سلام دوست عزیزچون شما تازه عضو دی تعداد پستهایی که دادی کم با تائید مدیر امکان داره تا تائیدیه مدیر نباشه پستهای شما به تعداد خاصی نرسه همینجوریه باید تائید بشه
سلام دوست عزیزچون شما تازه عضو دی تعداد پستهایی که دادی کم با تائید مدیر امکان داره تا تائیدیه مدیر نباشه پستهای شما به تعداد خاصی نرسه همینجوریه باید تائید بشه
سلام
اساتید نظرتون رو بگید:
یه ضبط پایونیر 8350 خریدم
قصد خرید آمپلی فایر 6500 (PIONEER) رو دارم
باند برای عقب یا jbl p963 یا 6975 v2 چیز بهتری هم هست تو این قیمتا؟؟
jbl p963 تو شهر ما دیشب قیمت کردم میدن 230 خیلی گرون شده یا 6975 قدیمی دست دوم بگیرم که میدن 150
بعدن هم شاید بخوام ساب بگیرم
ماشین هم سمنده
حالا نظرتون چیه ؟؟
من صدای W10GTI MKII رو شنیدم، صدای خیلی نرم و ویبره زیادی داره. یه جورایی مخصوص آهنگ هایی با ریتم تند هستش.
صدای P1222 رو هم شنیدم، با اینکه 12 اینچی هست ولی نسبت به W10GTI MKII صدای چندان خوبی نداره.
کلا سری GTI MKII از محصولات خیلی خوب و با کیفیت JBL هستن.
سلام
مبارکه انشاالله برات کار کنه
دوست عزیز شما که میخاین ساب ببندین شرا میخاین باند کواکسیال ببندی کامپانت ببند با یه ساب خوب که هم وضح صدای خوبی داشته باشی هم بیس قشنگ چون تو سمند صدا یکم بد در میاد مگه اینکه طاقچه عقب و عوض کنی تخته بندازی
میتونی دو جفت کامپانت بندازی با یه امپ 4 کانال بعدشم یه امپ و ساب بندازی من امپ 4 کانال گرانزیرو دارم خواستی میفروشم که دیگه پایونیر نگیری
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
پس سری gti از بقیه مدلهاش بهتره من اهنگهای مختلف با فرکانسهای مختلف گوش میکنم میخام همه مدل فرکانس و جواب بده تا اونجایی که من شنیدم جی بی ال و spl x سانداستریم و 2515 دیجیتال دیزاین خوب بودهنقل قول:
اون دو مدل خیلی گرون پس فکر کنم باید به فکر جی بی ال باشم
خوب اگه میشه یه نظری هم در مورد این ها بدید ممنون میشم.البته اگه بشه پست بدبم.:13::19:
صدای سری gti رو با آهنگ های ترنس-متال-راک و آهنگ های ابی شنیدم. عیبی برا گفتن نیست.نقل قول:
ولی اگه احله اهنگ های "نی ناش ناش" هستی کلا دورشو خط بکش، به دردت نمیخوره.
1.ساب TS-W250 2D2 l D4.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.باندهای TS-A6994 R.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.ساب 15CM10 D4.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.پخش DEH P610 BT.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.کامپوننت MS-52C.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.کامپوننت 560GTi.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه جوره اهنگی گوش میدم هایده مهستی بگیر بیا بالا تا اهنگهای هوس
ولی این چیزی که من از جی بی ال شنیدم چیزه مهشری بود اهنگهایی که با ساب جی بی ال شنیدم و تو سیستمهای دیگه اونجوری نشنیدم
[QUOTE=iranpanel.net;6811089]سلام
دوست عزیز شما که میخاین ساب ببندین شرا میخاین باند کواکسیال ببندی کامپانت ببند با یه ساب خوب که هم وضح صدای خوبی داشته باشی هم بیس قشنگ چون تو سمند صدا یکم بد در میاد مگه اینکه طاقچه عقب و عوض کنی تخته بندازی
میتونی دو جفت کامپانت بندازی با یه امپ 4 کانال بعدشم یه امپ و ساب بندازی من امپ 4 کانال گرانزیرو دارم خواستی میفروشم که دیگه پایونیر نگیری[COLOR="Silver"]
سلام
آره برای عقب تاقچه میگیرم
بعدش ماشین گاز سوزه شاید فعلن نخوام ساب بگیرم
مدل آمپتو لطف میکنی بگی و قیمت پیشنهادیت هم برام پیغام خصوصی کن
[QUOTE=iranpanel.net;6811089]سلام
میتونی دو جفت کامپانت بندازی با یه امپ 4 کانال بعدشم یه امپ و ساب بندازی من امپ 4 کانال گرانزیرو دارم خواستی میفروشم که دیگه پایونیر نگیری[COLOR="Silver"]
سلام
آره براب عقب تاقچه میندازم
ماشین گاز سوزه شاید ساب نندازم ولی میخوام جای ارتقا داشته باشه
مدل آمپتو بگو قیمت پیشنهادیت هم برام پیغام خصوصی کن