خب فرض کن، شبانه من اسمی نباشه و فری باشه، ولی وقتی روی 2 مگ یا 3 مگ بسته شده!؟ مگه میشه روی 5 مگ ببندنش با اکانت 2 مگ!؟نقل قول:
اینو میخوام بدونم چطور انجام بدیم
Printable View
خب فرض کن، شبانه من اسمی نباشه و فری باشه، ولی وقتی روی 2 مگ یا 3 مگ بسته شده!؟ مگه میشه روی 5 مگ ببندنش با اکانت 2 مگ!؟نقل قول:
اینو میخوام بدونم چطور انجام بدیم
وقتی رو 5 مگ نمیبندن! چه فرقی داره اسمی بشه یا نشه ؟
چیکار میشه کرد که رو 5 مگ ببندن ( اسمی شدن یا نشدنش مطرح نیست )
مخابرات پشتیبانیش خیلی ضعیفه به هیچ عنوان واست 10 مگ نمیبنده مگر اینکه سرویس 10 یا 5 مگ بخرینقل قول:
منظورم این بود که وقتی شبانه سرعتت اسمی میشه و 260 تا بیشتر نمیده پس دان استریم 10 مگ هم داشته باشی ارزشی نداره
فقط سرعت روزانت زیاد میشه که اونم ارزش خیلی کمی داره از نظر من
من دان استریم برام مهمه فعلا! اینو چطور بگم زیاد کنن؟نقل قول:
شب زنگ بزن 2020بگو واست ببرن بالا اگه نبرد مجبوری 10مگ بگیری که بالا ببرننقل قول:
فرشاد چرا یکی در میون جواب کامنت هام رو میدی برادر ؟؟؟ :n27::n28: سوال کردی تخلیه کردی ؟ جواب آره هست ! الان از پرتک که نمیشه ثبت نام کرد میگه شماره تلفن یک بار ثبت نام شده و فلان ... ! باید چه کار کنم ؟؟؟ :n13::n27:
نقل قول:
باید حضوری ثبت نام کنی
سلام
ایا دانلود شبانه رایگان حذف شده؟
تست میکنمنقل قول:
الان بعضی مواقع فریه، اگه ده مگ بگیرم، بعد بسوزونم، روی 10 میمونه؟ یا 5 یا همون 2؟
من مشکل سرعت ندارم
2 مگ 8 گیگ ترافیک مخابرات
سرعت همیشه تا 400 -500 میره ولی مشکل تایم اوت دارم
هیچ راهی نداره ؟
تایم اوت 50 تا 80 درصد :n28:
برای lol به تایم اوت زیر 5 درصد نیاز دارم
خب دیگه خوشی ها تمام شد و دوباره ibsراه افتاد
دوستان جریان این گروه ها چیه؟
منم همین مشکل رو دارم زنگ زدم 2020 میگه 20 مین خاموش بزار بعد روشن کن همین !نقل قول:
بچه ها من سرعتم روی 10 مگ بسته شده، یعنی همون که اسیاتک گذاشته بود، ولی سرعت 2 مگ خریدم، تو رو نهایت 400ک میده، تو شب 250-350ک
چرا برای من 10 مگ نمیده؟ پرش لینک و نویز هم ندارم
سلام دوست عزیزنقل قول:
من به توصیه شما در منطقه گلستان وایرلس دانش ارتباط گرفتم. اما اصلا خوب نیست. پینگ ها را ببین: دوستان دیگه به نظرتون چکار کنم؟ برم به راصد بهتره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس گرفتم 2020، پیچوندن، گفت دست ما نیست DS رو دستکای کنیم، بستگی به خطتون داره :n02: حتما خطتون نمیکشه که اینطوره
ولی یادداشت میکنم به همکارای شیفت صبح اطلاع میدم اونا دسترسی شون به بعضی چیزا بهتره :n38:
صبح زنگ بزننقل قول:
این چرا اینجوریه؟من 2 گیگ شارژ کردم 2.25 گیگ رو ذخیره کرده 1 گیگ رو آورده چجور میشه ترافیک رزرو رو استفاده کرد؟
ناشکری مکن پسر[emoji52]نقل قول:
دومگ گرفتی دو مگ هس دیگه
سرعت فقط به اینا نیست که
شاید SNR پایین باشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
کم توقع نباش برادرنقل قول:
حق داره سرعت بالا بخواد همه جای دنیا این سرعتها واسشون خاطره هست اینجا واسه ملت شده آرزو :n16:
آغا من یه سوال داشتم . الان من مدتیه تایم اوت توی پینگ هام خیلی زیاده شده ولی دوستم همین نت ای دی اس ال مخابرات داره دوتامون هم از یه جا نت میگیرم ولی واسه اون تایم اوت نداره . میخواستم بدونم امکانش هست به خاطر این باشه که اون نتش ۵۱۲ ولی ماله من ۲ مگا بایته؟ امکان داره با تغییر تعرفه درست بشه این وضعیت بخواد دیگه به مرز جنون رسیدم ۸۰٪ پکت لاست دارم.
خب رنج ایپیت چیه !؟ اصلا این مال مخابراته ؟!نقل قول:
در ضمن شما ساعت 4 صبح پینگ گرقتی منم اون موقع پینگ 130 هست اما طول روز بالا 250 با تایم اوت شدید
ping tehran.ir -t چنده ؟!
اتقاقا منم همین فکر رو میکنم ماه پیش 1 مگ بودم سرعت دانلود 400 تا 500 میداد بعد 2 مگ کردم سرعت دانلود همون موند فقط تایم اوت اضافه شد حالا این ماه 512 تمدید میکنم !نقل قول:
سلام دوستان بهتره به تنظمیات مودم برید و ببنید SNR MARGIN دانلودتون چقدره اگر عددش حول و حوش 6 بود احتمال زیاد به خاطر وجود نویزه حالا یا سعی کنید نویزو برطرف کنید یا پهنای باندتون کم بگیرید چون هر وقت پهنای باندتونو زیاد بگیرید عدد SNR هم کم میشه و اگر مقدارش از 6 کمتر بشه قطع و وصلی خواهید داشتنقل قول:
با تشکر
من که فطع و وصلی ندارم . تایم اوت دارم چه طور تا 1 ماه پیش نداشتم اما الان دارم !نقل قول:
چون اسیاتک جمع کرد کار براش ریختن مخابرات
SNR من 17 هست
ipجدید اضاف کردن به گروهمون 2.185.3x هم اضافه شد الان تقریبا همه 2.185 ها برام میان بجز 2.185.8x و 2.185.7x و 2.185.6x فقط ااینا برام نمیان
نقل قول:
من که همون روزی که سوال کردین گفتم راصد بگیرین بهترین پینگ رو توی خوزستان راصد میده شک نکنید
تماس گرفتم 2020، گفتن شما روی 3 مگ قفل هست اکانتتون نمیتونیم بهش دست بزنیم،کلی هم توجیه کرد :n24:
دیگه نمیدونست ما خودمون ختم روزگاریم :n34::n33:
پ.ن: خواستم بگم چطور بعضی دوستان اکانتشون رو 10 مگ یا 5 مگ بسته اس، با اینکه 2 مگ یا حتی 512 یا 1 مگ خریدن دلم نیومد :n28:
منم روز اول که خریدم خطم روی 10 مگ بود ، ولی یه بار برای جریان قطع و وصلی های مکرر زنگ زدم بهشون و بعد از اون خطم روی 2048 فیکس شد ( اینم بگم که حتی اون مشکلمم حل نشد :n27:)نقل قول:
میزان پاکت لاست این شرکت افتضاحه ! حتی اگر پینگت 120 هم باشه تایم اوت خالصه ! چرا وقتی اینطور باهاتون برخورد می کنن میمونید توی این شرکت ؟؟؟ این همه ISP !!! من 2 ماه پیش تخلیه کردم و راضی هستم ! :n01:
سرویس ها 5 مگ و 10 مگ هنوز شبانه رایگان ندارن :n13:
جدیدا سرویس های 5 مگ و 10 مگ هم اومده تو سامانه پرتاک قبلا بیش تر از 2 مگ نمی اومد.
من مشکلی با دانلود ندارم سرعتم اصلا اسمی نمیشه ؛ مشکلم با پینگ هست به زور سایت ها را باز می کنم
با سرویس 2 مگ دهنم سرویس میشه تا یه سایت یا انجمن رو بالا بیارم
ترافیک رزرو چی هست؟من 2.85 گیگ ترافیک رزرو دارم.
سلام
آسیاتک چطوره؟؟؟
پینگ؟؟ سرعت؟؟
می ارزه تخلیه کنم برم آسیتک؟؟
الان مخابرات دارم(پاس ماناماد).
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
اسیاتک پینگش بهتره اما سرعت پیج باز کردنش کمتر از مخابراته قطع و وصلی هم داره فقط سرعت دانلودش خوبه وگرنه تک کانکشنش بدرد نمیخورهنقل قول:
برای تخلیه باید کجا برم ؟
سلام دوست من،شما ممکنه در یک دوره ترافیکتان تمام شود وقادر به شارژ نباشید در نتیجه از ترافیک رزرو میتوانید استفاده کنیدنقل قول:
موفق باشید
از همون شرکتی که اینترنت گرفتیدنقل قول:
بدبختانه رعد و برق زد، کارت شبکه و آمپلیفایر دوست داشتنی اسپیکرم به فنا رفت!
با لپتاپ دوستم تست کردم پورت های لن مودم سالمن
به نظرتون با توجه به سرعت و ... ADSL فعلی
و البته سیستمم که ویندوز 10 روش نصبه، کارت های شبکه ی فله ای قدیم روش نصب میشه؟ یا اینکه کارت جدید بگیرم!؟ چیزی داریم کمبو باشه یعنی هم وایرلس و هم پورت لن داشته باشه؟
کلا چی پیشنهاد میدین؟
سرعت با گوشی که وصل شدم خیلی پایین تر از سرعت اتصال مستقیم با پورت لنه
درود
الان دانلود رایگان دقیقا از کی شروع میشه؟