امشب هم سرعت من از حدود ساعت 3 عالی شد
Printable View
امشب هم سرعت من از حدود ساعت 3 عالی شد
شماها مگه کجا هستین؟(شهر)
اخه واسه من از ساعت یک بالای 260 هست.
تا الان هم دو گیگ و خورده ای دان کردم.
----------------------------------------------------------------
میدونم اینجا جاش نیست ولی کسی wmv پلیر برای نوکیا سراغ داره؟
بر پدرشون لعنت برای من که(در مشهد هستم ) سرعت صفر هست یک صفحه رو برای من به زور باز می کنه
سرعتم شده عین دایل اپ
با توجه به این که بیشتر از 1 ساعت هم مشغول وبگردی بودم
اندازه یه دیویدی دانلود کردم که الان هم دانلود ها رو دارم رایت میکنم رو دیویدی :31:
شاتل فعلا دوست دارم :40:
نقل قول:نقل قول:
با این حساب نتیجه میگیریم که 512 گرفتن از شاتل پول دور ریختن چون 128 همون سرعتو داره تازه 5000 تومن ارزونتره!
راست میگه برای منم شب و روز فرقی نمیکنه همون 260kb/s میده.نقل قول:
خدا خیرشون بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شما از ساعت 3 خودش خود به خود درست ميشه؟چون من بايد حتما مودم رو ريست كنم تا ip عوض بشه و با سرعت بالا دانلود كنه وگرنه با همون 15 دانلود ميكنه.
بعد الان كه دو ساعت اول رو محدود ميكنن و از 3 به بعدخوب ميشه اگه بازم هر شب دانلود كنيم محدود ميشيم يا نه؟
نميدونم گوشيت چه مدل از نوكياست ولي مخصوص ورژن گوشيت برنامه CorePlayer رو دانلود كن. همه نوع فرمت صوتي و تصويري رو با كيفيت عالي پخش ميكنه.نقل قول:
این رو که خودشون محدود کردن و بهش شک نکن بهترین جوابش این میشه که سرویس شما اشتراکیهنقل قول:
برای اینکه محدود سرعت رو میشه باهاش دور زد به احتمال زیاد محدودش کردند.نقل قول:
برای من که محدود نیست.اصلا من فقط شبا با وی پی ان میتونم با سرعت واقعیم دانلود کنم.بدون وی پی ان که به 10 هم نمیرسه سرعتنقل قول:
بعد از 10 روز حضوری رفتم نمایندگی شاتل گفتم چرا سرویسم وصل نشده دیدم شمارمو زد گفت خط شما یه مشکل داره گفتم چیه او گفت:
از نظر مخابرات خط شما مشکل SPN یه همچین چیزی داره برو 3 روز دیگه بیا اگر جوابش منفی بود که پولتو میدم اگرم مثبت وصل میشه
خوب این یعنی چی بعد ده روز انتظار
دوستان کمک کنند این اس پی ان چی هست و اگه مشکلم حل نشه باید دیال آپ فقط استفاده کنم
اينا چقدر گيجن كه نميدونن از 1 تا 7 رايگانه نه از 1 تا 8 :13:
اين قانون1 به 10 چيه كه اينا هي ميگن؟ از خودشون در اوردن يا واقعا سازمان تنظیم مقررات گذاشته؟نقل قول:
مشترک گرامی جناب ...
با سلام
احتراماً به استحضار می رساند ، به دلیل Share بودن سرویس ADSL در زمان رایگان شبانه 1 شب تا 8 صبح و با توجه به قانون سازمان تنظیم مقررات مبنی بر 1 به 10 بودن میزان Share سرویس، ممکن است سرعت سرویس شما در ساعات ذکر شده به یک دهم کاهش یابد. در صورت ادامه یافتن این مورد ، میزان میزان دانلود خود را در این ساعات کاهش دهید تا وضعیت دانلود شما در این ساعات بهبود یابد.
در صورت برطرف نشدن مشکل از طریق روشهای زیر با پشتیبانی فنی شاتل در تماس باشید :
1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
با سپاس
مجید جلابی
کارشناس ارشد پشتیبانی فنی
شاتل
تلفن: ۲۳۰۸۹
پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت:کد:www.shatel.ir
دوستان من با اکو 512 دیشب فقط 684 مگ دانلود کردم,من فقط این مشکل رو دارم یا دیگران هم دارن؟
این در حالیه که قبلاً 1.2 گیگ میگرفتم.
BEEP BEEPING shatel
سلامنقل قول:
1 به 10 ضریب اشتراک شما است یعنی پورت شما رو به 9 نفر دیگه هم میدهند.
دوستان اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشمنقل قول:
اکو 1 سرعتش 1mb اکو 2 2mbنقل قول:
شبا اگه محدود بشن میان حدود 128
من خودم شخصآ دو 2 ماه تقریبآ 7 روز محدود نبودم و دانلود درست بود
128 اگه محدود نباشه 500 mb میده
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
منم اینکارو میکردم ولی حالا دیگه با هرچیزی که باشم محدودهنقل قول:
این توجیح بی برنامگی و بی مسئولیتیشونهنقل قول:
البته هنوز زیاد دیر نشده معمولا تا 2 هفته طول می کشه
وقتی من از صبا به شاتل تغییر دادم 1 ماه طول کشید تا وصل بشه
تا 3 روز دیگه وصل میشی
ولی از من می شنوی هر روز زنگ بزن تا بیشتر از این پشت گوش نندازن
خوش به حالتنقل قول:
من با 512 چند شبه دارم با سرعت 14 مي گيرم
كار بر عكس شده
به جاياينكه شركت بياد خودش را با نياز مشتري وفق بده
مشتري بايد به خاطر كم كاري اينها ،سرعت نامطلوب تري بگيره !!!
حالا دوستان این spn چی هست، یعنی مطمئمن بشم وصل میشه یا نه؟
احتمالا منظورشون pcm یا pgs بوده.نقل قول:
من با 2مگ سرعت دانلودم 20 است خیلی شاتل عالیه :31:نقل قول:
اگه میدونستم اینقدر شاتل خوبه از بچگی مرفتم از شانل اکو 2مگ میگرفتم :27:
منم اکو 2 مگ دارم ولی نهایت سرعتم دانلودم تو ساعات رایگان نهایتا 30هست
128 اگه محدود نشه شبي 1 گيگ ميده:20:نقل قول:
منم شبی حدود یک گیگ می گرفتم،کمتر !اما یهو از ساعت 1 تا 3 ام اومد پایین دیگه ولی بعدش سرعت رو خداروشکر انقدر می برن بالا -در حد 512 -که تا 800 دانلود می کنه!نقل قول:
سلام
واسه اینکه وی p ان وصل نمیشه زنگ بزنم بگم درسش میکنن؟
به کجا زنگ بزنی؟نقل قول:
عزیزم ویپی ان غیر مجازه . زنگ بزنی یعنی خودت به یک جرم اعتراف کردی
با اینکه به شاتل مربوطه اما واسه اینکه پستت پاک نشه دو تا شاتل این ور اون ورش می نوشتی
استفاده از v p n منع قانونی داره چطوری می خواهید تقاضا کنید درستش کنند؟نقل قول:
دوستان گل یه سوالی داشتم . من دورم 22 تمام میشه . الان سرویس اکو 128 دارم . شنبه میخوام برم تغییر بدم به آرت هوم . حالا میخواستم ببینم همون شنبه که درخواست تغییر سرویس میدم دورم شروع میشه یا سرویس جدید از 22 برام شروع میشه ؟ :40:
اصلا مشکل از طرف شاتل نیست که بخوای زنگ بزنینقل قول:
حالا این PCM چی هست؟همینو گفت؟نقل قول:
احتمالش هست خطم همین مشکلو داشته باشه
سلامنقل قول:
به طور خلاصه یعنی مخابرات میاد و 1 خط رو به 4 خط تقسیم میکنه و شما نمیتوانید روی این خط ADSL بگیرید ولی بهتره برید مخابرات و بپرسید که ممکنه خط شما رو از PCM در بیاورند یا نه که فکر نکنم این کار رو بکنند ولی اگر هم بخواهند این کار را بکنند کلی باید بدوید دنبالش.
شانس نداریم دیگهنقل قول:
امرن دیگه من برم دنبالش همین جوری 10 روزه الافم وقتی میگم 10 روز چون هرروز من با دیال آپ روزی 3 ساعت آنلاین میشم و هزینش خیلی سنگین میشه واسه همین دنبال ای دی اس ال بودم
البته نماینده شاتل گفت مثبت منفی داره حالا سه روز دیگه برم خبر مرگشون ببینم چی کار کردند
حالا یه سوال بر فرض درست نشد ای pcm اونوقت من به غیر از دیال آپ نمیتونم از سرویس دیگری استفاده کنم مثل وایرلسی وایمکسی....اوناهم همین مشکلو دارن؟
سلامنقل قول:
ان شا الله که خط شما PCM نیست و مشکلی براتون پیش نیاد ولی اگر PCM بود بهتره ADSL رو بی خیال بشی چون خیلی خیلی سخته بخوای خط رو از PCM در بیاری و تقریباً غیر ممکنه.
برای وایرلس و وایکمس چون ربطی به خط تلفن ندارند هیچ مشکلی ندارید اگر تو منطقه شما پوشش داشته باشند.
من سرویس 128 دارم ولی سرعتم حدودا 27 نهایت 30 در صورتی که دوستانم 50 به بالاست دوتامونم از شاتل میگیریم.
کسی دلیلشو میدونه به ما بگه ممنون میشیم.
سلامنقل قول:
سرعت اون هارو بالاتر ست کرده دلیلش هم میتونه این ها باشه :
شاتل تو منطقه مخابراتی شما پهنای باند کمتری داره و نمیتونه سرعت بالاتر از سرعت فعلی رو بده.
منطقه شما جز مناطق پرتعداد است.
دلش نمیخواد سرعت بالا بده.
مرکز شما مشکل دارد.
و چند دلیل دیگه از جمله سیم کشی ساختمان شما قدیمی است و شما نمیتوانید از نهایت پهنای باندتان استفاده کنید، ایجاد نویز روی خط.
شما بهتر است از پنل مودم از قسمت اطلاعات، جایی که Down Stream مودم رو نوشته عکس بگیرید تا ببینم سرعت شما روی چند ست شده است.
اگه نشه شبی 1200 میده من سرعت رو گفتم اشتباه به جای Kb 500گفتم 500 mbنقل قول:
نه وی پیی ان که یه روش اتصال امن راه دورهنقل قول:
خیلی از شرکتها برای اتصال سرورهایی که با هم فاصله دارن از اون استفاده می کنند
حالا اینجا برای چیزای دیگم استفاده میشه دلیل نمیشه که غیر مجاز باشه
زنگ بزن بگو شاتل باید درست کنه
البته ممکنه بگن مشکل از ما نیست
شما میدونی کانفیگش رو درست انجام دادی؟
سلامنقل قول:
شاتل خودش هم --- میفروشه اما نه بخاطر رفع فیلتر فقط برای اتصال امن و انتقال داده ها با امنیت بیشتر و هیچ سایت فیلتری را باز نمی کند اما --- هایی که اکثراً استفاده می کنند از سرور های خارجی هست که فیلتر رو هم میشود باهاش کنار زد و این --- غیر مجاز است پس نمیتوان زنگ زد به شاتل و گفت که درستش کنید. ممکنه شاتل پورت هاش رو بسته باشه.
نه ربطی به اینکه چون فیلتر رو هم باز میکنه ندارهنقل قول:
مثله اینکه بگن پورت مسنجر رو ببندن چون بعضیا کارای دیگه میکنن توش و غیره مجازه
ممکن مشترک بخواد با وی پیی ان کار کنه حق ندارن بدون اجازه ببندن
ولی من فکر می کنم این دوستمون خودش یه جارو اشتباه میکنه شاید
کسی به سرورش v p n نمیزنه تا کاری رو انجام بده معمولا با ssh یا Remote desktop و vnc به سرورها وصل میشند.نقل قول:
همینطور که می بینید پورت Skype بسته هست و در مورد بقیه چیزها هم هر وقت خودشون خواستند محدود می کنند و شما نمی تونید کاری بکنید.
نقل قول:محتوای مخفی: چیست؟ PCM
می تونید از Edge هم استفاده کنید که هزینش کمتر از دایا آپ میشه.نقل قول: