چرا WD element را بهشون معرفی نکردین؟تفاوتش با سیگیت و ultra WD چیه؟
Printable View
چرا WD element را بهشون معرفی نکردین؟تفاوتش با سیگیت و ultra WD چیه؟
چند روزی هست که یک سیلیکون پاور A80 خریداری کردم
سرعتش بد نیست با usb3 در ویندوز 8 سرعت انتقال پوشه های حجیم حدود 70 تا 80 متغیره
یک فایل Activate Warranty داره کسی میدونه به چه کاری میاد ؟
در مورد سوال آخر برای product registration در سایت اصلی Silicon Power جهت lifetime warranty هست که فکر نمیکنم برای کاربران ایرانی کاربردی داشته باشد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من امروز عصر رفتم که هارد Seagate Backup plus Slim 1T بخرم. فروشنده به من Seagate Backup plus 1T به قیمت تومان240نشونم داد و گفت همین Seagate Backup plus Slim 1T هست ولی روی جعبش اصلا تایپ نکرده بود چه حروف بزرگ و چه کوچک ( Slim) و بدون اینگه بهشم بگم خودش گفت این هارد روی بعضی از گیردنده های دیجیتالی کار نمی کند ولی توی لپتاپ وکامپیوتر کار میکنه و من رفتم مغازه دیگه اونهم یه هارد 1TSeagate Backup plus نشونم داد ولی این یکی پشتش به صورت برچسب زده بود:
Seagate Backup plus Slim 1T من با اینگه خیلی دوست داشتم بخرم .دندون رو جیگر گذاشتم بیام با شما استادان عزیز مشورت کنم ببینم همین هارد را بخرم ؟ و لطفا یک عکس از پشت وروی جعبه این هارد بزاریت تا من خیالم راحت بشه همین هارد هست تا بگیرمش.
روی جعبه هارد اکسترنال مدل نامبر نوشته میشه . برای مدل یکترابایتی Seagate Backup plus Slim و برای Region EMEA (که در ایران فراوانتر هست) مدل نامبرها به شکل زیر هست . اگر این مدل نامبر نوشته شده روی جعبه ، مثل موارد گفته شده هست پس مدل درستی انتخاب میکنید .نقل قول:
مشکی : STDR1000200
قرمز : STDR1000203
سفید : STDR1000201
آبی : STDR1000202
شکل جعبه ها ممکنه کمی متفاوت باشه مثل مدلهای WD my passport ultra که سابقاً جعبه سفید رنگ داشتند ولی بعداً با جعبه آبی رنگ وارد بازار شدند. توصیه میکنم با گارانتی معتبر انتخاب کنید .
یعنی روی جعبش چه بزرگ و چه کوچیک ننوشته Slim اشکال نداره؟ و گارانتی معتبر مثلا کدوم شرکتهاست؟
ظاهراً روي مدلهاي يكترابايت پرتابل كلمه Slim نوشته نشده ولي براي اطمينان مدل نامبر نوشته شده روي جعبه كفايت ميكند . ميتونيد با گارانتي سـازگـار انتخاب كنيد .نقل قول:
جعبه سفیدهای WD my passport Ultra یک کیف پارچه ای دارد که در جعبه های آبی نیست.نقل قول:
آقا عطا سوال پرسیدیم،میشه بگید تفاوت element با my passportچیه؟نقل قول:
به لينك زير مراجعه كنيد . تفاوت ايندو مدل بطور كلي و در قالب يك جدول گفته شده .نقل قول:
نداشتن تنوع رنگ ، نداشتن هيچ نرم افزاري جهت بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك ، نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري از خصوصيات مدلهاي WD Elements هست .