا اینقدر سرعت پایین هست __ 4G ایرانسل و 3G ایرانسل به زور با کلی فشار و بدبختی 2-3 مگابیت سرعت داره___هرچی هم زنگ میزنم اعتراض میکنم میگن مشکل نداره یا نهایت یک پرونده باز میکنند و خودکار بعد چند روز پیامک میاد که مشکل حل شد!
سرعت همراه اول هم افتضاح هست چه نسل 4 چه نسل 3 به زور و کلی دعا....حدود 5مگابیت میشه
در حالی که مثلا همزمان توی قیطریه 44مگابیت سرعت دارم
کسی این منطقه مشکل من را دارد ی___ راهی داره درست بشه ؟
تست سرعت 4G در شهر لار استان فارس
سرور داخل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارج
از دیروز عصر سرعت واسه من بهترین حالت شده ۸ مگابیت از ۵۱ ، تهران کسی سرعتش افت کرده! یعنی نمیزارن مهر شکایت قبلی خشک بشه باید دوباره پیگیری کرد کاملا مشخصه عمدا این کارو میکنن، هر چند از نظر اونا این سرعت برای نسل ۴ خوبه!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
داداش مثلا از پشتیبانی زنگمیزنن میگن سرعتت چنده شما بگو ۵۶ کیلو اونا هم میگن این سرعت ایده عاله ما پهنای باند نمیفروشیم و هزار بهانه دیگه خودتو خسته نکن بی فایدس من ۱۴ ماه پیگیر بودم هر دفعه با توهینجواب میدادن اخر از مناطق مختلف شهر جمع شدیم هرکدوم تک نفره شکایت کردیم اینا دیدن مناطق مختلف ناراضی هستن پهنای باند زیاد کردننقل قول:
اینجا کسی گوشیش LTE CAT 12 هست با ایرانسل یه تست بزاره؟
تا دیروز خوب بود بعد ازاتمام پیگیری و شکایت زنگ زدن که اوکی بگیرن شکایت مربوط بود به ابان اخریش منم ترسیدم خرابش کنن جواب نهایی دادم که دیگه پیگیری نکنن بعدشم از ۱۹۵ پیامک اومد که پرونده بسته شد، این بار سومه که بعد از اتمام پیگیری سرعت میارن پایین کاملا عمدی تا کارشون تموم میشه تنظیمات برمیگردونن. یعنی همیشه باید در حالت شکایت باشم هیچ وقت جواب درست ندم. الان سرعت ۳ مگابیت هستش!نقل قول:
عاقا الان که متاسفانه حادثه پلاسکو اتفاق افتاده چرا سرعت نت پایین نمی یاد ؟ :n22:
الان خوب همه دارن فیل های حادثه رو می گیرن !
انوقت هفته قبل نت خوابید
البته خودم چوابشو می دونم
سلام بسته نامحدود شبانه فعال کنیم خودبخود از همون استفاده میکنه یا روشن خاموش میخواد ؟ :/
نیازی به روشن خاموش کردن نیست .نقل قول:
...نقل قول:
Sent from my SM-J500F
از کجات آوردی اینو؟ نیازی به خاموش روشن کردن نیست .نقل قول:
تهران محدوده چهار راه آیت
باند 3
باند 7
تک با قند شکن
جالبه سرعت تک کانکشن از مولتی کانکشن بیشتره!نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد E8372 مودم دانگل هواوی که وای فای هم داره چیه؟ آنتن دهیش چطوره؟ تو دیجی که خیلی تعریف میکنن
نسخه 4g رو میگم
اینو میگم
متأسفانه گزارشها از عدم عملکرد صحیح پلاس زیاده پیشنهاد می کنم برای تست تفاوت 4 جی و پلاس از دانلود منیجر استفاده کنید نه اسپید تستنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:نقل قول:برای بحث در مورد مودم به تایپیک خودش مراجعه کنید.نقل قول:
با سیمکارت اعتباری سرعت از۲۳بالاتر نمیره اونوقت با سیم داعمی سرعت ۴۶ مگ ؟؟؟ یکی میشه بگه چه خبره؟ با سیم اعتباری هر دقیقه پرش و با سیم داعمی اصلا پرش انتن نیست قضیه چیه؟؟؟
والا من فقط اعتباری دارم سرعتمم اومده رو ۳ مگابیت ، سیگنال هم خوبه مثل قبل اما سرعت محدود کردن در این حد، اگر سمکارتتون سالمه شاید شارژ کم داره دوستان میگن اگر شارژ نداشته باشه یا کم باشه ممکنه پرش داشته باشه.نقل قول:
سلام
سیمکارت 4g گرفتم ولی پنج روزه هنوز فعال نشده... همش میگن 24 ساعت دیگه .... دروغ میگن .
چکار کنم؟
مال همه همینطوری هستش یا نه؟
من صبح سیم کارت رو گرفتم بعد ظهر فعال شدنقل قول:
شما زنگ بزن ۷۰۰ ببیند چی میگن
من رفتم نمایندگی تعویض کنم سیم رو بعد یک دقیقه فعال شد شما احتمالا رفتین امور مشترکین یا همون دفتر پیشخان دولت اونجا هزارسال طول میکشه سیم فعال بشهنقل قول:
3g ایرانسل
(بروجرد_میدان ایت ا...بروجردی)
URL=http://uupload.ir/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
700 زنگ میزنم میگه سی نفر پشت خطن منتظر باش ... بعدش میگه بیخیال شو منتظر نباش خودم بهت زنگ میزنم!نقل قول:
اره دقیقا رفتم دفتر پیشخوان .... نمیدونستم اینجوریه .... حالا چکار کنم؟نقل قول:
یکی دیگه برم بگیرم؟
نه چرا یکی دیگه بگیری همینو ببر همون دفتر پیشخوانی که خریدی واست فعالش کنن منم بندر از ی دفتر پیشخوان گرفتم بعد یک روز دیدم فعال نشد رفتم ی پیشخوان دیگه گفت جایی تحویل دادی فعال کنن گفتم نه مدارکمو دادم بعد بیست دیقه فعال شدنقل قول:
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
از من که محدودیت سرعت نداشت! با سرعت 1/300 مگابایت دانلود میکردم که خب همیشه تو منطقه ما سرعت همینه!نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
هنوز ایرانسل سومین فرکانسشو دریافت نکرده بترکونه بتونه همین CAT 6 رو ارتفا بده که حدود 15 مگاهرتز دیگه جا داره .
من چند بار به دوستان اینجا اطلاع دادم که بهتره حضوری تشریف ببرن برای تهیه سیمکارت از نمایندگی ها. به صورت آنلاین فقط کار سخت میشه . بنده خودم 2 ماه درگیر بودم واسه همین سیمکارت که در آخر رفتم نمایندگی یک روزه کارم رو راه انداخت. به نظرمن شما حضوری برید اونجا . اونها دسترسی دارن بهتون میگن وضعیت سیمکارتتون در چه حالتی هستنقل قول:
سلام
بسته شبانه با بسته ماهانه تداخلی نداره؟اتومات شبانه رو استفاده میکنه؟!
در صورت فعال بودن بسته شبانه از ساعت 2تا 8 از بسته شبانه استفاده میکنهنقل قول:
رفقا معنى و مفهموم اينا ب طور تخصصى چي هس؟ مثلا.. Rsrp-rsqr