نقل قول:
درست میفرمایید. My bad
برای تاکید بیشتر میشه از absolutely should have یا قیدهای مث اون رو بکار برد.
همچنین میشه از Ought to have استفاده کرد ( البته تاکیدی بیشتر از Should have نداره )
Printable View
نقل قول:
درست میفرمایید. My bad
برای تاکید بیشتر میشه از absolutely should have یا قیدهای مث اون رو بکار برد.
همچنین میشه از Ought to have استفاده کرد ( البته تاکیدی بیشتر از Should have نداره )
سلام
Would have to چطور؟ اصلاً مورد مصرف داره؟
سلام نمیدونم جای سوالم اینجا هست یا نه . اگه جاش این جا نیست من و ببخشید و سوالم و به تاپیک صحیح انتقال بدین
میخواستم یکی از دوستان یک نرم افزار برای یادگیری 504 بهم معرفی کنه مثل همین نرم افزارهای لایتنر منتها قابل نصب بر روی گوشی موبایل
من روی لپ تاپم از نرم افزار 504 پرآموزی استفاده میکنم که خیلی هم خوبه ولی میخواستم از وقتی که روزانه تا محل کارم در راه هستم هم استفاده مفیدی کرده باشم برای همین به یک نرم افزار مناسب برای گوشیم که سیستم عاملش سیمبیان است احتیاج دارم. ممنون میشم بهترین چیزی که میشناسید و بهم معرفی کنید.
سلام.من دانشجوی رشته مترجمی انگلیسی هستم و قراره یکشنبه لکچر بدم . میخوام راجع به مغز و عملکرد نیمکره مغز لکچر بدم.تو اینترنت گشتم ولی چیزی پیدا نکردم !!!!!!!!!
شما سایت یا منبعی میشناسید بگید ؟؟؟ من فقط ویکی پدیا را میشناسم :31:
سلام...نقل قول:
would have + p.p برا مورادی که کاری انجام نشده در قدیم بکار میره معمولا.
I would have given you money, if you had asked me یادمه به این میگفتن جمله ی شرطی میکس.
سلام
ببيينيد اينا رو درست برگردان كردم؟
من چاقتر نشدم
I haven't got fater
I didn't get fat!
قدم بلند ميشه
My height will get taller
نقل قول:
بله - به نظر من که همه درستن ومشکلی ندارن - در مورد اولی هم I didn't get fatter درست تر هست ضمن اینکه اونیم که با have گفتی غلط نیست ولی شاید کمتر به کار بره
سلام و سپاس.نقل قول:
البته من منظورم Have to بود. شاید بهتر بود میگفتم should have to برای حالت اجبار که دوستی پرسیده بودند.
سلام
کلمه Sound چه معنی میده ؟
در یک مکالمه شنیدم که در سوال و جواب به کار می برند
مثلاً :
You Sound like a good man
How does that sound ?
That sound fine.
He sounds easy to eyes
he sound nice.