تبریک پینگت خوبه......
Printable View
تبریک پینگت خوبه......
سلام، من الان بیش از یک ساله که مشترک ماتریکسم و موردی که شما گفتین رو برخورد نکردم.
به همین خاطر الان هم بعد از مدتی یه تست سرعت گرفتم که اینجا میگذارم واسه رفرنس.
راستی دقت کردین از سایت شاتل تست گرفتین نه یه پروایدر ثانویه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی میکنم یه تست هم شب بگیرم بگذارم اینجا
نقل قول:
سلام دوستان اسیاتکی
سرعت 128 نامحدود طلايي چند هست؟ روز و شب ؟
سرعت 512 نامحدود برنزی چند هست؟ روز و شب؟ تو شیراز ارائه می دهند برنزی ؟اخه تو تعرفه هاشون نیست
از این دوتا کدوم را پیشنهاد می کنید بگیرم؟
به دلیل استفاده زیاد حجم در روز مجبور یکی از این سرویسها را بگیرم:
سرویس 128 نامحدود طلايي قیمت:29تومن
سرویس 512 نامحدود برنزی قیمت:21تومن
سرویس 128 10 گیگ قیمت:25تومن
اگر میخوای نامحدود بگیری چرا از 20 نت نمی گیری 256 بیست هزارتوماننقل قول:
شب سه شنبه از طریق سایت 20 نت درخواست جمع آوری دادم صبح تماس گرفتند دلیل جمع آوری رو پرسید گفتم فقط به دلیل نداشتن سرویس شبانه (اگه شبانه داشت مرگ نداشت)1ساعت بعد خط از رانژه دراومد
حالا از سه شنبه تا حالا فرم ثبت نام پارس انلاین رو فرستادم منتظر تماسم اما دریغ از یک تک زنگ (چون ماه اول مچانیه رفتم طرفشون)فکر می کردم پشتیبانی پارس خیلی قوی باشه اما متاسفانه من پشتیبانی ندیدم مثل این که وچود نداره که بگم ضعیفه (حیف که ماه اول مجانیه)خلاصه چندروزه اینترنتم قطعه (دارم میلرزم)اینترنت خونم پایین اومده کمککککککککک
خطم روی اسیا تک رانژه هست و به دلیل کارم 1ساعت هم نمیتونم بدون نت باشمنقل قول:
دوستان اسیاتکی تماس یا ارسال پیام به صدای مشتری یادتون نره درخواست بدید برای افزایش ساعت شبانه و اضافه کردن سرویس نامحدود برنزی
سلام دوست عزیز سرویس شما چیه ؟نقل قول:
دوستان آسیاتک من 4 ساعت هست قطعه اینا دیگه حرومزادگی رو از حد گذروندن کلافه شدم
امروز بيسنت براي من وصل شد . سرويس 1مگ حجمي گرفتم ولي سرعت بالاتر از 23-24 نميره.
پينگ خوبه ولي سرعت افتضاح.
اره یه نیم ساعت یک ساعتی کلا قطع بودنقل قول:
دوستان امروز از قسمت صدای مشتریان باهام تماس گرفتم طرف رفیقم شده حسابی گفت اون روز هم که گفتی به بچه ها میگم تماس بگیرن 10 12 نفر تماس گرفتن درخواست دادن شبانه را افزایش بدن گفت هر روز پیام بفرستید یا تماس بگرید هر چه بیشتر باشه بهتره باید زیاد بشه تا اعمال کنم
دوستان سرویسهای نامحدود برنزی شیراز ارائه نمیده چون به ضررش هست لطفا در این مورد هم ذکر کنید تو پیام یا تماستون با صدای مشتریان تهران
سرویسهای برنزی را تهران میگفت به مشترکین قدیمی نمی دن
اینجور که پرسیدم و فهمیدیم سرویس های برنزی سرعتت را همون میبندن ولی طلایی یک پله بالاتر
سرویس 128 نامحدود طلايي قیمت:29تومن سرعتش در حد سرویس 256هست
سرویس 512 نامحدود برنزی قیمت:21تومن سرعتش همون 512 هست
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
پینگ بگیری ببینید timeout ندارید ؟