روی قبض تلفن نوشته شدهنقل قول:
Printable View
روی قبض تلفن نوشته شدهنقل قول:
مشکل اینجاست که قبض ندارم.برای دریافت قبض از مخابرات مدرکی چیزی میخواد ؟؟
بری دفتر خدماتی میتونی بگیری. 500 تومن هم ازت میگیرن. من که یبار میخاستم بگیرم مدرکی چیزی نخاستن فقط گفتن شماره تلفنو بگو +500 تومن. یه بار هم خواستم از پشتیبانی شماره توضیع رو بگیرم دیدم طرف اصلآ نمیدونه شماره توضیع چیه بی خیالش شدم!!!نقل قول:
من همین الان به صورت اینترنتی 3 ماه بهاره ثبت نام کردم... هیچ کاری نداره و الکی خودتون را الاف رفتن به مخابرات نکنید در قسمت رزو با شماره ملی ( همینی که تو پنل زرین ثبت شده) و شماره مشتری ( اون هم تو پنل هست اون بالا صفحه) وارد بشوید و طرح مورد نظر را انتخاب وکنید و بعد شماره تلفن ثابت با کد بدون صفر با شماره توزیع ( روی قبض زده) بزنید بعد فقط گزینه پرداخت آنلاین وجود که انتخاب می کنید و بعد یوزر جدید که خودش اتوماتیک میده و پسورد جدید را باید خودتان بنوسید و گزینه فعال سازی را که بزنید و پرداخت اینترنتی که کنید دیگه در پنل فعلی شما طرح جدید زیر زرین ثبت میشه و فقط فعال نیست که من زنگ زدم 2020 گفت تا یک هفته دیگه فعال میشه... من 3 ماهه سفارش دادم که در پنل امکان تمدید هم وجود داره..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فعال شد یه امار از دانلود روزانه و شبانه بده که چقدر هست و همچنی اپ استریم و داون استریم خطت
احتمالا منم همین بدون مودم رو فعال کنم
راستی چطوری پرداخت کردی؟ چون اینجور که نوشته بودن باید قبلش هزینه رو پرداخت کنی و دیگه این طرح روی قبض نمیاد
پرداخت انلاین گذاشته بودن؟
بله اصلا فقط پرداخت آنلاین داره و اگر پرداخت آنلاین نکنی نمی تونی ثبت نامت را کامل کنی..ولی نکته ای هست اینکه این طرح همین طور که از اسمش پیداست اعتباری هست و مثل طرح های دیگه از جمله زرین دیگه نمیشه خرید حجم بصورت یک تا سه گیگ کرد و هر وقت اعتبارت تمام شدن باید از نو یک دوره خریداری کنی که حداقلش اینکه یک دوره یکماه با 4 گیگ باید بخری..( مثل شارژ کردن سیم کارت اعتباری) ولی خوبی که داره دیگه شارژ اتوماتیک و خودکار و از این شعر ورهای طرح زرین را نداره..این طرح به نظر بیشتر به درد افرادی می خوره که هم زمان از زرین به عنوان اینترنت وب گردی و غیر دانلودی استفاده کنند و و طرح اعتباری برای دانلود شبانه و اون حجم روزانه طرح اعتباری هم بگذارند برای اون یک درصدی که شب ها با دانلود از حجم روزانشون کم میکنه...نقل قول:
و در مورد سرعت ها هم هر موقع وصل شد به دوستان اطلاع رسانی می کنم...
به نظرم اصلا به صرفه نیست .......
من اینا رومتوجه نشدم :نقل قول:
-یعنی الان هم زرین داری هم طرح رو؟ نمیشه یکیش باشه؟
-اگر سه ماهه بگیریم بعد سه ماه طرح رو برداشته باشن چه باید کرد؟
- قضیه ترافیک چجوریه؟ اگر سه ماهه بگیریم و تو ماه اول همش تمام بشه نمیشه یک گیگ خرید؟
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
ببخشید دوستان من همون طرح نوروزی پارسالو که شبانه رایگان داشت به صورت حضوری رفتم تمدید کردم . می خواستم بدونم شبانه رایگان این طرح طبق روال گذشته در جریانه یا تغییر کرده ؟
طرح هایی که تمدید میشوند طبق همان شرایط و قوانین موجود قرارداد اولیه است و هیچ تغییری در آن ایجاد نمیشود...نقل قول: