من نفهمیدمنقل قول:
الان شما ناراحتی یعنی که 128 داری ولی سرعته دان شما 223کیلو هستش
ما که 256 داریم سرعتمون 190 هستش داریم بد جور حال میکنیم که
Printable View
من نفهمیدمنقل قول:
الان شما ناراحتی یعنی که 128 داری ولی سرعته دان شما 223کیلو هستش
ما که 256 داریم سرعتمون 190 هستش داریم بد جور حال میکنیم که
نه داداش ناراحت چرا باشم . اینکه به راحتی پارس گاف میده رو کانفیگ و من یه اکانت میگیرم به عنوان 128 و با 2 مگ دانلود میکنم اتفاقا خیلی هم لذت داره .
یه سوال
شما مودمتونو روی حالت PPPPoE گانفیگ میکنید یا Bridge ؟
من تاحالا روی حالت pppoe بود ولی یه جورایی داره شک ورم میداره این حالت واسه ما که به IDM حالی کردیم سر ساعت خاصی سیستم خاموش بشه یه جورایی جور در نمیاد.میخوام وقتی سیستم خاموش میشه اینترنتم هم dc بشه که خیالم راحت باشه ارتباط اینترنت با isp قبل از ساعت 7 کاملا قطع میشه
نظر شما چیه؟
عجب آدم خوش شانسی هستی پس رفیق :31:نقل قول:
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
شما bridge بکنی بهتره.چون دیگه خیالت راحته که سر زمان مورد نظر کل ارتباط قطع میشه.منم اول ppoe بودم که یه دفه ازم حجمم کم شد به دلیل سهل انگاری در خاموش کردن مودم،کردمش bridge :8:نقل قول:
اون حرکتت رو نگفتی چیه؟:46:نقل قول:
پس برای شما هم 256 رو روی 190 بستننقل قول:
چون برای من هم همین مقدار هست البته در در تمامی ساعات و در ساعات اولیه دانلود رایگان سرعت خیلی پایینه
رو تنظیمات مودم اینجور نوشته بود اما در صفحه شخصی پارس آنلاینم نوشته :نقل قول:
سرعت دریافت : 256( (Up to 1530)
سرعت ارسال : 256 kbps
واسه شارژ آنلاین ، همون لحظه واسه من شارژ شد . هیچ مشکلی هم نداشتم .
--------------------------
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] L
من خودم با حالت pppoe دانلود شبانه میزارمنقل قول:
بعدشم هر وقت بیدار شدم (8تا10) که بیدار شدم مودم رو خاموش میکنم
هیچی هم کم نمیکنه
مثال دیشب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 11 مگ هم برای قبل 1 بوده
برا من تو طول شب تقریباً همون 180 تا 190 هست ولی بعضی موقعا دیدم که ساعت 6تا 7 رو 230 تا هم میرهنقل قول:
اینجا همه میان میگن سرعت دانلود ما اینقدره ، اونقدره ولی نمیگن چه سرویسی گرفتن.خوب اینجوری که نمیشه قضاوت کرد سرعت خوبه یا بده.
سلام من که اصلا راضی نیستم 256 دارم سرعت 180کیلو بایت در صورتی که قبلا 240بوده و شبا قبلا 140بوده الان 40 شده و سرویسم GP1-9x1 دوازده ماهه