اينا هم دارن شورش رو درميارنا! ميترسم يه روزي برسه دخترا رو ببينيم از ترس فرار كنيم به خيال اينكه آدم فضايين :-L
اصلا دختر داريم اينجا؟ :)
Printable View
اينا هم دارن شورش رو درميارنا! ميترسم يه روزي برسه دخترا رو ببينيم از ترس فرار كنيم به خيال اينكه آدم فضايين :-L
اصلا دختر داريم اينجا؟ :)
سلام محمد رضا . امتحان مبانی در حد لالیگا یا در حد تیم غنا ؟ :n02:نقل قول:
تستی بود یا تشریحی یا تستی و تشریحی ؟
ما که درهم امتحان میدیم ... این ترم رو هنوز خبر ندارم . اولین امتحانم دوشنبه ( صنعتی 2 ) :n03: ..... ولی فکر نمیکنم جداسازی صورت گرفته باشه .....
اگه جدا کنن که خیلی بد میشه :n02: آدم حداقل بلدم نباشه اونجا با دختر کنار دستیش حرف میزنه لااقل یکم روحیش خوب میشه :n08:
نه راحت باش :n08:نقل قول:
جلالخالق.....
ما اونور پوستخودمون رو میکنیم برا ۱۲ اونوقت اینجا ملت دارن با ۶ پاس میشن.... بعد تازه میگن پیام نور از علمی کاربردی سخت تره!!
رفقا من نرمافزار کاردانی رو گرفتم!
میخواستم بپرسم که این ورودی بیکنکور که میگن، من میتونم برا کارشناسی شرکت کنم توش؟! نرمافزار رو میخوام ادامه بدم اگر بشه....
یه کمی از پیام نور هم برام بگین ممنون میشم!
معدل کاردانی هم ۱۶.۹۴ میباشه!
جان ؟ :n04: کدوم ملت با 6 درسو پاس کرده ؟ شما اونو به من نشون بده :n08:نقل قول:
بچه ها از میان ترم 6 صحبت کردن .... ما پیام نوری ها با میان ترم 6 + امتحان پایانی که میدیم ( 14 نمره داره ) کلا بتونیم درس رو 11 پاس کنیم ( از 14 پایانی به زور 5 بشیم ) هنر کردیم . شما داری میگی علمی کاربردی سخت تره ؟ :n02:
بله؟صدا قطع و وصل میشه.درست شنیدم؟دوست من علمی کاربردی میخونه نرم افزار.جزوه ی 20صفحه ای برای مبانی دادن بهش و از همون امتحان گرفتن و با افتخار میگه 18 شدم و تازه نمره ام دست استاده.برای پیام نور کتاب 600 صفحه ای رو میذارن جلوت بخونی و امتحانش تستی هست و سراسری و به هیچ وجه دست استاد نیست.با 6 کی پاس شد؟؟؟صحبت از میان ترم بود برادرنقل قول:
نه در حد تیم ملی زورآباد کرجنقل قول:
25تا تستی 5تا تشریحی که کسی رو ندیدم تشریحی ها رو نوشته باشه
آره اتفاقا به دوستم میگفتم حداقل دختر بغل دستمون میشست ما که درس رو بلد نبودیم حداقل اونارو می دیدیم دلمون باز میشد روحیه میگرفتیم:n02:
شانسو داشته باش ترم پیش اندیشه 100برگ بود این ترم شد 230برگ.ترم پیش دختر و پسر امتحان میدادن الان جدا کردن.خب بگین نمیخواین مدرک لیسانس رو بدین دیگه این کارا چیه!!!
:n08: اگه امتحاناهای ما هم تفکیکی باشه من به نشانه ی اعتراض برگه سفید تحویل میدم :n02: آخه چه وضعشه . مگه میشه دختر و پسرا رو از هم جدا کرد :n08:نقل قول:
پس با این حساب این درسو افتادی . البته خدارو چه دیدی شاید هر25 تا تست رو درست زدی :n02:( کلید اسرار )
حالا 3شنبه امتحان فارسی دارم.باید بشینم اونو بخونم.خودخوان هم هست
امروز رفتم دانشگاه.زود رفته بودم و یه گوشه نشستم.بعد چندتا از دخترای کلاس که داشتن رد میشدن منو دیدن و اومدن کلی تشکر میکنن ازم منم موندم خدا اینا چرا اینجوری میکنن:n04:بعد یکیشون برگشت گفت ممنون من 6گرفتم زبان رو تازه 2زاریم افتاد که تقلب کردن از من و من بهشون رسونده بودم.بعد یکم گذشت دوستام اومدن و یکیش میگه دمت گرم رسوندی 6 گرفتم.من موندم همه از من تقلب کردن استاد بهشون داده 6 ولی به خود من داده 5 و نیم.الله اعلم
واسه ی فارسی به جزئیات زیاد توجه کن . نمونه سوال دوره های قبل رو هم مرور کنی خیلی کمکن میکنه ....نقل قول:
آره این اتفاقات تو مدرسه زیاد برام میفتاد ... خودم به دوستام میرسوندم ، اونا میشدن 18 من میشدم 15 :| ...... تو دانشگاه هم که سر امتحان پایانی زبان خارجه بود ... اینقدر سخت بود که همه از ترس زرد کرده بودن اما من خوب خونده بودم .... به دخترای پشت سریم گفتم اونا قبول شدن اما دوستای دیگشون که نزدیک من نبودم افتاده بودن :n02: ترم بعدش سر کلاس هی میگفتن آقا دمت گرم ، که رسوندین .... :n02:
نقل قول:
ساختمان تا کجا خوندی ؟:n10:
ذخیره که 7 بهمن امتحانش ... از الان خوندی ؟ :n02:
چرا دختر هم اینجا داریم ... sansi خانم :)
نه والا این کارا دیگه واسه چیه ؟نقل قول: